Hungary - Székesfehérvár: Miscellaneous special-purpose machinery

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:2023-496267
Date
2023-08-14
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-122351
Releases
2023-02-28 (ocds-pyfy63:2023-122351:2023-122351)
2023-08-14 (ocds-pyfy63:2023-122351:2023-496267)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Székesfehérvár: Miscellaneous special-purpose machinery
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price (90)
- Quality: 2. Ultrahangos vízhozam mérő berendezés sebességmérési cellák száma a szükséges 20 db-on felül (min. 0 db, max. 100 db, nagyobb a jobb, csak egész szám ajánlható meg) (5)
- Quality: 3. Többlet vízminőség monitoring rendszer szenzorleolvasási frekvencia a minimálisan kötelező 1 Hz felett (min. 0 Hz, max. 9 Hz, nagyobb a jobb, csak egész szám ajánlható meg) (5)

Award criteria for item 7:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-08-14 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:obj:1
Classification
CPV / 42990000
Additional classifications
CPV / 34500000
Description
Az Ajánlatkérő részére a projektben megvalósuló beavatkozások hosszú távú fenntartása, a karbantartási munkák megfelelő színvonalon történő elvégzése érdekében szükséges fenntartógépek beszerzése az alábbiak szerint:- 1 db robbanómotoros alumínium testű kisgéphajóA nyertes kishajónak rendelkeznie kell „szolgálati célú” minősítéssel és meg kell felelnie a 17/2022 (III.7.) KöViM rendeletben foglaltaknak, azaz alkalmasnak kell lennie a minimum 2. zónában történő használatnak.Befogadó képessége legyen minimum 6 fő. A belsőégésű motorral hajtott kishajó -teljes terhelés mellett- holtvízi sebessége érje el a min. 40 km/órát.Nyertes AT a szerződés teljesítése során kizárólag új eszközt szállíthat.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy kizárólag új eszköz ajánlható meg, használt eszköz megajánlása esetén az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen.Az eszköznek (kisgéphajó) meg kell felelnie a Magyarországon érvényben lévő környezetvédelmi előírásoknak (motor minimum EU Stage V).Nyertes AT feladata az eszköz működtetéséhez szükséges 2 fő kezelő személyzet 4 órában történő betanítása.Nyertes AT feladata továbbá teljes körű helyszíni jótállás biztosítása 12 hónap időtartamban a Ptk szerint.Az eszköz AK részére történő átadása kizárólag üzembe helyezett, minden szükséges üzem- és kenőanyaggal feltöltött állapotban, munkavédelmi jelzésekkel ellátva, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentum átadásával történhet. A robbanómotoros kisgéphajó esetében az ajánlatban szerepeltetni kell a BFKH által kiadott „Nemzetközi hajólevél kishajóra” dokumentum kiadásának költségeit, a dokumentumot teljesítéskor szükséges átadni. Az utánfutó műszaki dokumentumát, a forgalmi engedélyt, a teljesítéskor kell átadni.Nyertes AT-nek az eszköz - a szerződésben meghatározott garanciális (jótállási) időtartam alatti - teljes körű garanciális javítását szükséges biztosítania.Nyertes AT-nek a garanciális hibákból adódó javítási munkákat a hiba bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb a hiba bejelentését követő munkanaptól számított 72 órán belül meg kell kezdenie. A motor meghibásodása esetén, amennyiben a javítási munkák megkezdésétől számított harminc munkanapon belül a hiba nem hárítható el, Nyertes AT-nek cserealkatrészt kell biztosítania.A szerződés tárgyát képező eszközökkel kapcsolatos műszaki elvárásokat és paramétereket, valamint a nyertes ajánlattevő feladatait és a szerződéses feltételeket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező dokumentáció, műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:obj:2
Classification
CPV / 42990000
Additional classifications
CPV / 34500000
Description
