Hungary - Debrecen: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-133054:2023-296335
Date
2023-05-19
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-133054

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (90)
- Quality: 1. A berendezés felfűtési ideje szobahőmérsékletről 150 °C-ra max. 45 perc (legkedvezőtlenebb: 45 perc - legkedvezőbb: 5 perc) (10)

Award criteria for item 2:
- Price (90)
- Quality: 1. A berendezésen elérhető fényforrások száma az előírt minimum 2 db, típusát tekintve kék (max ~470 nm) és vörös LED-hez (max ~635 nm) képest. (legkedvezőtlenebb: 2 fényforrás ( kék és vörös LED) - legkedvezőbb: 4 fényforrás (kék,vörös, zöld és UV LED) (10)

Award criteria for item 3:
- Price (90)
- Quality: 1. A berendezés blokkon belüli hőmérséklet inhomogenitása 72 °C-on max ±0,5 °C (legkedvezőtlenebb: ±0,5 °C - legkedvezőbb: ±0,3°C) (10)
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-05-19 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-133054:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Description
1 db Hőlégsterilező (Szárítószekrény)A hőlégsterilizálás során a zárt munkatérben elektromos úton forrósítják fel a száraz levegőt, melyet azután ventilátorral keringtetnek. A forró levegő a beállított hőmérsékletre melegíti fel a készülékbe helyezett eszközöket. Az adott behatási idő alatt és hőmérsékleten elpusztulnak a mikroorganizmusok. A ciklus egy előre megírt receptúra által automatikusan lefut, melynek végén a rakományt lehűtik. A berendezés kialakításának beleértve a szoftveres vezérlést is meg kell felelnie a legújabb GXP követelményeknek. A gép az FDA által jóváhagyott folyamatokban szakszerűen alkalmazható legyen megbízható és költséghatékony működéssel.Általános műszaki paraméterek és technikai adatok:- Külső szélesség maximum 1200 mm- Külső magasság maximum 1730 mm- Külső mélység maximum 900 mm(...)Az adásvételi szerződés alapján megvásárolni kívánt termék további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.Nyertes ajánlattevő köteles a teljesítés helyén belül az Ajánlatkérő által meghatározott helyen átadni az árut, illetve a nyertes ajánlattevő köteles a helyszíni üzembe helyezési és szerelési feladatok ellátására.Jótállás: 24 hónap teljes körű jótállás.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-133054:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Description
1 db Spektrofotométer és FluorométerA spektrofotométer segítségével a fény intenzitását és az intenzitás változását lehet mérni. A berendezés alkalmas a fehérje koncentráció gyors és pontos mérésére akár kis mintatérfogat esetén is. A fluorométer a látható spektrumú fluoreszcencia paramétereinek mérésére szolgáló eszköz. Pontosan és gyorsan méri a DNS, RNS vagy fehérje koncentrációját egyetlen mintában. Az RNS minőségének értékelésére is használható. A berendezés(ek)nek meg kell felelnie a GMP követelményeknek. A gép(ek) az FDA által jóváhagyott folyamatok (vírus vakcinák, fehérje részecskék, génterápiás és nanostruktúrás készítmények) nyomon követesére, minősítésére alkalmazható legyen.Általános műszaki paraméterek és technikai adatok:Méréshez szükséges mintamennyiség: maximum 50 μlFényforrások száma és típusa: minimum 2 db - Kék LED (max ~470 nm), Vörös LED (max ~635 nm) vagy egyenértékűHullámhossz tartomány: 190-840 nm(...)Az adásvételi szerződés alapján megvásárolni kívánt termék további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.Nyertes ajánlattevő köteles a teljesítés helyén belül az Ajánlatkérő által meghatározott helyen átadni az árut, illetve a nyertes ajánlattevő köteles a helyszíni üzembe helyezési és szerelési feladatok ellátására.Jótállás: 24 hónap teljes körű jótállás.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-133054:obj:3
Classification
CPV / 38000000
Description
1 db PCR berendezésA polimeráz-láncreakció (szokásos rövidítése PCR, amely az angol polymerase chain reaction elnevezésből származik) egy molekuláris biológiai technológia DNS enzimatikus amplifikálására (azaz a kópiák megsokszorozására) élő szervezet, például E. coli vagy élesztő, igénybevétele nélkül. A technológia lehetővé teszi a DNS egy kis darabjának megsokszorozását analízis céljából. A PCR általánosan használt módszer az élettudományi kutatásokban, gyógyszeripari kutatás, gyártás területén és egészségügyi laboratóriumokban a legkülönfélébb feladatokra.Általános műszaki paraméterek és technikai adatok:Befogadó méret: 96×0,2 ml csövekhez vagy 96 mintahelyes PCR plate-ekhezHőmérséklet-tartomány: min. +4...105 °CPeltier elemek száma: 8 darab(...)Az adásvételi szerződés alapján megvásárolni kívánt termék további minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentum részét képező műszaki leírás részletesen tartalmazza.Nyertes ajánlattevő köteles a teljesítés helyén belül az Ajánlatkérő által meghatározott helyen átadni az árut, illetve a nyertes ajánlattevő köteles a helyszíni üzembe helyezési és szerelési feladatok ellátására.Jótállás: 24 hónap teljes körű jótállás.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-133054:award:0
Title
Hőlégsterilező
Date
2023-05-09
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-133054:award:1
Title
Spektrofotométer és fluorométer
Date
2023-05-09
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-133054:award:2
Title
PCR készülék
Date
2023-05-09
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem Tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Veller Dóra Zita
E-mail
veller.zita@fin.unideb.hu
Phone
+36 5251270073061
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
LABOKRAFT Mérnökiroda Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Asbóth Oszkár Utca 4.
Locality
Nagytarcsa
Postal code
2142
Country
HU
E-mail
office@labokraft.hu
Phone
+36 304842973
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Kvalitex Tudományos Technológiai Kereskedelmi Kft.
Street address
Pannónia Utca 11. VII. em. 704.
Locality
Budapest
Postal code
1136
Country
HU
E-mail
info@kvalitex.hu
Phone
+36 13404700
Fax
+36 13398274
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
VWR International Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Simon László U. 4.
Locality
Debrecen
Postal code
4034
Country
HU
E-mail
laszlo.pozsonyi@vwr.com
Phone
+36 304840442
Fax
+36 52470069
Website
Link

Organization data Organization in JSON