Bulgaria - Sliven: Disposable non-chemical medical consumables and haematological consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:2023-170576
Date
2023-03-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sliven: Disposable non-chemical medical consumables and haematological consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price

Award criteria for item 26:
- Price

Award criteria for item 27:
- Price

Award criteria for item 28:
- Price

Award criteria for item 29:
- Price

Award criteria for item 30:
- Price

Award criteria for item 31:
- Price

Award criteria for item 32:
- Price

Award criteria for item 33:
- Price

Award criteria for item 34:
- Price

Award criteria for item 35:
- Price

Award criteria for item 36:
- Price

Award criteria for item 37:
- Price

Award criteria for item 38:
- Price

Award criteria for item 39:
- Price

Award criteria for item 40:
- Price
Award period
2023-04-19 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Относими за всички обособени позиции:Участниците следва да притежават валидно разрешение за търговия на едро с медицински изделия по смисъла на Закона за медицинските изделия (ЗМИ), освен в случаите по чл. 77, ал.2 от ЗМИ, в които участникът е производител, установен на територията на Република България и може да извършва търговски сделки с произведените от него изделия. При участие на чуждестранни лица ще се приеме и еквивалентен документ, издаден от признат орган в страната, в която участникът е установен.Деклариране: Изискваната от Възложителя информация се посочва от участника в ЕЕДОП, Част IV Критерии за подбор, А: Годност, с посочване на № на разрешително, обхват и срок на действие. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа.При участие на обединение, което не е юридическо лице, изискването за регистрация се доказва от всеки участник в обединението, който ще извършва доставките на съответните медиг\ински изделия, съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединение. При участие на подизпълнители, същите следва да отговарят на горепосоченото изискване, съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват.Доказване: Документите, който се представят от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП са копия на документи, удостоверяващ правото на участника да извършва търговия на едро с медицински изделия на територията на Република България /вкл., ако е чуждестранно лице/, издаден съгласно ЗМИ и/или еквивалентно. Ако съответните документи са на разположение в електронен формат, участниците могат да посочат в ЕЕДОП: уеб адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа. В хода на процедурата чуждестранните лица могат да докажат съответствието си с критерия за подбор съгласно законодателството на държавата-членка, в която са установени. При сключване на договор, изпълнителят, ако е чуждестранно лице, трябва да докаже, че има право да извършва възлаганите дейности на територията на Република България, включително че е извършил регистрация, когато такава е необходима за изпълнението на поръчката.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансовото състояние на участниците в процедурата.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания към икономическото и финансовото състояние на участниците в процедурата.

Technical/professional eligibility:

1. През последните три години, считано от датата на подаване на офертата участникът трябва да е изпълнил успешно минимум една доставка с предмет идентичен или сходен с предмета на поръчката. Възложителят не поставя условие за обем* Под „ изпълнена успешно доставка “ следва се разбират такива, които независимо от датата на договарянето им, са изпълнени в посочения по-горе период.** Под „доставки със сходен предмет” следва да се разбират дейности по доставка на медицински изделия.Деклариране: Обстоятелствата по т. 3.1. се удостоверяват с представяне на информация - Списък на доставките на медицински изделия (идентични или сходни с предмета на поръчката), изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на конкретния вида апарат/апаратура, стойностите, на които е започнало и приключило изпълнението и съответния получател - таблица В: Технически и професионални способности, част IV „Критерии за подбор" на ЕЕДОП. 2. Участниците трябва да прилагат система за управление на качеството, сертифицирана по БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалент идентичен или сходен с предмета на поръчката. Под „обхват, сходен с предмета на поръчката“ да се разбира търговия с медицински изделия или медицински консумативи.Деклариране:За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предоставят информация с посочванe на валиден сертификат за въведена система за управление на качеството или еквивалент, с обхват съгласно предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на документите, издаден на името на участника в Част IV: Критерии за подбор, Раздел Г, от ЕЕДОП с посочване на №, обхват и орган, издал сертификата. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес.

