Hungary - Budapest: Various medicinal products

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:2023-318105
Date
2023-05-26
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-179574

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Various medicinal products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-05-26 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:obj:1
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső trametinib hatóanyagot - OENO kód: 06007 - tartalmazó gyógyszerkészítmény beszerzése9 900 mg mennyiségben (alapmennyiség). A 16/2012. Korm. rendelet 9. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a Kbt. 58. § (2)-(4) bekezdése szerinti közbeszerzési műszaki leírás követelményét gyógyszerek esetében az OENO kód meghatározása is teljesíti. Teljesítés helye és az indikációs terület az NM rendelet mindenkor hatályos rendelkezései szerinti, az adott hatóanyagra vonatkozó indikációs pontokban meghatározott indikációs terület(ek), illetve az NM rendelet 2/D. §-a szerinti felhasználás, illetve az elszámolásra jogosult intézmények.A 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerint Ajánlatkérő előírja a kiírt mennyiség feletti árurabatt adásának kötelezettségét és mértékét, ennek megfelelően az alapmennyiségre kötelezően biztosítandó minimális árurabatt mennyisége: 30 mg.A megajánlott gyógyszernek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az OGYÉI közhiteles nyilvántartásában,valamint a NEAK által TB támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlatbenyújtása napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszernek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell.Ajánlattevőnek a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban kell szerepelnie.Amennyiben nem az Ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja,a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az Ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot aláíró személy nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedélyjogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! AK a Kbt. 69. § (11) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartásokban szereplés tényét ellenőrzi.A 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció az érvényes ajánlattétel feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele. Részletes szabályok a közbeszerzési dokumentumokban.A gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Nyertes Ajánlattevő köteles gondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszert, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:obj:2
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső dabrafenib hatóanyagot - OENO kód: 06019 - tartalmazó gyógyszerkészítmény beszerzése1 689 000 mg mennyiségben (alapmennyiség). A 16/2012. Korm. rendelet 9. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a Kbt. 58. § (2)-(4) bekezdése szerinti közbeszerzési műszaki leírás követelményét gyógyszerek esetében az OENO kód meghatározása is teljesíti. Teljesítés helye és az indikációs terület az NM rendelet mindenkor hatályos rendelkezései szerinti, az adott hatóanyagra vonatkozó indikációs pontokban meghatározott indikációs terület(ek), illetve az NM rendelet 2/D. §-a szerinti felhasználás, illetve az elszámolásra jogosult intézmények.A 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerint Ajánlatkérő előírja a kiírt mennyiség feletti árurabatt adásánakkötelezettségét és mértékét, ennek megfelelően az alapmennyiségre kötelezően biztosítandó minimális árurabatt mennyisége: 12 000 mg.A megajánlott gyógyszernek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az OGYÉI közhiteles nyilvántartásában,valamint a NEAK által TB támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlatbenyújtása napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszernek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell.Ajánlattevőnek a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban kell szerepelnie.Amennyiben nem az Ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja,a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az Ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot aláíró személy nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedélyjogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges!AK a Kbt. 69. § (11) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartásokban szereplés tényét ellenőrzi.A 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció az érvényes ajánlattétel feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele. Részletes szabályok a közbeszerzési dokumentumokban.A gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Nyertes Ajánlattevő kötelesgondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszert, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:obj:3