Az Ajánlatkérő részére a projektben megvalósuló beavatkozások hosszú távú fenntartása, a karbantartási munkák megfelelő színvonalon történő elvégzése érdekében szükséges fenntartógépek beszerzése az alábbiak szerint:- 1 db elektromos hajtású kisgéphajóA nyertes kishajónak rendelkeznie kell „szolgálati célú” minősítéssel és meg kell felelnie a 17/2022 (III.7.) KöViM rendeletben foglaltaknak, azaz alkalmasnak kell lennie a minimum 2. zónában történő használatnak.Befogadó képessége legyen minimum 6 fő. Az elektromos meghajtással rendelkező kishajó képes legyen legalább 4 üzemóra folyamatos működésre 15 km/óra sebesség mellett.Nyertes AT a szerződés teljesítése során kizárólag új eszközt szállíthat.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy kizárólag új eszköz ajánlható meg, használt eszköz megajánlása esetén az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen.Nyertes AT feladata az eszköz működtetéséhez szükséges 2 fő kezelő személyzet 4 órában történő betanítása.Nyertes AT feladata továbbá teljes körű helyszíni jótállás biztosítása 12 hónap időtartamban a Ptk szerint.Az eszköz AK részére történő átadása kizárólag üzembe helyezett, minden szükséges üzem- és kenőanyaggal feltöltött állapotban, munkavédelmi jelzésekkel ellátva, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentum átadásával történhet.Nyertes AT-nek az eszköz - a szerződésben meghatározott garanciális (jótállási) időtartam alatti - teljes körű garanciális javítását szükséges biztosítania.Nyertes AT-nek a garanciális hibákból adódó javítási munkákat a hiba bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb a hiba bejelentését követő munkanaptól számított 72 órán belül meg kell kezdenie. Alkatrész meghibásodása esetén, amennyiben a javítási munkák megkezdésétől számított harminc munkanapon belül a hiba nem hárítható el, Nyertes AT-nek cserealkatrészt kell biztosítania.A szerződés tárgyát képező eszközökkel kapcsolatos műszaki elvárásokat és paramétereket, valamint a nyertes ajánlattevő feladatait és a szerződéses feltételeket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező dokumentáció, műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:obj:3
Classification
CPV / 42990000
Description
Az Ajánlatkérő részére a projektben megvalósuló beavatkozások hosszú távú fenntartása, a karbantartási munkák megfelelő színvonalon történő elvégzése érdekében szükséges fenntartógépek beszerzése az alábbiak szerint:- 1 db legalább 40 kW teljesítményű gumikerekes forgó midikotró munkaszerelékekkel (kanalak)A kotrógép legyen alkalmas a vízügyi ágazatban előforduló kisebb kotrási feladatok elvégzésére és feleljen meg a Magyarországon érvényben lévő környezetvédelmi előírásoknak. (motor minimum EU Stage V) A speciális munkakörülmények miatt a megajánlandó munkagép legnagyobb tömege maximum 6 500 kg, szállítási szélessége legfeljebb 2 500 mm, ásási mélysége legalább 3 500 mm, gémnyúlása középponttól legalább (talajszinten) 5 500 mm legyen. A gép legyen alkalmas az együtt szállítandó mélyásó kanál, hidraulikusan dönthető rézsűkanál és az alternáló kaszával felszerelt kosaras kanál szerelékekkel történő hatékony munkavégzésre.A földmunkagép Magyarországon, lassújárműként üzembe helyezett állapotban legyen szállítva, munkavédelmi jelzésekkel ellátva, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentum átadásával együtt legyen szállítva.A földmunkagép Magyarországon AK nevére lassújárműként levizsgáztatva és forgalomba helyezve felrendszámozva legyen átadva AK részére. Az átadáshoz mellékelni kell a forgalmi engedélyt, a jármű kísérőlapot és a kötelező KRESZ tartozékokat. A kötelező biztosítást AK rendezi.Nyertes AT a szerződés teljesítése során kizárólag új eszközt szállíthat.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy kizárólag új eszköz ajánlható meg, használt eszköz megajánlása esetén az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen.Nyertes AT feladata az eszköz működtetéséhez szükséges 2 fő kezelő személyzet 4 órában történő betanítása.Nyertes AT feladata továbbá teljes körű helyszíni jótállás biztosítása 12 hónap időtartamban a Ptk szerint.Az eszköz AK részére történő átadása kizárólag üzembe helyezett, minden szükséges üzem- és kenőanyaggal feltöltött állapotban, munkavédelmi jelzésekkel ellátva, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentum átadásával történhet.Nyertes AT-nek az eszköz - a szerződésben meghatározott garanciális (jótállási) időtartam alatti - teljes körű garanciális javítását szükséges biztosítania.Nyertes AT-nek a garanciális hibákból adódó javítási munkákat a hiba bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb a hiba bejelentését követő munkanaptól számított 72 órán belül meg kell kezdenie.A szerződés tárgyát képező eszközökkel kapcsolatos műszaki elvárásokat és paramétereket, valamint a nyertes ajánlattevő feladatait és a szerződéses feltételeket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező dokumentáció, műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:obj:4