Technical/professional minimum level:

1. През последните три години, считано от датата на подаване на офертата участникът трябва да е изпълнил успешно минимум една доставка с предмет идентичен или сходен с предмета на поръчката. Възложителят не поставя условие за обемДоказване: Участникът, определен за изпълнител представя списък на доставките и доказателство за опит преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП.Участникът, сам избира формата на документа за доказателство за опит –/договори, препоръки, референции, приемо-предавателни протоколи, отчети, доклади за приключила работа, фактури и други/. Ако съответните документи са на разположение в електронен формат, участниците могат да посочат в ЕЕДОП: уеб адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа. Когато участниците подават заявление за повече от една обособена позиция, с покриване на минималните изисквания за опит за една обособена позиция се счита, че изпълнението на минималните изисквания за опит е приложимо за всяка обособена позиция.2. Участниците трябва да притежават сертификат по БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват идентичен или сходен с предмета на поръчката, издаден на участника от акредитиран орган и валиден към датата на подаване на офертата.Доказване : Документът, който се представят от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП е копие на притежаван сертификат БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентни документи, освен в случаите, когато информацията е видна от публичен регистър, посочен при попълване на ЕЕДОП.Участникът може да представи и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове, по независещи от него причини. В този случай, участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните. Когато участникът е обединение, документът се представя само за участника, чрез който обединението доказва съответствието си с критериите за подбор. При участие на подизпълнители доказателствата за техническите възможности се представят и за тях, а изискванията към тях се прилагат съобразно вида и дела на тяхното участие. Когато участникът е чуждестранно лице, документът се представя и в превод, ако е на чужд език. При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-03-22 - 2023-04-19
Value
1 274 538.40 BGN
Minimum value
1 274 538.40 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:1
Classification
CPV / 33141000
Description
Ангиографски комплект със съдържание: 1 бр. чаршаф за маса 150 х 200 см., 1бр.ангио чаршаф 230х350 см., с 2 радиални отвора 7х5 см. и с 2 феморални отвора 7х10 см., с два странични прозрачни панела и централна подсилена "Т"-образна зона, 1 бр. чрашаф тип Майо 75х150 см, 1бр. екстра попиваща кърпа 48х40 см, 1 бр. покривало за апаратура 90х50 см., 1 бр. покривало за апаратура 90х80 см., 1бр. кръгла купа 1000мл. 2 бр. стандартни хирургични престилки, размер XL, 8 целулозни кърпи 30х34 см.. Прогнозно кол-во 1680 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“.Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:2
Classification
CPV / 33141000
Description
Устройство за регулиране направлението на инфузионния поток служещо като удължител с трипътен кран 50 см.,  обем 5мл./мин. Прогнозно кол-во 960 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:3
Classification
CPV / 33141000
Description
Диагностичен водач с PTFE покритие фиксирана сърцевина стандартен J тип 0.035" , 175 см., 260 см.Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:4
Classification
CPV / 33141000
Description
Интродюсер сет с хидрофилно покритие и скосен връх на дилататора; размер: 4, 5, 6Fr с дължина 70 и 100 мм и размер 7Fr с дължина 100 мм, cross-cut силиконова хемостатична клапа, snap-on-click of - dilator lock система, с микро пункционна метална входна игла със скосяване (22G, 21G, 20G); Съвместимост с водач за 7см - 0.018" или 0.025" , за 10см - 0.018",0.021" или 0.025". Прогнозно кол-во 100 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:5
Classification
CPV / 33141000
Description