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső vemurafenib hatóanyagot - OENO kód: 06020 - tartalmazó gyógyszerkészítmény beszerzése6 921 600 mg mennyiségben (alapmennyiség).A 16/2012. Korm. rendelet 9. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a Kbt. 58. § (2)-(4) bekezdése szerinti közbeszerzési műszaki leírás követelményét gyógyszerek esetében az OENO kód meghatározása is teljesíti. Teljesítés helye és az indikációs terület az NM rendelet mindenkor hatályos rendelkezései szerinti, az adott hatóanyagra vonatkozó indikációs pontokban meghatározott indikációs terület(ek), illetve az NM rendelet 2/D. §-a szerinti felhasználás, illetve az elszámolásra jogosult intézmények.A 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerint Ajánlatkérő előírja a kiírt mennyiség feletti árurabatt adásánakkötelezettségét és mértékét, ennek megfelelően az alapmennyiségre kötelezően biztosítandó minimális árurabatt mennyisége: 26 880 mg.A megajánlott gyógyszernek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az OGYÉI közhiteles nyilvántartásában,valamint a NEAK által TB támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlatbenyújtása napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszernek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell.Ajánlattevőnek a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban kell szerepelnie.Amennyiben nem az Ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja,a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az Ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot aláíró személy nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedélyjogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges! AK a Kbt. 69. § (11) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartásokban szereplés tényét ellenőrzi.A 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció az érvényes ajánlattétel feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele. Részletes szabályok a közbeszerzési dokumentumokban.A gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Nyertes Ajánlattevő kötelesgondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszert, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:obj:4
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső cetuximab hatóanyagot - OENO kód: 06014 - tartalmazó gyógyszerkészítmény beszerzése9 749 700 mg mennyiségben (alapmennyiség). A 16/2012. Korm. rendelet 9. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a Kbt. 58. § (2)-(4) bekezdése szerinti közbeszerzési műszaki leírás követelményét gyógyszerek esetében az OENO kód meghatározása is teljesíti. Teljesítés helye és az indikációs terület az NM rendelet mindenkor hatályos rendelkezései szerinti, az adott hatóanyagra vonatkozó indikációs pontokban meghatározott indikációs terület(ek), illetve az NM rendelet 2/D. §-a szerinti felhasználás, illetve az elszámolásra jogosult intézmények.A 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerint Ajánlatkérő előírja a kiírt mennyiség feletti árurabatt adásánakkötelezettségét és mértékét, ennek megfelelően az alapmennyiségre kötelezően biztosítandó minimális árurabatt mennyisége: 200 mg.A megajánlott gyógyszernek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az OGYÉI közhiteles nyilvántartásában,valamint a NEAK által TB támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlatbenyújtása napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszernek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell.Ajánlattevőnek a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban kell szerepelnie.Amennyiben nem az Ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja,a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az Ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot aláíró személy nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedélyjogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges!AK a Kbt. 69. § (11) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartásokban szereplés tényét ellenőrzi.A 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció az érvényes ajánlattétel feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele. Részletes szabályok a közbeszerzési dokumentumokban.A gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Nyertes Ajánlattevő kötelesgondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszert, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:obj:5
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső panitumumab hatóanyagot - OENO kód: 06071 - tartalmazó gyógyszerkészítmény beszerzése3 999 800 mg mennyiségben (alapmennyiség). A 16/2012. Korm. rendelet 9. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a Kbt. 58. § (2)-(4) bekezdése szerinti közbeszerzési műszaki leírás követelményét gyógyszerek esetében az OENO kód meghatározása is teljesíti. Teljesítés helye és az indikációs terület az NM rendelet mindenkor hatályos rendelkezései szerinti, az adott hatóanyagra vonatkozó indikációs pontokban meghatározott indikációs terület(ek), illetve az NM rendelet 2/D. §-a szerinti felhasználás, illetve az elszámolásra jogosult intézmények.A 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerint Ajánlatkérő előírja a kiírt mennyiség feletti árurabatt adásánakkötelezettségét és mértékét, ennek megfelelően az alapmennyiségre kötelezően biztosítandó minimális árurabatt mennyisége: 200 mg.A megajánlott gyógyszernek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az OGYÉI közhiteles nyilvántartásában,valamint a NEAK által TB támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlatbenyújtása napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszernek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell.Ajánlattevőnek a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban kell szerepelnie.Amennyiben nem az Ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja,a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az Ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot aláíró személy nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedélyjogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges!AK a Kbt. 69. § (11) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartásokban szereplés tényét ellenőrzi.A 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció az érvényes ajánlattétel feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele. Részletes szabályok a közbeszerzési dokumentumokban.A gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Nyertes Ajánlattevő kötelesgondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszert, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:obj:6