Classification
CPV / 42990000
Description
Az Ajánlatkérő részére a projektben megvalósuló beavatkozások hosszú távú fenntartása, a karbantartási munkák megfelelő színvonalon történő elvégzése érdekében szükséges fenntartógépek beszerzése az alábbiak szerint:- 1 db minimum 50 kW névleges teljesítményű gyári új megfordítható kormánnyal és üléssel rendelkező mezőgazdasági eszközhordozó munkaadapterekkel és pótkocsivalKözepes teljesítményű dízelmotoros többfunkciós eszközhordozó gép szabványos CAT.1. 3-pont munkaeszköz felfüggesztővel. Az eszköz rendelkezzen csapos vonófejjel, valamint a munkaadapterek fogadására alkalmas teljeskörű kiépítéssel. Az eszközhordozó legyen alkalmas a leszállítandó munkaadapterekkel a földművek koronáján illetve egyéb sík felületeken folyamatosan haladva a lágyszárú növényzet levágására a traktor hátsó három pont felfüggesztésére kapcsolt munka szerelékekkel, valamint kisebb szállítási feladatok elvégzésére a géppel együtt szállítandó egytengelyes, hidraulikusan három oldalra billenthető utánfutóval. Mivel a tervezett üzemeltetési helyek között több olyan is van, ahol a deponia olyan keskeny és növényzettel annyira benőtt, hogy a munkagép a munkaadapterekkel felszerelve nem tud megfordulni és több kilométeren keresztül tolatnia kellene a gépkezelőnek, ezért üzemeltetői elvárás, hogy a gép menetiránya megfordítható legyen oly módon, hogy a vezetőülés és a kormány 180 fokban elfordítható legyen a legfontosabb kezelőszervekkel együtt. A fordított üzemmódnak megfelelő sebességváltóval kell rendelkeznie.A dieselmotor káros anyag kibocsájtása (emissziója) feleljen meg a teljesítés időpontjában Magyarországon érvényes hatósági előírásoknak.A speciális munkakörülmények miatt a megajánlandó munkagép legnagyobb tömege maximum 2 600 kg, az alapgép szélessége maximum 2 000 mm, hossza 4 000 mm, magassága fülkével együtt 2 500 mm lehet.A gép legyen alkalmas az együtt szállítandó oldalsó függesztésű vontatott tárcsás kasza, a front függesztésű tárcsás kasza, és a front felfüggesztésű pengés- kaszaujjas alternáló kasza szerelékekkel történő hatékony munkavégzésre. A kisebb szállítási feladatok ellátására a géppel együtt szállítandó egy közúti közlekedésre is alkalmas egytengelyes, hidraulikusan három oldalra billenthető utánfutó is.Magyarországon, lassújárműként üzembe helyezett állapotban, műszaki vizsgáztatással együtt legyen szállítva.A traktor Magyarországon, AK nevére lassújárműként levizsgáztatva és forgalomba helyezve, felrendszámozva legyen átadva AK részére. Az átadáshoz mellékelni kell a forgalmi engedélyt, a jármű kísérő lapot és a kötelező KRESZ tartozékokat. A kötelező biztosítást AK rendezi.Nyertes AT a szerződés teljesítése során kizárólag új eszközt szállíthat.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy kizárólag új eszköz ajánlható meg, használt eszköz megajánlása esetén az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen.Nyertes AT feladata az eszköz működtetéséhez szükséges 2 fő kezelő személyzet 4 órában történő betanítása.Nyertes AT feladata továbbá teljes körű helyszíni jótállás biztosítása 12 hónap időtartamban a Ptk szerint.Az eszköz AK részére történő átadása kizárólag üzembe helyezett, minden szükséges üzem- és kenőanyaggal feltöltött állapotban, munkavédelmi jelzésekkel ellátva, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentum átadásával történhet.Nyertes AT-nek az eszköz - a szerződésben meghatározott garanciális (jótállási) időtartam alatti - teljes körű garanciális javítását szükséges biztosítania.Nyertes AT-nek a garanciális hibákból adódó javítási munkákat a hiba bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb a hiba bejelentését követő munkanaptól számított 72 órán belül meg kell kezdenie.A szerződés tárgyát képező eszközökkel kapcsolatos műszaki elvárásokat és paramétereket, valamint a nyertes ajánlattevő feladatait és a szerződéses feltételeket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező dokumentáció, műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:obj:5