Интродюсер сет с хидрофилно покритие и скосен връх на дилататора Total Integrated Fit (TIF); размер: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 Fr; дължина 100 мм., cross-cut силиконова хемостатична клапа, snap-on-click of- dilator lock система. Съдържащ мини водач 45см с диаметър 0.025", 0.035" или 0.038". Прогнозно кол-во 40 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:6
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141200
Description
Диагностични катетри  4Fr (1.40 mm), 5 Fr (1.70 mm), 6 Fr (2.00 mm), вътрешен диаметър 4Fr - 1.03mm, 5Fr - 1.20mm, 6Fr - 1.30mm, съвместим с водач до 0.038" (0.97 mm), със SUS-brade/усилена оплетка/, хидрофилно покритие, мек заоблен връх. Максимално инжекционно налягане 4Fr-750psi; 5Fr и 6Fr-1000psi. Да включва криви за 4Fr: Amplatz Left(AL-1;AL-2;AL-3), Amplatz Right(AR-1,AR-2), Judkins Left(JL-3.5, JL-4.0,Jl-5.0), Judkins Right(JR-3.5,JR-4.0,JR-5.0), Multipurpose(MP-2.5,MP-3.0,MP-3.5,MP-4.0), Straight(ST), Internal Mammary(IM), Internal Mammary JP-type, Radial Jacky-3.5, Sarah-4.0, Straight Pigtail; за 5Fr: Amplatz Left(AL-1,AL-2,AL-3), Amplatz Right(AR-1,AR-2,AR-3,AR-JP), Judkins Left(JL-3.5,JL-4.0,JL-4.5,JL-5.0,JL-6.0), Judkins Right(JR-3.5,JR-4.0,JR-5.0), Multipurpose(MPA-2.5, MPA-3.5, MPA-4.0), Internal Mammary(IMA), Bypass JL, Bypass JR, Radial Tiger I - 4.0, 4.5, Radial Tiger II - 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, Radial BLK, Radial Jacky - 3.5, Radial Sarah - 4.0, Straight Pigtail; за 6Fr: Amplatz Left(AL-1, AL-2,AL-3), Amplatz Right (AR-1, AR-2), Judkins Left(JL-3.5, JL-4.0, JL-4.0, JL-4.5, JL-5.0,JL-6.0), Judkins Right(JR-3.5,JR-4.0,JR-4.5,JR-5.0), Multipurpose(MPA-3.5,MPA-4.0), Internal Mammary(IMA), Bypass JL, Bypass JR, Radial Tiger I - 4.0, 4.5, Radial Tiger II - 3.5, 4.0, 5.0, Radial Jacky - 3.5, Radial Sarah - 4.0, Straight Pigtail; Прогнозно кол-во 80 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:7
Classification
CPV / 33141000
Description
Компресивно устройство за контролирана хемостаза след радиална процедура, със самозалепваща се гривна(велкро ленти) и зелен прицелен маркер, прозрачна структура позволяваща визуален контрол на мястото на пункция, контролирано раздуване с въздух (18мл), размери - 24 см и 29 см. Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:8
Classification
CPV / 33141000
Description
Спринцовка 20ml, Luer Lock  без  игла. Прогнозно кол-во 3360 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:9
Classification
CPV / 33141000
Description
Интравенозен инфузионен сет , 180 см. Прогнозно кол-во 1680 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:10
Classification
CPV / 33141000
Description
Пункционна игла за феморален достъп по Селдингер 18G, 9 см., 3.1/2 " , 0.038" (0.97mm), с луер-лок ИЛИ ЕКВИВАЛЕНТ. Прогнозно кол-во 80 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:11
Classification
CPV / 33141000
Description
В Обособената позиция се оферират комплексно 2 номенклатурни единици:1  Стерилна прозрачно покривало за апаратура с размер  90/80 / ± 5 см./ Прогнозно кол-во 1680 бр.2  Стерилна прозрачно покривало за апаратура с размер  90/50 или 80/50. Прогнозно кол-во 1680 бр.Задължително е условието за комплектност на предложението по обособена позиция №11• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:12
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141200
Description
При 5F - 0.058"; 6F - 0.071"; 7F - 0.081"; 8F - 0.090" Full-Wall технология на метална оплетка за по-добър контрол при въртене  Вградена гладка метална оплетка; мек връх  Vest-Tech Nylon технология за повишена рентгенова видимост Позволяващ метод Kissing Balloon. Прогнозно кол-во 100 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:13
Classification
CPV / 33141000
Description
Сет с конектор тип push-pull, без или с удължител 25/45см; торкер и метален въвеждач.  Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:14
Classification
CPV / 33141000
Description
