Hungary - Debrecen: Reagents and contrast media

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:2023-313491
Date
2023-05-26
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-724404
Releases
2022-12-23 (ocds-pyfy63:2022-724404:2022-724404)
2023-05-26 (ocds-pyfy63:2022-724404:2023-313491)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Reagents and contrast media
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price (80)
- Quality: 2. Azon sorok száma, ahol a megajánlott tesztek mérési tartománya nagyobb, mint a műszaki minimumkövetelmény (db) (20)

Award criteria for item 2:
- Price (80)
- Quality: 2. Azon sorok száma, ahol a megajánlott tesztek mérési tartománya nagyobb, mint a műszaki minimumkövetelmény (db) (20)

Award criteria for item 3:
- Price (80)
- Quality: 2. Azon sorok száma, ahol a megajánlott tesztek mérési tartománya nagyobb, mint a műszaki minimumkövetelmény (db) (20)

Award criteria for item 4:
- Price (80)
- Quality: 2. Azon sorok száma, ahol a megajánlott tesztek mérési tartománya nagyobb, mint a műszaki minimumkövetelmény (db) (20)

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-05-26 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:obj:1
Classification
CPV / 33696000
Description
Adásvételi keretmegállapodás a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina részére reagensek, fogyóanyagok beszerzésére 36 hónapra.Vizsgálat neve, vizsgálat száma:Cyclosporin A: 4014Digoxin: 1323Homocisztein: 2172HE4: 21000Karbamazepin: 861Methotrexát: 1509Sirolimus: 1200Tacrolimus: 19080Theophyllin: 159Valproinsav: 1395Az adásvételi keretmegállapodás alapján megvásárolni kívánt termékek minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás tartalmazza.A beszerzés magába foglalja a teljesítés helyére történő szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:obj:2
Classification
CPV / 33696000
Description
Adásvételi keretmegállapodás a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina részére reagensek, fogyóanyagok beszerzésére 36 hónapra.Vizsgálat neve, vizsgálat száma:I-125 Aldosteron RIA: 3000I-125 Angiotensin-I RIA (PRA): 2700Az adásvételi keretmegállapodás alapján megvásárolni kívánt termékek minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás tartalmazza.A beszerzés magába foglalja a teljesítés helyére történő szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:obj:3
Classification
CPV / 33696000
Description
Adásvételi keretmegállapodás a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina részére reagensek, fogyóanyagok beszerzésére 36 hónapra.Vizsgálat neve, vizsgálat száma:Androstenedione: 1800Az adásvételi keretmegállapodás alapján megvásárolni kívánt termékek minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás tartalmazza.A beszerzés magába foglalja a teljesítés helyére történő szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:obj:4
Classification
CPV / 33696000
Description
Adásvételi keretmegállapodás a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina részére reagensek, fogyóanyagok beszerzésére 36 hónapra.Vizsgálat neve, vizsgálat száma:17-OH-Progesterone: 2100Chromogranin A: 3600Az adásvételi keretmegállapodás alapján megvásárolni kívánt termékek minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás tartalmazza.A beszerzés magába foglalja a teljesítés helyére történő szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:obj:5
Classification
CPV / 33696000
Description
Adásvételi keretmegállapodás a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina részére reagensek, fogyóanyagok beszerzésére 36 hónapra.Vizsgálat neve, vizsgálat száma:LA érzékeny APTI: 3600Hexagonális foszfolipid teszt: 360Dysfibrinogenaemia teszt: 90Az adásvételi keretmegállapodás alapján megvásárolni kívánt termékek minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás tartalmazza.A beszerzés magába foglalja a teljesítés helyére történő szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:obj:6
Classification
CPV / 33696000
Description
Adásvételi keretmegállapodás a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina részére reagensek, fogyóanyagok beszerzésére 36 hónapra.Vizsgálat neve, vizsgálat száma:Fibrin monomer: 2700Az adásvételi keretmegállapodás alapján megvásárolni kívánt termékek minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás tartalmazza.A beszerzés magába foglalja a teljesítés helyére történő szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:obj:7
Classification
CPV / 33696000
Description
Adásvételi keretmegállapodás a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina részére reagensek, fogyóanyagok beszerzésére 36 hónapra.Vizsgálat neve, vizsgálat száma:Clopidogrel rezisztencia: 120Az adásvételi keretmegállapodás alapján megvásárolni kívánt termékek minőségi és funkcionális követelményeit a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás tartalmazza.A beszerzés magába foglalja a teljesítés helyére történő szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:award:0
Title
Gyógyszerszint és speciális fehérjék
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:award:1
Title
125I radioizotóppal jelölt immunoassay-k (RIA)
Date
2023-05-15
Status
active
Suppliers
Buda Labor Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:award:2
Title
Androsztendion: Speciális HETIA
Date
2023-05-15
Status
active
Suppliers
Buda Labor Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:award:3
Title
17 hidroxiprogeszteron és Kromogranin A: ELISA
Date
2023-05-15
Status
active
Suppliers
Buda Labor Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:award:4
Title
Speciális hemosztázis diagnosztika
Date
2023-05-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:award:5
Title
Fibrin monomer teszt
Date
2023-05-15
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-724404:award:6
Title
Clopidogrél rezisztencia teszt
Date
2023-05-15
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem Tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Balogh Gergely
E-mail
balogh.gergely@fin.unideb.hu
Phone
+36 52512700-73051
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Buda Labor Kft.
Street address
Álmos fejedelem Utca 27.
Locality
Diósd
Postal code
2049
Country
HU
E-mail
info@budalabor.hu
Phone
+36 14240960
Fax
+36 12262064
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Biomedica Hungaria Orvostechnikai Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Hungária Krt. 128-132.
Locality
Budapest
Postal code
1143
Country
HU
E-mail
gyorgyi.sulyok@bmgrp.hu
Phone
+36 12253850
Fax
+36 12012684
Website
Link

Organization data Organization in JSON