Classification
CPV / 42990000
Additional classifications
CPV / 34500000
Description
Az Ajánlatkérő részére a projektben megvalósuló beavatkozások hosszú távú fenntartása, a karbantartási munkák megfelelő színvonalon történő elvégzése érdekében szükséges fenntartógépek beszerzése az alábbiak szerint:1 db legalább 35 kW teljesítményű, kétéltű, úszó eszközhordozó munkagép kibővített felszereltséggel és szállító utánfutóvalA speciális munkakörülmények miatt a megajánlandó munkagép legnagyobb tömege maximum 1 700 kg, az alapgép szélessége maximum 2 250 mm, hossza maximum 5 200 mm. Teheremelő képesség vízen minimum 250 kg, szárazon minimum 350 kg. A A hidraulika rendszerrel vezérelhető funkciók száma minimum 8. A szállító utánfutó megengedett maximális össz. tömege 3 500 kg.A vízen mérsékelt sebességgel önállóan helyváltoztatásra képes, nem önjáró úszó munkagép, amely vízinövényzet vágására is alkalmas. A gépnek kialakítása folytán alkalmasnak kell lennie kétéltű, azaz vízi és szárazföldi mozgásra és munkavégzésre. A nyíltvízi mozgáshoz hajócsavaros meghajtással is rendelkeznie kell. Alkalmasnak kell lennie Magyarországon a II-es és III-as besorolású vízfelületeken történő munkavégzésre alapkiépítésben, vagy kiegészítő pontonok felszerelésével. Környezetvédelmi besorolása feleljen meg a teljesítés időpontjában Magyarország területén érvényes környezetvédelmi, káros anyag kibocsátási előírásoknak!(motor minimum EU Stage V)Meghajtás és stabilitás: A munkagép haladását kopásálló papucsokkal ellátott speciális gumi alapanyagú menetelő szalaggal kell megoldani. Az úszótest korrózió és sósvíznek ellenálló aluminiumból készüljön. Az acélszekezetek korrózióvédelmét vagy korrózió álló anyagok alkalmazásával, vagy tüzihorganyzássl kell biztosítani. A gépnek alkalmasnak kell lennie a különféle feladatok ellátására speciális munkaszerelékek fogadására és működtetésére. A gépre szerelhető adapter működtető gémmel vízen történő munkavégzéshez a gépet el kell látni 3 db felszerelhető letámasztó lábbal. A lábak max. letámaszkodási mélysége a vízfelszín alatt 2.00 m. A gép hidraulika rendszerében környezetbarát hidraulika folyadék alkalmazása alapkövetelmény!Nyertes AT köteles biztosítani Közlekedési Hatóság által kiállított típusjóváhagyási bizonyítványt, ami alapján a gép úszó munkagépként történő lajstromba vétele elvégezhető.A kétéltű eszközhordozó, úszó munkagép, erre tekintettel nyertes AT köteles biztosítania hajózási hatósági feladatokat ellátó BFKH által kiadott, az üzemképességet és a használhatóságot egyaránt tanúsító bizonyítványt, mint az átadás fő dokumentumát.A kétéltű szállítására alkalmas utánfutó Magyarországon, AK nevére levizsgáztatva és forgalomba helyezve, felrendszámozva legyen átadva AK részére. Az átadáshoz mellékelni kell a forgalmi engedélyt és a jármű kísérőlapot. A kötelező biztosítást AK rendezi.Nyertes AT a szerződés teljesítése során kizárólag új eszközt szállíthat.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy kizárólag új eszköz ajánlható meg, használt eszköz megajánlása esetén az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen.Nyertes AT feladata az eszköz működtetéséhez szükséges 2 fő kezelő személyzet 4 órában történő betanítása.Nyertes AT feladata továbbá teljes körű helyszíni jótállás biztosítása 12 hónap időtartamban a Ptk szerint.Az eszköz AK részére történő átadása kizárólag üzembe helyezett, minden szükséges üzem- és kenőanyaggal feltöltött állapotban, munkavédelmi jelzésekkel ellátva, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentum átadásával történhet.Nyertes AT-nek az eszköz - a szerződésben meghatározott garanciális (jótállási) időtartam alatti - teljes körű garanciális javítását szükséges biztosítania.Nyertes AT-nek a garanciális hibákból adódó javítási munkákat a hiba bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb a hiba bejelentését követő munkanaptól számított 72 órán belül meg kell kezdenie.A szerződés tárgyát képező eszközökkel kapcsolatos műszaki elvárásokat és paramétereket, valamint a nyertes ajánlattevő feladatait és a szerződéses feltételeket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező dokumentáció, műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:obj:6