Коронарен дилатационен водач  0,014" за комплексна анатомия, DUO-CORE технология в конструкцията, 2мм силиконово покритие на върха, рентгеноконтрастна зона с дължина 3см. M-coat  дистално хидрофилно покритие,  PTFE покритие на проксималната част. Дължина на водача - 180 см; Натоварване на върха - Extra floppy - 0.6 g; Floppy - 1.0 g; Hypercoat - 1.0 g; Intermediate - 3.6 g..  Прогнозно кол-во 600 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:15
Classification
CPV / 33141000
Description
Сет инфлатор-дефлатор: помпа инфлатор-дефлатор - 20 cc спринцовка и 30 атм. налягане; гъвкава свързваща линия 30 см, найлон и мрежа, трипътно кранче за високо налягане; с ротиращ луер-лок адаптор.   Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:16
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141210
Description
Балон катетър за PTCA с балон за високо налягане. Некомплиантен, подходящ за постдилатация. Материал на балона - Opti-Q; С хидрофилно  и хидрофобно покрития, при различните размери; Работната дължина - 143 cm. Профил на върха 0.017 “; Дисталната част с двоен лумен. Съвместим с водачи Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:17
Classification
CPV / 33141000
Description
Лекарство излъчващ коронарен стент, покрит аблуминално с градиентен резорбируем кополимер-полилактична киселина, биоразтрадим до 120 дни, с лекарствен агент-Сиролимус, лекарствена доза за 1мм дължина на стента 3.9μg, стент от CoCr L605, хомогенна геометрия тип "оpen cell" (отворена клетка), 80μ дебелина на стратовете, утвърден за бифуркационни лезии,  с хидрофилно покритие на дисталния и силиконово на проксималния шафт. Дистален шафт - 2.6Fr, проксимален шафт 2.0Fr. Работна дължина на катетъра 144см. Номинално налягане на балона 9atm, материал на балона Nylon12. Размери - дължини: 9-12-15-18-24-28-33-38 мм, диаметри: 2.25, 2.5, 2.75, 3.0, 3.5, 4.0 мм, съвместим с максимален диаметър на водача 0.014".С възможност за ДАПТ - 1 месец.  . Прогнозно кол-во 200 бр. Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:18
Classification
CPV / 33141000
Description
Медикамент излъчващ коронарен стент - Сиролимус, за бърза смяна, кобалт-хром L605, TransferWise нанотехология полагане на медикамента , дебелина на стратовете 75µm, съвместим с водач 0,014", съвместим с водещ катетър 5F, NP 9-11 atm, RBP-16 atm, ABP-22 atm, размери: диаметър  2.00, 2.25, с дължина: 9, 14, 16, 19, 24, 29, 34, 39мм., диаметър 2.5, 2.75, 3.0, 3.5,4.0 мм и  с дължина: 9, 14, 16, 19, 24, 29, 34, 39, 44, 49 мм., диаметър 4.5 с дължина: 14, 16, 19, 24, 29, 34, 39мм. Работна дължина на катетъра 142 см . Прогнозно кол-во 300 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:19
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141210
Description
Балон катетър за PTCA с покритите от паклитаксел- 2.0 µг на мм² .  Профил на върха 0.017“ (0.43мм); червен цвят на върха; хидрофилно покритие. Съвместим с водач 0,014“ (0.36мм); дължини: 12мм; 15мм; 20мм; 30мм; диаметри: 2.00мм; 2,25мм; 2,50мм; 2,75мм; 3,00мм;3,50мм;4,00мм; Ефективна дължина на системата за доставка – 144см; Маркерите върху проксималния край на шафта: един на 90 см и два на 100 см. Две рентгенонепрозрачни ленти за наблюдение при флоуроскопия; Съвместим с 5F водещ катетър.  . Прогнозно кол-во 20 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:20
Classification
CPV / 33141000
Description
Медикамент излъчващ стент- лекарство еверолимус, перманентен полимер, платина-хром стентова платформа с допълнителен конектор на проксималния сегмент за аксиална сила. Технология- hypo tube. Стентиране на всички видове стенози със специална индикация за CTO и изкривени лезии. Диаметри- 2.25мм; 2.50 мм; 2.75мм; 3.00мм; 3.50мм; 4.00мм с дължини: 8мм, 12мм, 16мм, 20мм, 24мм, 28мм, 32мм. При дължина 38 мм,  диаметри 2.50 мм; 2.75мм; 3.00мм; 3.50мм; 4.00мм. Профил на върха: 0,45 мм., Дебелина на стратове: При 0,032"- 2,25-3,50 мм. При 0,081"- 2,50 -4.00 мм. При max раздуване - 4.00 mm на 5.75 mm, NP 11 ATM, RBP 16-18 ATM.  Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:21
Classification
CPV / 33141000
Description
Диагностични водачи с конструция "one-piece nitinol core", полиуретанов жакет и хидрофилно покритие Мcoat. С диаметър 0.035" и дължини 300, 400 и 450 см . Прогнозно кол-во 40 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:22
