Bulgaria - Plovdiv: Building internal fittings

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-108363:2023-108363
Date
2023-02-21
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Plovdiv: Building internal fittings
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (50)
- Quality: „План за осигуряване на гаранционната поддръжка и устойчивост на доставеното оборудване“ /П2 / (50)

Award criteria for item 2:
- Price (50)
- Quality: „План за осигуряване на гаранционната поддръжка и устойчивост на доставеното оборудване“ /П2 / (50)

Award criteria for item 3:
- Price (50)
- Quality: „План за осигуряване на гаранционната поддръжка и устойчивост на доставеното оборудване“ /П2 / (50)
Award period
2023-03-20 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Не се поставя.

Economic/financial eligibility:

Участниците следва да са реализирали минимален общ оборот, изчислен на база годишните обороти (2019, 2020 и 2021 г.), в размер на прогнозната стойност на съответната позиция, в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си.*** "Годишен общ оборот" по смисъла на §2, т. 66 от Допълнителните разпоредби на ЗОП е: сумата от нетните приходи от продажби.*** "Оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката" по смисъла на §2, т. 67 от Допълнителните разпоредби на Закона за обществените поръчки е: сума, равна на частта от нетните приходи от продажби, реализирана от дейности, попадащи в обхвата на обществената поръчка.

Economic/financial minimum level:

ДеклариранеУчастникът декларира изискуемата информация в Част ІV „Критерии за подбор“, Раздел Б, „Икономическо и финансово състояние“ от ЕЕДОП. Документ, с който се доказваЗа доказване на посоченото изискване по т. 2.1, участниците представят при поискване в хода на процедурата, съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП или преди сключването на договор за обществена поръчка:- удостоверения от банки; и/или- годишните финансови отчети или техни съставни части, когато публикуването им се изисква съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен; и/или- справка за общия оборот. В случай че участникът е посочил единен идентификационен код и годишните му финансови отчети са обявени в Tърговския регистър, отчетът за приходи и разходи може да не се представя. Когато по основателна причина участник не е в състояние да представи поисканите от възложителя документи, той може да докаже своето икономическо и финансово състояние с помощта на всеки друг документ, който възложителят приеме за подходящ. Като частен случай на уредената в предходното изречение хипотеза, ако съгласно законодателството на държавата, в която участникът, определен за изпълнител, е установен, крайният срок за изготвяне на годишните финансови отчети не е изтекъл към момента на сключване на договора, той може да представи друг документ, съдържащ обобщената информация за последната финансово приключила година, която обичайно се включва в отчета, например прогнозен счетоводен отчет за приходите и разходите за последната финансово приключила година, или справка със съответното съдържание.

Technical/professional eligibility:

Участниците следва да са изпълнили през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, дейност с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката.Под „дейност с предмет, идентичен или сходен с предмета на поръчката“ следва да се разбира: доставка, монтаж и гаранционно обслужване на оборудване и обзавеждане, съгласно предмета на всяка от обособените позиции:- за ОП 1 - доставка, монтаж и гаранционно обслужване на обзавеждане;- за ОП 2 - доставка, монтаж и гаранционно обслужване на домакински електроуреди;- за ОП 3 - доставка, монтаж и гаранционно обслужване на офис оборудване.

Technical/professional minimum level:

Деклариране Участникът следва да предостави изискуемата информация по т. 3.1. в Част ІV „Критерии за подбор“, Раздел В „Технически и професионални способности“, т. 1б) от ЕЕДОП за дейностите с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката, изпълнени за последните три години, считано от датата на подаване на офертата, с посочване на стойност, получател, дата на приключване на изпълнението, мястото и вида на изпълнените дейности. Доказване на посочените изискванияЗа доказване на посочените изисквания по т. 3.1 участниците представят при поискване в хода на процедурата, съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП или преди сключването на договор за обществена поръчка: списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-02-21 - 2023-03-20
Value
791 315.00 BGN
Minimum value
791 315.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-108363:obj:1
Classification
CPV / 44115800
Description
Обособена позиция №1: Доставка, монтаж и гаранционно обслужване на обзавеждане на социални жилища: едностайни апартаменти – 40 бр. за един обитател, двустайни апартаменти – 22 бр. за двучленно семейство, тристайни апартаменти – 8 бр. до четиричленно семейство и четиристайни апартаменти – 4 бр. за многочленно семейство и административни помещения, съгласно размерите и специфични изисквания за материалите, съгласно техническата спецификация за отделните видове апартаменти и административни помещения, като за всички апартаменти/административни помещения следва да бъде доставено и монтирано следното обзавеждане:Апартаменти:Спални с матрак;Маса трапезарна;Стол трапезарен;Рафтове за склад;Диван (*изисква се за някои от апартаментите);Огледало за баня;Аксесоари за тоалетна – държач за тоалетна чиния, четка за тоалетна чиния, кошче;Кухня с горен и долен ред шкафове с термоплот, гръб, с включени мивка и смесител;Завеси (пердета) и корнизи за завеси;Административно помещение:Огледало;Аксесоари за тоалетна – държач за тоалетна чиния, четка за тоалетна чиния, кошче;Етажерка;Бюро;Офис стол;Посетителски стол;Огнеупорна метална каса;Контейнер за отпадъци;Метален стелаж.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-108363:obj:2
Classification
CPV / 44115800
Description
Обособена позиция №2: Доставка, монтаж и гаранционно обслужване на оборудване на социални жилища: едностайни апартаменти – 40 бр. за един обитател, двустайни апартаменти – 22 бр. за двучленно семейство, тристайни апартаменти – 8 бр. до четиричленно семейство и четиристайни апартаменти – 4 бр. за многочленно семейство и административни помещения, съгласно размерите и специфични изисквания за оборудването, съгласно техническата спецификация за отделните видове апартаменти, като за всички апартаменти/административни помещения следва да бъде доставено и монтирано следното оборудване:Хладилник;Готварска печка;Пералня;Аспиратор.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-108363:obj:3
Classification
CPV / 44115800
Description
Обособена позиция №3: Доставка, монтаж и гаранционно обслужване на офис оборудване на социални жилища: едностайни апартаменти – 40 бр. за един обитател, двустайни апартаменти – 22 бр. за двучленно семейство, тристайни апартаменти – 8 бр. до четиричленно семейство и четиристайни апартаменти – 4 бр. за многочленно семейство и административни помещения, съгласно размерите и специфични изисквания за материалите, съгласно техническата спецификация за административните помещения, като за всички административни помещения следва да бъде доставено и монтирано следното офис оборудване:Компютърна конфигурация;Телефонен апарат;Мултифункционално печатно устройство.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA PLOVDIV
Street address
pl. STEFAN STAMBOLOV No. 1
Locality
gr. Plovdiv
Postal code
4000
Country
BG
Contact name
Todor Dimitrov Todorov
E-mail
todor_todorov@plovdiv.bg
Phone
+359 32656760
Website
Link

Organization data Organization in JSON