Classification
CPV / 42990000
Additional classifications
CPV / 09331000
CPV / 35120000
CPV / 35125300
CPV / 38290000
CPV / 38300000
Description
Az Ajánlatkérő részére a projektcéljainak hosszú távú fenntartása, a Balaton vízminőségének megóvása érdekében szükséges vízminőség és vízhozam monitoring eszközök beszerzése az alábbiak szerint:- Ultrahangos vízhozam mérő berendezés Alapmennyiség: 3 klt. (klt = készlet)- (Felfelé néző vízhozam és sebességmérő rendszer, 0,5-5 m széles, 0,15-5 m mély vízfolyások vízhozamának mérésére, ultrahangos vízhozam mérő berendezés sebességmérési cellák száma: min. 20 db) Vízminőség monitoring rendszer Alapmennyiség: 3 klt. (2 klt. telepített és 1 klt. mobil)(A vízminőségi paramétereket mérése központi tisztító berendezéssel ellátott sokparaméteres szondával felszerelt, önálló rendszerként működő állomás. Vízminőség monitoring rendszer szenzorleolvasási frekvencia: min. 1 Hz.)- Automata vízmintavevő Alapmennyiség: 0 klt. Opcionális mennyiség: 3 klt.(A vízminőségi monitoring rendszerhez integrált vízmintavevő)- Biztonságtechnikai kamera rendszer Alapmennyiség: 4 klt.- Napelemes energiaellátó rendszer Alapmennyiség: 4 klt.- Segédberendezések Alapmennyiség: 4 klt.(Vízhozam és vízminőség monitoring rendszerek adattárolás, adattovábbítás, vezérléshez, riasztásokhoz szükséges berendezések)- Hordozókészlet vízminőség monitoring rendszerhez Alapmennyiség: 0 klt. Opcionális mennyiség: 1 klt.Nyertes AT a szerződés teljesítése során kizárólag új, használatba nem vett és - egyedi gyártású eszközök kivételével - gyári csomagolású eszközöket szállíthat.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy kizárólag új eszköz ajánlható meg, használt eszköz megajánlása esetén az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen.Az eszköz átadása kizárólag a használathoz szükséges valamennyi dokumentum átadásával történhet.A szállítandó eszközök, berendezések együtt, egymás tartozékaiként kell, hogy működjenek.A szerződés tárgyát képezi az eszköz teljesítési helyre történő leszállítása és telepítése, azaz az eszközök és tartozékok telepítési helyre történő beszállítása, elhelyezése, összeszerelése, beépítése, bekötése, helyszíni üzembe helyezése. Nyertes AT feladata továbbá az eszközök távmérő rendszerbe integrálása és a kezelőszemélyzet betanítása(4 fő, 4 óra terjedelemben).Nyertes AT feladata továbbá teljes körű helyszíni jótállás biztosítása 12 hónap időtartamban a Ptk szerint.Amennyiben valamely szállított termék, rendszer üzembe helyezéséhez valamely hatóság engedélye szükséges, úgy az engedélyeztetési eljárás lefolytatása AK feladatát és költségét képezi, de abban Nyertes AT közreműködni köteles.Nyertes AT-nek nem feladata a mérési helyek alépítményei, műszerházak, napelem-, és kamera tartók építése, arról AK gondoskodik.Nyertes AT-nek az eszköz - a szerződésben meghatározott garanciális (jótállási) időtartam alatti - teljes körű garanciális javítását szükséges biztosítania.Nyertes AT-nek a garanciális hibákból adódó javítási munkákat a hiba bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb a hiba bejelentését követő munkanaptól számított 72 órán belül meg kell kezdenie. Amennyiben a javítási munkák megkezdésétől számított 30 munkanapon belül a hiba nem hárítható el, Nyertes AT-nek csereeszközt kell biztosítania.A szerződés tárgyát képező eszközökkel kapcsolatos műszaki elvárásokat és paramétereket, valamint a nyertes ajánlattevő feladatait és a szerződéses feltételeket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező dokumentáció, műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:obj:7
Classification
