Slovakia - Trnava: Repair, maintenance and associated services related to personal computers, office equipment, telecommunications and audio-visual equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-149138:2023-149138
Date
2023-03-10
Language
SK

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-149138

Releases in JSON

Tender

Title
Slovakia - Trnava: Repair, maintenance and associated services related to personal computers, office equipment, telecommunications and audio-visual equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-04-06 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Pre zaradenie do DNS musí záujemca spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Ich splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2, ods. 4, ods. 5, § 152 ods. 1 (zápis do zoznamu hospodárskych subjektov) alebo § 152 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.Zápis do zoznamu hospodárskych subjektov je účinný voči každému verejnému obstarávateľovi a údaje v ňom uvedené nie je potrebné v postupoch verejného obstarávania overovať. Verejný obstarávateľ pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti osobného postavenia overí zapísanie hospodárskeho subjektu v zozname hospodárskych subjektov, ak záujemca nepredložil doklady podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní alebo iný rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise podľa § 152 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.V súlade s § 32 ods. 3 o verejnom obstarávaní zákona záujemca nie je povinný predkladať doklady podľa § 32 ods. 2 zákona, ak verejný obstarávateľ je oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy podľa osobitného predpisu. V súvislosti s uvedeným verejný obstarávateľ uvádza, že nedisponuje prístupom do portálu oversi.gov.sk za účelom použitia údajov z informačných systémov verejnej správy a nemá tak možnosť použiť údaje z informačných systémov verejnej správy.Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, týkajúcich sa osobného postavenia, za každého člena skupiny osobitne.Záujemca preukáže osobné postavenie za každú inú osobu podľa § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní a za každého subdodávateľa, ktorého uvedie vo svojej žiadosti.Ak má uchádzač alebo záujemca sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva niektoré z dokladov, potrebných na preukázanie splnenia podmienok účasti, alebo nevydáva ani rovnocenné doklady, možno ich nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.Záujemca môže v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní dočasne nahradiť doklady jednotným európskym dokumentom. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje informácie požadované na podmienky účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D) na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (ALFA: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodárske subjekty spĺňajú všetky požadované podmienky účasti.Ak záujemca použije JED, verejný obstarávateľ bude v rámci vyhodnotenia žiadostío účasť za účelom zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania písomne žiadať záujemcov o predloženie dokladu/dokladov nahradených JED-om podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní.

Economic/financial eligibility:

Neuplatňujú sa

Technical/professional eligibility:

Záujemca v žiadosti o účasť predloží na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. d) v spojitosti s § 35 zákona o verejnom obstarávaní vo svojej ponuke predloží certifikát v oblasti zabezpečenia kvality podľa normy ISO 9001 v oblasti informačných technológií, alebo ekvivalent, resp. rovnocenný dôkaz o opatreniach na zabezpečenie kvality pre uvedenú oblasť, resp. oblasť rovnocennú predmetu zákazky podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu.V súlade s ust. § 35 zákona o verejnom obstarávaní ak verejný obstarávateľ vyžaduje predloženie certifikátu systému manažérstva kvality vydaného nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje splnenie požiadaviek technických noriem na systém manažérstva kvality uchádzačom vrátane dostupnosti pre osoby so zdravotným postihnutím, odkazuje na systém manažérstva kvality podľa technických noriem, ktorý je certifikovaný akreditovanou osobou. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenný certifikát systému manažérstva kvality vydaný príslušným orgánom členského štátu. Ak uchádzač objektívne nemal možnosť získať príslušný certifikát v určených lehotách, verejný obstarávateľ prijme aj iné dôkazy o rovnocenných opatreniach na zabezpečenie systému manažérstva kvality predložené uchádzačom, ktorými preukáže, že ním navrhované opatrenia na zabezpečenie systému manažérstva kvality sú v súlade s požadovanými slovenskými technickými normami na systém manažérstva kvality.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo podmienky účasti týkajúce sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti upresniť v jednotlivých výzvach.Záujemca môže na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti využiť technické a odborné kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, spoločne.Záujemca môže v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní dočasne nahradiť doklady jednotným európskym dokumentom. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje informácie požadované na podmienky účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D) na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (ALFA: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodárske subjekty spĺňajú všetky požadované podmienky účasti.Ak záujemca použije JED, verejný obstarávateľ bude v rámci vyhodnotenia žiadostío účasť za účelom zabezpečenia riadneho priebehu verejného obstarávania písomne žiadať záujemcov o predloženie dokladu/dokladov nahradených JED-om podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní.
Main procurement category
services
Procurement method
limited
Procurement method details
Restricted procedure
Tender period
2023-03-10 - 2023-04-06
Value
5 962 405.00 EUR
Minimum value
5 962 405.00 EUR

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-149138:obj:1
Classification
CPV / 50300000
Additional classifications
CPV / 72250000
Description
Predmetom zákaziek zadávaných v dynamickom nákupnom systéme (ďalej ako DNS) je najmä poskytovanie štandardných služieb podpory a údržby hardvérového vybavenia NASES, ktoré sú bežne dostupné na trhu a ktoré sú zaradené podľa spoločného slovníka obstarávania (ďalej ako CPV) najmä v rozsahu503 - Opravy, údržba a súvisiace služby týkajúce sa osobných počítačov, kancelárskeho vybavenia, telekomunikačného a audiovizuálneho vybavenia7225 - Služby týkajúce sa podpory systémuPredmet zákazky bude zahrňovať najmä poskytovanie služieb štandardnej servisnej / technickej podpory pre komponenty / zariadenia ako napríklad: firewally, servery, balancery, diskové polia, dátové zariadenia ako sú úložiská (storage), páskové knižnice, sieťové zariadenia, záložné zdroje UPS a prepínače ATS/STS prípadne iné.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby
Street address
Kollárova 8
Locality
Trnava
Postal code
91702
Country
SK
Contact name
Ing. Ľubomír Grejták
E-mail
lubomir.grejtak@nases.gov.sk
Website
Link

Organization data Organization in JSON