Classification
CPV / 33141000
Description
Твърди Диагностични водачи с конструция "one-piece nitinol core", полиуретанов жакет и хидрофилно покритие "М coat", прави и ангулирани. Диаметър 0.020" с дължина 150 и 260 см; диаметър 0.025"с дължина 150, 180 и 260 см; диаметър 0.035" с дължина 80, 150, 180, 260 и 300 см  и диаметър 0.038" с дължина 80, 150, 180 и 260 см. Прогнозно кол-во 40 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:23
Classification
CPV / 33141000
Description
Водач 0,035". Атравматичен връх, прав, прав-къс (short) и "J" тип на върха.  Прав (6см Подвижен връх /Straight (6 cm Flexible Tip) - дължина – 75см, 145см, 180см, 260см; диаметър – 0.89 мм; 0.97 мм.  Прав (ST Къс Връх -Straight (ST Short Tip) –дължина – 260см, 145см;  диаметър-0.89мм; 0.97мм;  Модел 3 mm J (6 cм. Гъвкав връх/ Flexible Tip) - дължина: 145 см,180 см,260 см; диаметър: 0.89мм. и 0.97мм. Прогнозно кол-во 20 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:24
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141200
Description
Коронарен микро-водещ катетър за хронични оклузии и максимално дистални лезии, SUS braid технология осигуряваща изключителна устойчивост, хидрофилно покритие, вътрешен слой с PTFE покритие, 0.7мм единичен златен маркер, разположен на 0.7мм от върха, дължина на катетъра 130 и 150 см, флексибилен дистален сегмент 13см, ултра нисък дистален профил 1,8 Fr, проксимален профил - 2.6 Fr. Прогнозно кол-во 6 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:25
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141200
Description
Коронарен катетър за екстракция на тромб, 6 F, съвместим, с възможност за улавяне на различен размер тромб от малък до голям ( до 0.99.мм2), полезна дължина 140 см, профил на входа 0.021”, съвместим с 0.014” на водача.  Прогнозно кол-во 60 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:26
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141200
Description
Периферен Катетър за добра опора, съвместим водач 0.018" или 0.035", с дължини 65/90/135/150см, външен диаметър за 0.018"- 2.6Fr., за 0.035"- 4Fr. Двойно оплетен със стоманени нишки шафт, 3 маркера - 1 вграден на 1 мм от върха и други 2 щамповани на 40 мм и 60 мм от първия, профили - прав и ангулиран на 30°; 40 см хидрофилно покритие Mcoat. Изтъняващ връх 12мм. Изключителна устойчивост на кинк, добра опора при преминаване на комплексни лeзии. Ангулиран профил удобен за намиране на лумена и навигиране през бифуркации, могат да бъдат ползвани заедно в "телескопична техника". Прогнозно кол-во 40 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:27
Classification
CPV / 33141000
Description
Манифолд с 1, 2 или 3 порта; версии "ON"/"OFF"; 500psi.  Прогнозно кол-во 40 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:28
Classification
CPV / 33141000
Description
Електрод за временна, трансвенозна стимулация .Дължина на електрода 110 cm и диаметър 5F; латексов балон с обем от един кубик и диаметър 8 mm, който улеснява пласирането в кръвоносната система; Електродите са изработени от полиуретан; междуелектродно разстояние 5 мм; върхов електрод 19 мм2; конекторите са 2 бр. 2 мм пина; Прогнозно кол-во 10 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:29
Classification
CPV / 33141000
Description
Балон за периферна ангиопластика. Съвместимост с водач:0.035”. Материал на балона : SCP(Semi Cristaline Polimer)Дизайн на шафт: 5.1F-5.4F, двоен лумен, хирофобно покритие. Покритие: hydrophobic patchwork coating на балона и силикон на шафта- само върху външната повърхност на пликите на балона, така че като се раздуе има ивици, които не са покрити със силикон, което подобрява сцеплението със съда. Размер на интродюсера: 5F(ø3-7мм)-6F(ø8-10мм)-7F(ø12мм). Работна дължина: 90,130 и 170cм. Размери: ø:3,0-12,0мм; дължини:20-250мм;  Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:30
Classification
CPV / 33141000
Description