CPV / 42990000
Additional classifications
CPV / 34500000
Description
Az Ajánlatkérő részére a projektben megvalósuló beavatkozások hosszú távú fenntartása, a karbantartási munkák megfelelő színvonalon történő elvégzése érdekében szükséges fenntartógépek beszerzése az alábbiak szerint:- 1 db hajószállító utánfutó közúti forgalomra érvényes műszaki engedéllyelA nyertes utánfutó adjon lehetőséget a nyertes kishajók sólyázására, szállítására. Átlagos terepjáró gépkocsival vontatható legyen talajúton is.Műszaki paraméterek:Bruttó tömeg: 2200 kgSzállítható tömeg: 1600 kgMaximális hossz: 9,3 mKialakítás: két tengelyesKerék méret: 185/R14Max. szállítható hajóhossz legalább: 7,6 mNyertes AT a szerződés teljesítése során kizárólag új eszközt szállíthat.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy kizárólag új eszköz ajánlható meg, használt eszköz megajánlása esetén az ajánlat a Kbt. 73. § (1) bekezdésének e) pontja alapján érvénytelen.Az eszköznek (kisgéphajó) meg kell felelnie a Magyarországon érvényben lévő környezetvédelmi előírásoknak.Nyertes AT feladata továbbá teljes körű helyszíni jótállás biztosítása 12 hónap időtartamban a Ptk szerint.Az eszköz AK részére történő átadása kizárólag üzembe helyezett állapotban, munkavédelmi jelzésekkel ellátva, az üzemeltetéshez szükséges valamennyi dokumentum átadásával történhet. Az utánfutó műszaki dokumentumát, a forgalmi engedélyt, a teljesítéskor kell átadni.Nyertes AT-nek az eszköz - a szerződésben meghatározott garanciális (jótállási) időtartam alatti - teljes körű garanciális javítását szükséges biztosítania.Nyertes AT-nek a garanciális hibákból adódó javítási munkákat a hiba bejelentését követően haladéktalanul, de legkésőbb a hiba bejelentését követő munkanaptól számított 72 órán belül meg kell kezdenie.A szerződés tárgyát képező eszközökkel kapcsolatos műszaki elvárásokat és paramétereket, valamint a nyertes ajánlattevő feladatait és a szerződéses feltételeket részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező dokumentáció, műszaki leírás és szerződéstervezet tartalmazza.

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:award:0
Title
Fenntartó gépek 1 - Kisgéphajók 1
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:award:1
Title
Fenntartó gépek 2 - Kisgéphajók 2
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:award:2
Title
Fenntartó gépek 3 - Kotrógép
Date
2023-07-24
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:award:3
Title
Fenntartó gépek 4 - Traktor
Date
2023-07-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:award:4
Title
Fenntartó gépek 5 - Kétéltű, úszó eszközhordozó
Date
2023-08-03
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:award:5
Title
Monitoring eszközök
Date
2023-07-31
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2023-122351:award:6
Title
Fenntartó gépek 6 - Hajószállító utánfutó
Status
cancelled

Parties

Roles
buyer
Organization name
Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság
Street address
Balatoni Út 6.
Locality
Székesfehérvár
Postal code
8000
Country
HU
Contact name
Kertész-Kamarás Zsuzsanna
E-mail
kamaras@kdtvizig.hu
Phone
+36 22315370
Fax
+36 22313275
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
CE Dynamic Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kossuth Lajos Út 103.
Locality
Csomád
Postal code
2161
Country
HU
E-mail
info@caseepitogepek.hu
Phone
+36 202449973
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Agrolánc Ipari, Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Jedlik Ányos Utca 35
Locality
Fót
Postal code
2151
Country
HU
E-mail
info@agrolanc.hu
Phone
+36 27539640
Fax
+36 27539641
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
BITUMASTER Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Tormásrét Utca 6.
Locality
Biatorbágy
Postal code
2051
Country
HU
E-mail
info@bitumaster.hu
Phone
+36 205726092

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Velinor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Kossuth Lajos Utca 29.
Locality
Budapest
Postal code
1161
Country
HU
E-mail
g.szeles@velinor.hu
Phone
+36 209913033

Organization data Organization in JSON