Bulgaria - Nevestino: Guard services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-134480:2023-134480
Date
2023-03-06
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-134480

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Nevestino: Guard services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-04-03 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът следва да притежава валиден лиценз за извършване на охранителна дейност, издаден по реда на Закона за частната охранителна дейност.

Economic/financial eligibility:

Притежават сключена валидна застраховка „Професионална отговорност“ за покриване на вреди, настъпили вследствие на умишлено или небрежно изпълнение на професионалните задължения, при или по повод извършване на охранителната дейност.

Technical/professional eligibility:

Участниците трябва да имат опит в изпълнението на услуга, която е идентична или сходна с предмета на настоящата обществена поръчка, изпълнени през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата. Участникът следва да разполага с минимум двама служители, едно от които да е техническо лице — сервизен специалист, което ще използва при изпълнение на поръчката за използване и поддържане на сигналноизвестителната техника. Участникът следва да разполага с минимум 1 автомобил (патрулен), обслужващ територията, в която попада охраняваният обект.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-03-06 - 2023-04-03
Value
600.00 BGN
Minimum value
600.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-134480:obj:1
Classification
CPV / 79713000
Description
Осигуряването на охрана с помощта на сигналноизвестителна техника ще се извършва от 17:00 часа до 08:00 часа в работните дни и 24 часа през почивните и празничните дни в обекти на възложителя — административната сграда на ТП „ДГС Невестино“ с адрес с. Невестино, ул. „Владимир Поптомов“ № 29. Изпълнителят може да използва изградената към момента от възложителя сигналноизвестителна техника и/или да изгради нова такава, в случай че изградената такава е неизправна и/или морално остаряла, но за негова сметка. Изградената система следва да включва всички необходими компоненти, които да гарантират сигурността и да обезпечат имуществото в охранявания обект на възложителя, с цел ефективно пресичане на евентуални опити за посегателство. При поддържането на системата изпълнителя следва да използва качествени и сертифицирани технически средства за охрана и незабавно реагиране с цел предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпление, които да гарантират висока степен на обезпеченост на имуществото на възложителя. Изпълнителят е длъжен да осигури непрекъснато техническо поддържане и ремонт за своя сметка на изградената сигналноизвестителна техника за срока на договора. Изпълнителят следва да осигури необходимия минимален персонал за осъществяване на дейностите — по поддръжка и експлоатация на монтираната СИТ

Parties

Roles
buyer
Organization name
TERITORIALNO PODELENIE DaRZhAVNO GORSKO STOPANSTVO "NEVESTINO"
Street address
ul. VLADIMIR POPTOMOV No.29
Locality
s.Nevestino
Postal code
2595
Country
BG
Contact name
Kiril Zdravkov Ivanov
E-mail
dgsnevestino@abv.bg
Phone
+359 78551014
Website
Link

Organization data Organization in JSON