Балон за периферна ангиопластикаСъвместимост с водач:0.018”Материал на балона: SCP(Semi Cristaline Polimer). Дизайн на шафт: коаксиален. Покритие: hydrophobic patchwork coating на балона и силикон на шафта- само върху външната повърхност на пликите на балона, така че като се раздуе има ивици, които не са покрити със силикон, което подобрява сцеплението със съда. Нагъване:5 кратно;2 кратно за 17мм. Маркери: набити. Работна дължина: 90 ,130 и 150 cм. Размери: ø:2,0-7,0мм; дължини:20-200мм; Интродюсер: 4F(ø2,0-6мм), 5F(ø7мм)  Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:31
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141210
Description
Балон катетър за PTA с покритите от паклитаксел- 2.0 µг на мм²,  и ексципиент;  Балон: коаксиален дизайн на шафта; съвместим с  водачи 0.014" или 0.018" (0.36 мм или 0.46 мм). Работни дължини - 80 см, 90 см, 135 см, 150 см. Диаметри на балона- 4.0 мм; 5.0 мм; 6.0 мм, 7.0 мм; 8.0 мм; дължини на балона- 30 мм; 40 мм; 60 мм; 80 мм; 100 мм; 120 мм; 150 мм; 200 мм. Налягане на пръсване - 14 атм. Прогнозно кол-во 100 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:32
Classification
CPV / 33141000
Description
Дилатационен водач 0.018” за периферни интервенции. Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:33
Classification
CPV / 33141000
Description
Линия за високо налягане  - максимално налягане 83 bar. Дължина - 180 см., твърда, с  ротиращ, луер лок адаптор.  Прогнозно кол-во 1720 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:34
Classification
CPV / 33141000
Description
Нитинолов периферен саморазгъващ се стент, осигуряващ висока флексибилност и проходимост. Дизайн на стента - хомогенна геометрия, тип"отворена клетка". 4 бр. танталови маркера,  Препоръчителен водач: 0.035 "Интрoдюсер: 6F, Препоръчителен водещ катетър: 8F, диаметър: 5.0, 6.0, 7.0 мм и дължина: 40, 60, 80, 100, 150 и 200мм. диаметър 8.0 мм и дължина: 40, 60, 80, 100, 150мм, диаметър 9.0, 10.0 и дължина: 40, 60, 80, 100 мм. Работна дължина на катетъра: 80 или 130 см.  Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:35
Classification
CPV / 33141000
Description
Периферен медикамент-излъчващ балон (Паклитаксел). OTW,TransferTech нанотехология полагане на медикамента. Налягане (atm) : NP = 7atm, RBP=16 atm, ABP 22 atm, Профил на върха: 0,017 мм.; Диаметър: 1,5мм ,Дължина: 40, 60, 80 мм. Диаметър: 2, 2.5, 3, 3.5мм; Дължина: 40, 60, 80, 120, 150 и 200 мм., Диаметър: 4мм,  Дължина: 40, 60, 80, 120 мм, работна дължина на катетъра: 100 или 150 см. Прогнозно кол-во 200 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:36
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141210
Description
РТА балон катетър, подходящ за ренална, илиачна, феморална, поплитеа и инфрапоплитеална артерии. Съвместим с водач 0.035”, OTW платформа. NP6-7 atm., RBP 13-16 atm, ABP 19-24 atm. Профил на върха – 0.036”, маркери – 2 броя от платина и иридий. Хидрофилно покритие - Hydrax. За работна дължина на катетъра 80 и 140 см размери: за диаметри: 3.0, 4.0, 5.0,6.0  - дължини: 20, 40, 60, 80, 120, 150 и 200мм , за диаметър 7.0 - дължини: 20, 40, 60, 80, 120мм,  за диаметри:8.0, 9.0 - дължини: 20, 40, 60, 80 мм, за диаметри: 10.0, 12.0 - дължини: 20, 40, 60 мм. За работна дължина на катетъра 170 и 200 см размери: за диаметри: 6.0, 7.0, 8.0,9.0, 10.0 и 12.0  - дължина: 20 мм.  Прогнозно кол-во 100 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:37
Classification
CPV / 33141000
Additional classifications
CPV / 33141210
Description
РТА балон катетър, подходящ за: ренална, феморална, поплитеа и инфрапоплитеална артерии. Съвместим с водач 0.014”, OTW платформа  NP 7 atm., RBP 16 atm, ABP 22 atm. Профил на върха – 0.017”, маркери платина и иридий за Ø ≥ 2.5 мм и тунгстийн за Ø ≤ 2.0. Хидрофилно покритие - Hydrax. Работна дължина на катетъра 100 и 150 см. Размери: за диаметър 1.25 - дължини: 10, 15, 20 мм, за диаметър 1.5 - дължини: 10, 15, 20, 40, 60, 80 мм, за диаметър 2.0- дължини: 10, 15, 20, 40, 60, 80, 120, 150, 200 мм,за диаметри 2.5, 3.0 ,3.5 - дължини: 40, 60, 80, 120, 150, 200 мм, за диаметър 4.0mm дължини - дължини: 40, 60, 80, 120 мм. Прогнозно кол-во 100 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:38
