Bulgaria - Sofia: Heat-sensitive paper or paperboard

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-728035:2022-728035
Date
2022-12-27
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-728035
Releases
2022-12-27 (ocds-pyfy63:2022-728035:2022-728035)
2023-05-08 (ocds-pyfy63:2022-728035:2023-272800)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Heat-sensitive paper or paperboard
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2023-01-23 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания по чл. 60 от ЗОП за доказване на годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност на участниците за настоящата обществена поръчка.

Economic/financial eligibility:

Изисква се участникът в процедурата за последните 3 (три) приключили финансови години да е реализирал минимален общ оборот, в размер не по-малък от 50 000,00 (петдесет хиляди) лв. без ДДС, изчислен на база годишните обороти.Ако участникът е обединение, което не е юридическо лице, съответствието с критерия за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него.При подаване на оферта, информацията относно изискването се посочва от участника в ЕЕДОП, в съответствие с указанията за попълването му, приложени към настоящата документация.Съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време след отварянето на офертите да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.В тези случаи, както и при сключване на договор за изпълнение на поръчката, съответствието с изискването се доказва с представянето на:1. удостоверения от банки или 2. годишните финансови отчети или техни съставни части, когато публикуването им се изисква съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен, или3. справка за общия оборот и за оборота в сферата, попадаща в обхвата на поръчката (в свободен текст).Информацията по т. 2 и т. 3 обхваща последните три приключили финансови години, като информацията може да обхваща и по-кратък период в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си.Когато по основателна причина участник не е в състояние да представи поисканите от Възложителя документи, той може да докаже своето икономическо и финансово състояние с помощта на всеки друг документ, който Възложителят приеме за подходящ.

Economic/financial minimum level:

Изисква се участникът в процедурата за последните 3 (три) приключили финансови години да е реализирал минимален общ оборот, в размер не по-малък от 50 000,00 (петдесет хиляди) лв. без ДДС, изчислен на база годишните обороти.

Technical/professional eligibility:

Изисква се участникът в процедурата през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, да е изпълнил минимум 1 (една) доставка с предмет, идентичен или сходен с този на поръчка, а именно да е изпълнил доставка на консумативи – термохартия и/или терморолки, и/ или почистващи листове.ВАЖНО: При попълване на ЕЕДОП, участникът в процедурата трябва да има предвид, че:1. Доставката ще се счита за изпълнена, когато има съставен и подписан документ, удостоверяващ предаването и приемането ѝ от Възложителя, или чрез посочване на публичен регистър, в който е публикувана информация за изпълнението ѝ, за което обстоятелство следва да посочи в ЕЕДОП наименование, номер и дата на съответния документ и/или съответен линк в публичния регистър!При подаване на оферта, информацията относно изискването се посочва от участника в ЕЕДОП, в съответствие с указанията за попълването му, приложени към настоящата документация.Съгласно чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време след отварянето на офертите да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.В тези случаи, както и при сключване на договор за изпълнение на поръчката, съответствието с изискването се доказва с представянето на:Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.

Technical/professional minimum level:

Изисква се участникът в процедурата през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, да е изпълнил минимум 1 (една) доставка с предмет, идентичен или сходен с този на поръчка, а именно да е изпълнил доставка на консумативи – термохартия и/или терморолки, и/ или почистващи листове.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-12-27 - 2023-01-23
Value
50 000.00 BGN
Minimum value
50 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-728035:obj:1
Classification
CPV / 22993200
Description
При изпълнение на поръчката, участниците, съответно избрания изпълнител, следва да спазват Техническата спецификация ( Приложение №1 ) към документацията на обществената поръчка. Възложителят заплаща действително заявеното и доставено количество термохартия/ почистващи листове, като в тази връзка си запазва правото да не заявява изпълнението на всички посочени в техническата спецификация видове и количества термохартия/ почистващи листове.Термохартията и почистващите листове трябва да отговарят на Техническата спецификация (Приложение № 1). Артикулите, предмет на обществената поръчка, следва да бъдат доставени в оригинални опаковки на производителя, които позволяват безпроблемно транспортиране, товарене, разтоварване, съхранение при обичайни условия и лесно пренасяне. Предметът на обществената поръчка включва описание на дейностите по поръчката, както следва:Избраният изпълнител следва да достави:- терморолки за терминали за самообслужване за продажба на електронни винетки и маршрутни карти;- терморолки за POS устройства, находящи се в автомобилите на Национално тол управление за издаване на документ за наложени компенсаторни такси;- термохартия необходима за разпечатване на актове за установяване на административни нарушения;- почистващи листове за принтер Brother PJ-773.*Забележка: Подробно описание на изискванията към изпълнението на предмета на обществената поръчка е посочено в Техническа спецификация на Възложителя (Приложение № 1), приложено към документацията за обществената поръчка!

Parties

Roles
buyer
Organization name
AGENTsIYa "PaTNA INFRASTRUKTURA"
Street address
bul. MAKEDONIYa No..3
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1606
Country
BG
Contact name
Gergana Leteyska/Milena Atanasova
E-mail
g.leteyska@api.bg
Phone
+359 29173219
Website
Link

Organization data Organization in JSON