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső afatinib hatóanyagot - OENO kód: 06022 - tartalmazó gyógyszerkészítmény beszerzése969 360 mg mennyiségben (alapmennyiség). A 16/2012. Korm. rendelet 9. § (1) bekezdés a) pontja értelmében a Kbt. 58. § (2)-(4) bekezdése szerinti közbeszerzési műszaki leírás követelményét gyógyszerek esetében az OENO kód meghatározása is teljesíti. Teljesítés helye és az indikációs terület az NM rendelet mindenkor hatályos rendelkezései szerinti, az adott hatóanyagra vonatkozó indikációs pontokban meghatározott indikációs terület(ek), illetve az NM rendelet 2/D. §-a szerinti felhasználás, illetve az elszámolásra jogosult intézmények.A 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet 6. § (1) bekezdés szerint Ajánlatkérő előírja a kiírt mennyiség feletti árurabatt adásánakkötelezettségét és mértékét, ennek megfelelően az alapmennyiségre kötelezően biztosítandó minimális árurabatt mennyisége: 1680 mg.A megajánlott gyógyszernek az ajánlattételi határidő napján forgalomba hozatali engedéllyel kell rendelkeznie az OGYÉI közhiteles nyilvántartásában,valamint a NEAK által TB támogatásba befogadott gyógyszerek körét tartalmazó PUPHA törzsben az ajánlatbenyújtása napján érvényesen kell szerepelnie, továbbá a megajánlott gyógyszernek legkésőbb a Keretmegállapodás megkötésekor a PUPHA törzsben hatályosan is szerepelnie kell.Ajánlattevőnek a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban kell szerepelnie.Amennyiben nem az Ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja,a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat benyújtása szükséges! Amennyiben az Ajánlattevő által benyújtott forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozatot aláíró személy nem egyezik a gyógyszerészeti államigazgatási szerv által a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett közhiteles nyilvántartásban szereplő adatokkal, akkor a forgalomba hozatali engedélyjogosultjától származó meghatalmazás benyújtása is szükséges!AK a Kbt. 69. § (11) bekezdése alapján a hatósági nyilvántartásokban szereplés tényét ellenőrzi.A 9/1993.(IV.2.) NM rend. 2/E.§ (1) szerinti elektronikus tételes jelentési rendszerben az ajánlattételi határidő lejártáig történő regisztráció az érvényes ajánlattétel feltétele, a minősítésről szóló igazolás megszerzése a közbeszerzési szerződés megkötésének a feltétele. Részletes szabályok a közbeszerzési dokumentumokban.A gyógyszer jótállási (lejárati) ideje a jogszabályban vagy hatósági engedélyben megjelölt idő. Nyertes Ajánlattevő kötelesgondoskodni arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje a mindenkori kiszállítástól számított legalább 12 hónapig terjedjen azzal a kitétellel, hogy ha a gyógyszer lejárati ideje a kiszállításkor 1 évnél kevesebb, a lejárati időn belül fel nem használt gyógyszert, a lejárati idő előtt legfeljebb 1 hónappal legalább 12 hónapos lejáratúra cseréli.

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:award:0
Title
Tételes elsz. trametinib HA beszerzése
Date
2023-05-17
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:award:1
Title
Tételes elsz. dabrafenib HA beszerzése
Date
2023-05-17
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:award:2
Title
Tételes elsz. vemurafenib HA beszerzése
Date
2023-05-17
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:award:3
Title
Tételes elsz. cetuximab HA beszerzése
Date
2023-05-17
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:award:4
Title
Tételes elsz. panitumumab HA beszerzése
Date
2023-05-17
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-179574:award:5
Title
Tételes elsz. afatinib HA beszerzése
Date
2023-05-17
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő
Street address
Váci Út 73/A
Locality
Budapest
Postal code
1139
Country
HU
Contact name
Beleznai Gábor
E-mail
kozbeszerzes@neak.gov.hu
Phone
+36 12982509
Fax
+36 12982509
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Novartis Hungária Kft
Street address
Bartók Béla Út 43-47
Locality
Budapest
Postal code
1114
Country
HU
E-mail
infoph.hungary@novartis.com
Phone
+36 14576500
Fax
+36 14576600
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Roche (Magyarország) Gyógyszer- és Vegyianyagkereskedelmi Kft.
Street address
Balatoni Út 2/a.
Locality
Budapest
Postal code
1112
Country
HU
E-mail
katalin.ban@roche.com
Phone
+36 12794500
Fax
+36 12794501
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
PHOENIX Pharma Gyógyszerkereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Keleti Márton Út 19.
Locality
Fót
Postal code
2151
Country
HU
E-mail
dr_sipos_monika@phoenix.hu
Phone
+36 27889170
Fax
+36 27889140
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
HUNGAROPHARMA Gyógyszerkereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Király Utca 12
Locality
Budapest
Postal code
1061
Country
HU
E-mail
tendercsoport@hungaropharma.hu
Phone
+36 13276700
Fax
+36 13276720
Website
Link

Organization data Organization in JSON