Bulgaria - Popovo: Electricity

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-212594:2023-212594
Date
2023-04-07
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-212594

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Popovo: Electricity
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (70)
- Quality: Брой членове в балансираща група (30)
Award period
2023-05-04 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът трябва да е лицензиран за „Търговия с електрическа енергия“, включваща дейността „Координатор на балансираща група“ съгласно чл. 39 от Закона за енергетиката. В случаите, когато участникът е обединение, това изискване се отнася за участника/ците в обединението, който ще изпълнява дейността.Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в ЕЕДОП, в Част IV „Критерии за подбор“, Раздел А: Годност.Забележка:На етап сключване на договор, участникът, избран за изпълнител, следва да представи заверено копие на Лиценз, издаден от КЕВР, съгласно чл. 39 от Закона за енергетиката (ЗЕ), включващ права и задължения, свързани с дейността „координатор на балансираща група“, съгласно чл. 39, ал. 5 от ЗЕ, а за чуждестранните лица – да са вписани в аналогичен регистър, съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени. В случай, че участникът участва като обединение, което не е регистрирано като самостоятелно юридическо лице, изисканият Лиценз се представя за всеки от членовете на обединението, съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите предвидени в настоящата поръчка, предвидено в договора за създаване на обединението.При участие на подизпълнители, същите трябва да отговарят на съответните критерии за подбор, съобразно вида и дела на поръчката, който ще изпълняват и за тях да не са налице основанията за отстраняване от процедурата.Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в ЕЕДОП, в Част IV „Критерии за подбор“, Раздел А: Годност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не определя минимални икономически и финансови изисквания към участниците.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнил минимум 1 (една) дейност с предмет, идентичен или сходен с тези на поръчката.2. Участникът следва да има внедрена система за управление на качеството.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да е изпълнил минимум 1 (една) дейност с предмет, идентичен или сходен с тези на поръчката, през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата, в зависимост от датата, на която е учреден или е започнал дейността си. Под идентичен или сходен предмет следва да се разбира доставка на електрическа енергия за мрежи средно или ниско напрежение при свободно договорени цени. Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в ЕЕДОП, в Част IV „Критерии за подбор“, Раздел В: Технически и професионални способности.2. Участникът следва да има внедрена система за управление на качеството съгласно изискванията на стандарт EN:ISO 9001:2008 или еквивалентен с обхват на сертифициране „търговия с електрическа енергия и координатор на стандартна балансираща група“, или да има внедрени еквивалентни мерки за управление на качеството.Удостоверяване: При подаване на офертата обстоятелството се декларира в ЕЕДОП, в Част IV „Критерии за подбор“, Раздел Г: Стандарти за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-04-07 - 2023-05-04
Value
650 000.00 BGN
Minimum value
650 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-212594:obj:1
Classification
CPV / 09310000
Description
„Доставка на нетна електрическа енергия и избор на координатор на балансираща група за нуждите на Община Попово“, съгласно изискванията на Възложителя. Доставката ще бъде извършвана до 400 обекта на община Попово и бюджетните звена към нея, като детайлизирана информация за отделните обекти ще бъде предоставена на Изпълнителя преди сключване на договора. Броят на обектите може да варира през срока на договора, в зависимост от потребностите на Възложителя – при закриване на вече съществуващи или откриване на нови обекти.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA POPOVO
Street address
ul. Aleksandar Stamboliyski No. 1
Locality
gr. Popovo
Postal code
7800
Country
BG
Contact name
Todor Todorov
E-mail
ob_porachki@popovo.bg
Phone
+359 60840234
Fax
+359 60840024
Website
Link

Organization data Organization in JSON