Bulgaria - Veliko Tarnovo: Event services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-115722:2023-115722
Date
2023-02-24
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-115722
Releases
2023-02-24 (ocds-pyfy63:2023-115722:2023-115722)
2023-06-26 (ocds-pyfy63:2023-115722:2023-381753)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Veliko Tarnovo: Event services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2023-03-23 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания относно годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

финансовото си състояние, с която да докажат, че отговарят на изискванията на Възложителя, а именно:Участниците трябва да са реализирали за последните три приключили финансови години минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката* (т.нар. специфичен/ конкретен оборот), изчислен на база годишните обороти, в посочените размери за всяка обособена позиция. * Под „Оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката” по смисъла § 2, т. 67 от ДР на ЗОП следва да се разбира сума, равна на частта от нетните приходи от продажби, реализирана от дейност, попадаща в обхвата на съответната обособена позиция, както следва:- организиране на събития и/или кариерни борси;

Economic/financial minimum level:

Минимално ниво: Реализираният минимален „конкретен“ годишен оборот, попадащ в обхвата на съответната обособена позиция, общо за последните три приключили финансови години, следва да бъде: За обособена позиция 1: в размер на 100 000 лв. без ДДС;За обособена позиция 2: в размер на 25 000 лв. без ДДС;Сферата, попадаща в обхвата на поръчката, са услуги свързани с организиране на събития и/или кариерни борси;При участие и за двете обособени позиции, участниците трябва да отговарят на изискването за минимален „конкретен” оборот, сумарно, т.е. участниците трябва да са реализирали минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, за последните 3 приключили финансови години в размер не по-малък от 125 000,00 лв. без ДДС.Доказване:На етапа на подаване на офертата участникът декларира в Част IV, Раздел Б, поле „Конкретен годишен оборот“ от ЕЕДОП информация, в съответствие с изискването: финансовата година - начална и крайна дата, оборота (сума) срещу всяка година и вида на валутата.Документите, с които се доказват декларираните обстоятелства се представят от участника, определен за изпълнител, или при поискване в хода на процедурата на основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП. За доказване на изискването участниците представят следните документи, посочени в чл. 62, ал. 1, т. 3 и т. 4 от ЗОП: годишните финансови отчети на участника или техни съставни части, когато публикуването им се изисква съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен и/или справка за оборота в сферата, попадаща в обхвата на поръчката.

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да прилага система за управление на качеството в съответствие със стандарт БДС EN ISO 9001 еквивалентен с предметен обхват организиране на събития и/или прилагане на мерки за информация и публичност или еквивалент.

Technical/professional minimum level:

Участникът следва да прилага система за управление на качеството в съответствие със стандарт БДС EN ISO 9001 еквивалентен с предметен обхват организиране на събития и/или прилагане на мерки за информация и публичност или еквивалент;При подаване на офертата, съответствието с изискването се декларира в част IV, раздел ,,Г“ от ЕЕДОП, като участникът посочва издаващата сертификата организация и срока му на валидност.Документ за доказванеКопие на валиден сертификат за внедрена система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001 или еквивалентен с предметен обхват организиране на събития и/или прилагане на мерки за информация и публичност или еквивалент.Сертификата трябва да е издаден в съответствие с чл. 64, ал. 5 от ЗОП. Възложителят допуска и възможностите по чл. 64, ал. 6 – 8 от ЗОПВажно:* При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.* Когато участникът използва капацитета на трети лица, те трябва да отговарят на съответните критерии за подбор, за доказването на които участникът ще използва техния капацитет и за тях да не са налице основанията за отстраняване от процедурата.* Ако участникът възнамерява да използва подизпълнители, те трябва да отговарят на съответните критерии за подбор съобразно вида и дела от поръчката, който ще изпълняват, и за тях да не са налице основанията за отстраняване от процедурата.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-02-24 - 2023-03-23
Value
148 875.00 BGN
Minimum value
148 875.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-115722:obj:1
Classification
CPV / 79952000
Description
В обхвата на позицията е предвидено да се извърши: Провеждане на презентационни събития за осъществяване на връзка между студенти и работодатели - 4 бр. събития и  Организиране на кариерни борси - 4 бр. събития;Пълните характеристики на услугите в обхвата на позицията са подробно описани в техническата спецификация.Проект № BG05M2OP001-2.016-0019 „Иновативно образование в хуманитарни и социални науки чрез цифрова трансформация и модернизация на учебните програми във Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий", Софийски университет "Св. Климент Охридски", Югозападен университет "Неофит Рилски" и Техническият университет в Габрово в партньорство с чуждестранни университети от Гърция, Полша и Румъния“, финансиран по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-115722:obj:2
Classification
CPV / 79952000
Description
В обхвата на позицията е предвидено да се извърши: Провеждане на презентационни събития за осъществяване на връзка между студенти и работодатели - 1 бр. събития и  Организиране на кариерни борси - 1 бр. събития;Проект № BG05M2OP001-2.016-0019 „Иновативно образование в хуманитарни и социални науки чрез цифрова трансформация и модернизация на учебните програми във Великотърновски университет "Св. Св. Кирил и Методий", Софийски университет "Св. Климент Охридски", Югозападен университет "Неофит Рилски" и Техническият университет в Габрово в партньорство с чуждестранни университети от Гърция, Полша и Румъния“, финансиран по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Parties

Roles
buyer
Organization name
VELIKOTaRNOVSKI UNIVERSITET "SV.SV. KIRIL I METODIY"
Street address
ul. "TEODOSIY TaRNOVSKI" No. 2
Locality
gr. Veliko Tarnovo
Postal code
5003
Country
BG
Contact name
Aleksandar Kolev
E-mail
a.kolev@ts.uni-vt.bg
Phone
+359 62618377
Website
Link

Organization data Organization in JSON