Classification
CPV / 33141000
Description
Саморазгъващ се стент със затворена оплетка за каротидни артерии от сплав Elgiloy (кобалт-хром-желязо-никел-молибден) ; Висока флексибилност;  5 F RX система; Дължина на доставната система- 135 см; Дължини на стента - 30 мм, 40 мм, 50 мм. Съвместимост с водачи 0.014”; Висока и непрекъсната радиална сила; Нисък профил на системата за доставяне; 3 бр. Ro маркери; Възможност за репозициониране при частично разгънат стент; Прогнозно кол-во 24 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:39
Classification
CPV / 33141000
Description
Система за дистална протекция тип 110 микропорест филтър- за съдове от 3.5 мм до 5.5 мм; RX Технология 0.014"; Полиуретанов филтър; Нитинолова халка; Големина на отворите на филтъра 110 Микрона; Водач от неръждаема стомана с PTFE покритие и дължини 190 см и  300 см; 0.014” ;  Радиоконтрастен връх; Проксимални маркери на ствола на 87cм и  97cм от дисталния край (90 и 100 cm от върха); Последните 20 см от дължината са със силиконово покритие.  Прогнозно кол-во 24 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-170576:obj:40
Classification
CPV / 33141000
Description
Периферен водач с диаметър 0.014".  Сърцевина от сплав сцитаниум и неръждаема стомана. Полимерна обвивка с ICE хидрофилно покритие. Работни дължина: 182 см. и 300 см.  Връх: прав и извит.  Дължината на върха – къс осигуряващ 6 гр.  натоварване и дълъг осигуряващ 3 гр.  натоварване. Радиоконтрастен връх- 2 см.  Прогнозно кол-во 80 бр.• Навсякъде в Спецификацията, където се посочва конкретен модел, източник, процес, търговска марка, тип, произход или производство, което би довело до облагодетелстването или елиминирането на определени лица или продукти, да се чете и разбира „или еквивалент“. Срок за изпълнение на обществената поръчка – 24 месеца, чрез периодични доставки по предварителни заявки по вид и количество. Доставката се извършва в срок до 72 часа от получаване на заявка от възложителя.1. Предлаганите медицински изделия, да отговарят на изискванията на Закона за медицинските изделия;2. Медицинските изделия да притежават Декларация за съответствие от производителя или неговия упълномощен представител или Сертификат или еквивалентни документи за съответствие с приложимата Директива на ЕС -Директива 93/42 EЕС или Директива 98/79 ЕС за ин-витро диагностичните медицински продукти, издаден от нотифициран орган по смисъла на ЗМИ, /където е приложимо/ с легализиран превод на български език.3. Медицинското изделие да притежава Сертификат за качество - СЕ маркировка, съгласно приложимата Директива ЕС /или еквивалент/;4. Срокът на годност на медицинските изделия следва да бъде не по-кратък от 6 (шест) месеца, считано от датата на приемо - предавателния протокол за доставката им;5.Участникът да притежава Разрешение или удостоверение за търговия на едро с медицински изделия, издадено на участника.6. Оферираните медицински изделия трябва да отговарят на изискванията на Възложителя. Участникът да представи каталози, брошури, информационни листи или еквивалентно с предлаганите медицински изделия от производителя и такива на български език, в които да има подробна информация за тях с превод на български език, от които да са видни всички показатели и производствени характеристики, от които по безспорен начин да се докаже качеството на предлаганото изделие и съответствието му с техническите спецификации. 7. Посочените количества по отделните обособени позиции са прогнозни и не следва да се тълкуват като задължение на Възложителят за минимално или максимално общо количество.8. Всяка партида при доставка следва да е придружена от разрешение за продажба на партида и/или аналитичен сертификат, удостоверяващи надеждността /качеството/ на медицинското изделие.

Parties

Roles
buyer
Organization name
"Mnogoprofilna bolnitsa za aktivno lechenie d - r Ivan Seliminski - Sliven" AD
Street address
bul.HRISTO BOTEV No..1
Locality
gr. Sliven
Postal code
8800
Country
BG
Contact name
Radost Simeonova
E-mail
zop.mbal_sl@abv.bg
Phone
+359 44611778
Website
Link

Organization data Organization in JSON