Bulgaria - Sofia: Miscellaneous equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-187121:2023-187121
Date
2023-03-29
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Miscellaneous equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price
Award period
2023-04-28 - ?
Eligibility criteria
Economic/financial eligibility:

не се изисква

Technical/professional eligibility:

1.3.1. Възложителят поставя изискване по чл. 63, ал. 1, т. 1, буква "б)" от ЗОП за ОП № 1, ОП № 2 и ОП № 3.За доказване на критерия за подбор, участниците попълват Част IV „Критерии за подбор“, Раздел В „Технически и професионални способности“, За поръчки за доставки: „Извършени доставки от конкретния вид“ от ЕЕДОП, като посочват дейностите, които са идентични или сходни с предмета и обема на съответната обособена позиция, изпълнени през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата, като посочват вида на дейностите, изискуемия обем, стойностите, датите и получателите. На етап сключване на договор, избраният за изпълнител участник, следва да представи подписан и подпечатан списък на доставките, идентични или сходни с предмета на поръчката (съответната обособена позиция), с посочване на вида на дейностите, изискуемия обем, стойностите, датите и получателите, заедно с документи, доказващи извършената/ите дейност/и.1.3.2. Възложителят поставя изискване по чл. 63, ал. 1, т. 10 от ЗОП за ОП № 1, ОП № 2 и ОП № 3.За доказване на критерия за подбор участникът попълва: Част IV: „Критерии за подбор“, Раздел Г „Схеми за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление“, т. „Сертификати от независими органи, удостоверяващи стандарти за осигуряване на качеството“ от ЕЕДОП, като в случай, че притежава валиден сертификат, маркира полето „Да“. На етап сключване на договор, избраният за изпълнител участник представя копие, заверено „Вярно с оригинала”, на валиден сертификат за качество БДС EN ISO 9001:2015 (или еквивалент), с обхват, включващ дейностите, предвидени в предмета на съответната обособена позиция.

Technical/professional minimum level:

