Bulgaria - Gabrovo: Guard services

Release

ID
ocds-pyfy63:2023-030976:2023-030976
Date
2023-01-17
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2023-030976
Releases
2023-01-17 (ocds-pyfy63:2023-030976:2023-030976)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Gabrovo: Guard services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-02-14 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът да притежава валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност, съгласно чл. 4, във връзка с чл. 5, ал. 1, т. 2, т. 3 т. 5 от ЗЧОД за територията на Р. България и/или за територията на област Габрово и/или за територията на обектите, които са предмет на обществената поръчка, или еквивалентен документ, удостоверяващ правото да извършват такава дейност за участниците – чуждестранни лица. Участникът да притежава Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс за осъществяване на електронни съобщения, по реда на Закона за електронните съобщения и/или договор за комуникационни услуги, съгласно чл. 17, ал. 2 от ЗЧОД или еквивалентен документ за участниците – чуждестранни лица.

Economic/financial eligibility:

Изисква се участникът в процедурата за последните три приключили финансови години да е реализирал минимален оборот в сферата на охранителната дейност, в размер не по-малък от 200 000.00 (двеста хиляди) лева без ДДС, изчислен на база годишните обороти на участника.

Economic/financial minimum level:

Изисква се участникът в процедурата за последните три приключили финансови години да е реализирал минимален оборот в сферата на охранителната дейност, в размер не по-малък от 200 000.00 (двеста хиляди) лева без ДДС, изчислен на база годишните обороти на участника.

Technical/professional eligibility:

Изисква се участникът в процедурата през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, да е изпълнил минимум 1 (една) „сходна“ с предмета на поръчката услуга за охрана на имущество на физически лица или на юридически лица и/или охрана на обекти недвижимо имущество и/или охрана със СОТ.

Technical/professional minimum level:

Изисква се участникът в процедурата през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, да е изпълнил минимум 1 (една) „сходна“ с предмета на поръчката услуга за охрана на имущество на физически лица или на юридически лица и/или охрана на обекти недвижимо имущество и/или охрана със СОТ.участникът в процедурата да прилага система за управление на качеството, сертифицирана съгласно стандарт БДС EN ISO 9001:2015 (или еквивалентен сертификат, издаден от органи, установени в други държави членки) с обхват, вкл. дейности по охрана на имущество на физически лица или на юридически лица и/или охрана на обекти недвижимо имущество и/или охрана със СОТ. Участникът да разполага с персонал и/или с ръководен състав с определена профес. компет. за изпълнението на поръчката, включващ най-малко: Ръководител на охр. дейност – 1 бр.; Изпълнители на охр. дейност – 4 бр.; Водачи на патрулни автомобили с GPS система за определяне постоянното им местоположение от дежурния оперативен център – 4 бр. Участникът да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходимо за изпълнение на поръчката, но не по-малко от денонощен оперативен център за осъществяване на мониторинг – 1 бр. ; патрулни автомобили - 4 бр.; радиостанции – 5 бр.Съответствието с изискването се доказва с представянето на декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-01-17 - 2023-02-14
Value
227 190.60 BGN
Minimum value
227 190.60 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2023-030976:obj:1
Classification
CPV / 79713000
Description
Извършването на услугата включва:Осигуряване на охрана със СОТ на 7/седем/ обекта: 1. Помещение за събиране и съхранение на пътни такси и разрешителни в Административната сграда на ОПУ-Габрово в гр. Габрово, ПК 5300, ул. „Христо Смирненски“ № 3.2. Административна сграда на РПС Габрово, Склад за сол и Ремонтна работилница в гр. Габрово, кв. Етъра, бул. „Генерал Дерожински“. 3. Кантон „Шипка“, находящ се на път I – 5 (гр.Габрово - вр. Шипка);4. Административна сграда на РПС Севлиено и Гаражи в гр. Севлиево, ул.„Великотърновско шосе” № 6. 5. Административна сграда на РПС Дряново, Гаражи и общежитие в гр.Дряново, ул.„Васил Левски” № 57. 6. Кантон Трявна и гаражи в гр.Трявна, кв.Божковци, ул.„Капитан Дядо Никола” № 4. 7. Кантон „Бара“ находящ се на територията на с. Горско Косово, община Сухиндол.Забележка: 1. РПС- Габрово, РПС-Севлиево, РПС-Дряново, кантон Трявна, кантон „Бара“, Помещение за събиране и съхранение на пътни такси и разрешителни в Административната сграда на ОПУ-Габрово и Кантон „Шипка“ са оборудвани със СОТ, собственост на Възложителя”. Изискване към охраната със СОТ - да се извършва денонощно и непрекъснато, 24 часово охраняване на обектите с изградена сигнално-охранителна техника /СОТ/ - собственост на Възложителя. Данните от наблюдението да бъдат съхранявани за период от 30 дни съгласно чл. 30, ал. 5 ЗЧОД и предоставяни при поискване от страна на Възложителя. Осигуряване на физическа, денонощна, невъоръжена охрана на 1 /един/ обект: - Административна сграда на ОПУ-Габрово, гр. Габрово, ПК 5300, ул. „Христо Смирненски“ № 3 и Гаражи, разположени до и срещу Административната сграда. Изискванията към охраната на обект с жива невъоръжена охрана:- Физическата охрана на обекта да се извършва денонощно, вкл. почивни и празнични дни от 5-ма охранители, в т. ч. един ръководител – охрана, ако се предвижда такъв.- Да извършва пропускателен режим в работно време, а извън работното време, в почивните и в празничните дни да охранява сградата от чужди посегателства; - Охранителите да притежават необходимите качества, опит и компютърна грамотност да работят с програмни продукти „Word“’„Excel“, Viber, Internet explorer – работа с електронна поща. Удостоверява се с практическа проверка.- Охранителите да извършват приемане и предаване на информация за състоянието на пътната обстановка за възникнали инциденти, ПТП и др. на територията на ОПУ Габрово, в т.ч. проход Шипка целогодишно. Същите я обработват и систематизират, уведомяват компетентните отговорници, като за целта попълват нарочен Дневник, въвеждат ограниченията по РПМ в мобилното приложение на АПИ –VIBER и ЛИМА. Приемат и предават информация по канали за комуникация Viber или други. Ежедневно изпращане на бюлетин за състояние на РПМ по електронна поща.- Охранителите следят за пожаробезопасността на сградата, като предприемат действия при получени сигнали от монтираното в Дежурната стая табло на Пожароизвестителната система в сградата.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBLASTNO PaTNO UPRAVLENIE - GABROVO
Street address
ul. HRISTO SMIRNENSKI No..3
Locality
gr.Gabrovo
Postal code
5300
Country
BG
Contact name
Deyan Ivanov Georgiev
E-mail
opu_gabrovo@api.bg
Phone
+359 888556723
Fax
+359 66805996
Website
Link

Organization data Organization in JSON