1. През последните 3 (три) години до датата на подаване на офертата, участниците следва да са изпълнили минимум 1 (една) дейност, с предмет и обем, идентични или сходни с тези на обособената позиция, за която подават оферта, както следва:- По отношение на ОП № 1 През последните 3 (три) години до датата на подаване на офертата, участниците следва да са изпълнили минимум 1 (една) дейност, с предмет и обем, идентични или сходни* с тези на обособена позиция № 1.*сходни дейности – доставка на 10 броя складови стелажни системи.- По отношение на ОП № 2През последните 3 (три) години до датата на подаване на офертата, участниците следва да са изпълнили минимум 1 (една) дейност с предмет и обем, идентични или сходни* с тези на обособена позиция № 2.* сходни дейности - доставка на 2 броя високоповдигачи (стакери) и 10 броя палетни колички. - По отношение на ОП № 3През последните 3 (три) години до датата на подаване на офертата, участниците следва да са изпълнили минимум 1 (една) дейност, с предмет и обем, идентични или сходни* с тези на обособени позиции № 3.*сходни дейности – доставка на 100 броя метални контейнера за съхранение. 1.2. Участниците по обособена позиция № 1, № 2 и № 3 следва да притежават внедрена система за управление на качеството, сертифицирана съгласно стандарт БДС EN ISO 9001:2015 (или еквивалент), с обхват, включващ дейностите, предвидени в предмета на съответната обособена позиция.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-03-29 - 2023-04-28
Value
8 266 400.00 BGN
Minimum value
8 266 400.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-187121:obj:1
Classification
CPV / 39300000
Additional classifications
CPV / 39135100
Description
Обособена позиция № 1 включва доставка и монтаж на складови стелажни системи, с технически характеристики, посочени в Приложение № 1а - „Техническа спецификация по обособена позиция № 1 - Доставка и монтаж на складови стелажни системи“.В предмета на обособената позиция се включва доставка и монтаж на модули за 32 контейнера, 2 контейнера в 2 реда по 4+2+2 на етаж, от които ще бъдат изградени складовите стелажни системи в следния обем: 16 броя за гр. Плевен; 100 броя за гр. Пловдив и 200 броя за гр. София.Посочените количества са ориентировъчни. Възложителят си запазва правото, по време на действие на договора да не поръча цялото посочено количество или в случай на необходимост да го завиши, като същото ще се заплаща по единичните цени, съгласно ценовото предложение на избрания изпълнител.Договорът се сключва с избрания изпълнител за срок от 2 (две) години, считано от датата на подписването му.Участниците следва да предложат срок за всяка конкретна доставка на складови стелажни системи, който не може да е по-дълъг от 90 работни дни, считано от датата на получаване на заявка за доставка, съгласно клаузите на подписания договор. Участниците следва да предложат срок за всеки конкретен монтаж на доставеното оборудване, който не може да бъде по-дълъг от 35 работни дни, считано от датата на получаване на писмена заявка за монтаж и въвеждане в експлоатация на оборудването.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-187121:obj:2
Classification
CPV / 39300000
Additional classifications
CPV / 42990000
Description
Обособена позиция № 2 включва доставка и въвежане в експлоатация на складова техника за обслужване на трезор, с технически характеристики, посочени в Приложение № 1б - „Техническа спецификация по обособена позиция № 2 - Доставка на складова техника за обслужване на трезор".В предмета на обособената позиция се включва доставка и въвеждане в експлоатация на следната складова техника: ръчноводим електрически високоповдигач (стакер) – 4 броя; ръчноводима електрическа нископовдигаща количка с къси вилици – 4 броя; палетна количка с къси вилици и спирачка – 18 броя; електрическа платформа за повдигане на хора – 1 брой; мотокар – 2 броя.Посочените количества са ориентировъчни. Възложителят си запазва правото, по време на действие на договора да не поръча цялото посочено количество или в случай на необходимост да го завиши, като същото ще се заплаща по единичните цени, съгласно ценовото предложение на избрания изпълнител.Договорът се сключва с избрания изпълнител за срок от 2 (две) години, считано от датата на подписването му.Участниците следва да предложат срок за извършване на всяка конкретна доставка на складова техника, който не може да е по-дълъг от 180 календарни дни, считано от датата на получаване на заявка за доставка, съгласно клаузите на подписания договор. Участниците следва да предложат срок за всяко конкретно въвеждане в експлоатация на доставената складова техника, който не може да бъде по-дълъг от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на писмена заявка за въвеждане в експлоатация на оборудването.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-187121:obj:3
Classification
CPV / 39300000
Additional classifications
CPV / 44613400
Description
Обособена позиция № 3 включва доставка на контейнери за съхранение на банкноти/монети, с технически характеристики, посочени в Приложение № 1в - „Техническа спецификация по обособена позиция № 3 - Доставка на контейнери за съхранение на банкноти/монети“.В предмета на обособената позиция е включена доставка на метални контейнери за съхранение на банкноти – 8 200 броя и метални контейнери за съхранение на монети – 8 500 броя.Посочените количества са ориентировъчни. Възложителят си запазва правото, по време на действие на договора да не поръча цялото посочено количество или в случай на необходимост да го завиши, като същото ще се заплаща по единичните цени, съгласно ценовото предложение на избрания изпълнител.Договорът се сключва с избрания изпълнител за срок от 3 (три) години, считано от датата на подписването му.Участниците следва да предложат срок за извършване на всяка конкретна доставка, който не може да е по-дълъг от 90 работни дни, считано от датата на получаване на заявка за доставка, съгласно клаузите на подписания договор.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-187121:obj:4
Classification
CPV / 39300000
Additional classifications
CPV / 38424000
Description
Обособена позиция № 4 включва доставка на техника за измерване и опаковане, с технически характеристики, посочени в Приложение № 1г - „Техническа спецификация по обособена позиция № 4 - Доставка на техника за измерване и опаковане“.В предмета на обособената позиция е включена доставка на следната техника за измерване и опаковане - електрически телфер – 3 броя; акумулаторен инструмент за чембероване и мобилна стойка за чембер лента – 6 броя; прецизна техническа везна (30 кг) с матричен принтер - 6 броя; транспалетна количка с кантар – 6 броя.Посочените количества в са ориентировъчни. Възложителят си запазва правото, по време на действие на договора да не поръча цялото посочено количество или в случай на необходимост да го завиши, като същото ще се заплаща по единичните цени, съгласно ценовото предложение на избрания изпълнител.Договорът се сключва с избрания изпълнител за срок от 2 (две) години, считано от датата на подписването му.Участниците следва да предложат срок за извършване на всяка конкретна доставка, който не може да е по-дълъг от 60 работни дни, считано от датата на получаване на заявка за доставка, съгласно клаузите на подписания договор.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-187121:obj:5
Classification
CPV / 39300000
Additional classifications
CPV / 50800000
Description
Обособена позиция № 5 включва ремонт, включващ влагане на резервни части, на складова техника (51 броя), съгласно Приложение № 1д – „Техническа спецификация по обособена позиция № 5 - Ремонт, включващ влагане на резервни части, на складова техника“.Договорът се сключва с избрания изпълнител за срок от 2 (две) години, считано от 7.05.2023 г. В случай, че договорът бъде подписан на по-късна дата, същият влиза в сила, считано от датата на подписването му, посочена в деловодния номер на възложителя, поставен на стр. 1 от проекта на договор.Участниците следва да предложат срок за извършване на ремонта на складовата техника, включително влагане на резервните части, който не може да е по-дълъг от 60 работни дни, считано от датата на уведомяване от страна на възложителя.

Parties

Roles
buyer
Organization name
BaLGARSKA NARODNA BANKA
Street address
pl. "Knyaz Aleksandar I" No. 1
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1000
Country
BG
Contact name
Zornitsa Gocheva
E-mail
publicprocurement@bnbank.org
Phone
+359 291451552
Website
Link

Organization data Organization in JSON