Bulgaria - Sofia: Special-purpose road passenger-transport services

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-688790:2022-688790
Date
2022-12-12
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-688790

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Special-purpose road passenger-transport services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2023-01-09 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. Участникът да е вписани в Tърговския регистър и в Регистъра на моторните превозни средства, поддържан отИзпълнителна агенция „Автомобилна администрация";Чуждестранните лица, участници в процедурата да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателствотона държавата членка, в която са установени.Забележка: В случай, че участникът участва в процедурата като обединение, което не е юридическо лице,минималното изискване за регистрация в Tърговския регистър и в Регистъра на моторните превозни средства,поддържан от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация", се отнася за този член на обединението,който ще извършва дейностите по превоз на личния състав на военни формирования от сухопътните войски доместоработа и обратно.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, в част ІV „Критерии за подбор”, раздел А „Годност”от ЕЕДОП.2. Участникът да притежава валиден Лиценз, издаден от Министерство на транспорта, информационнитетехнологии и съобщенията, издаден на основание чл. 7 от Закона за автомобилните превози и чл. 10, ал. 1 и чл. 79,ал. 1 от Наредба 33 ДВ бр.101/1999 г., за обществен превоз на пътници и товари на територията на Р. България,като лицензът трябва да е за превоз на пътници на територията на Република България.Когато участникът, е чуждестранно лице, той следва да притежава съответните еквивалентни документи, издадениот компетентни органи, съгласно законодателството на държавата членка, в която участникът е установен.Забележка: В случай, че участникът участва в процедурата като обединение, което не е юридическо лице,минималното изискване за притежаване на Лиценз, издаден от Министерство на транспорта, информационнитетехнологии и съобщенията, издаден на основание чл. 7 от Закона за автомобилните превози и чл. 10, ал. 1 и чл. 79,ал. 1 от Наредба 33 ДВ бр.101/1999 г., за обществен превоз на пътници и товари на територията на Р. България,като лицензът трябва да е за превоз на пътници на територията на Република България, се отнася за този член наобединението, който ще извършва дейностите по превоз на личния състав на военни формирования отсухопътните войски до месторабота и обратно.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, в част ІV „Критерии за подбор”, раздел А „Годност”от ЕЕДОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителя няма изисквания към икономическото и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

1. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 5 участникът следва да разполага с персонал с определена професионалнакомпетентност за изпълнението на поръчката.Минимални изисквания към персонала, който ще изпълнява поръчката са водачите на ППС да притежаватсвидетелство за управление за съответната категория МПС, карта за квалификация на водача, да не е осъждан заумишлени престъпления от общ характер или да е лишен по съдебен или административен ред от правото дауправлява моторното превозно средство, да е психологически годен по смисъла на НАРЕДБА № 36 от 15.05.2006 г.за изискванията за психологическа годност и условията и реда за провеждане на психологическите изследванияна кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, на водачи на МПС и на председатели наизпитни комисии и за издаване на удостоверения за регистрация за извършване на психологически изследвания,по чл. 152, ал. 1, т. 2 от Закона за движение по пътищата.Когато участникът, е чуждестранно лице, той следва да притежава съответните еквивалентни документи, издадениот компетентни органи, съгласно законодателството на държавата членка, в която участникът е установен.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, чрез посочване на информацията (Списък наперсонала с посочване на три имена, № и дата на издаване на свидетелството за управление, съответнатакатегория, срок на валидност, № и дата на издаване на карта за квалификация съгласно чл. 7б от Закона заавтомобилните превози, срок за валидност, № на удостоверение за психологическа годност, дата на издаване,срок на валидност, орган издал удостоверението, удостоверение от компетентни органи, че водачите на ППС не салишени по административен ред от правото да управляват МПС) в част ІV „Критерии за подбор”, раздел В„Технически и професионални способности ” от ЕЕДОП.2. В съответствие с чл. 63, ал. 1, т. 8 участникът следва да разполага с инструменти, съоръжения и техническооборудване, необходими за изпълнение на поръчката.Участникът трябва да притежава необходимия брой пътни превозни средства (ППС) по съответния маршрут, кактои те да са съобразени с броя на заявените за превоз лица.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор, чрез посочване на информацията (Списък на пътнипревозни средства (ППС) по съответния маршрут, съобразени с броя на заявените за превоз лица, които ще бъдатнеобходими за изпълнение на поръчката. В списъка посочват: тип, марка и модел на ППС, рег.№ ....., брой наместата за сядане, без мястото за сядане на водача и друга информация по преценка на декларатора), в част ІV„Критерии за подбор”, раздел В „Технически и професионални способности ” от ЕЕДОП.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-12-12 - 2023-01-09
Value
1 359 309.17 BGN
Minimum value
1 359 309.17 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-688790:obj:1
Classification
CPV / 60130000
Description
Превоза на личния състав до месторабота и обратно за военно формированиe 24620 –  Свобода се осъществява с 6 броя автобуси по 6 броя маршрути за движение в делнични/работни/дни с общ пробег от 334 км на ден и с 1 брой автобус по 1 маршрут за движение в празнични и почивни дни с пробег от 136 км на ден.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-688790:obj:2
Classification
CPV / 60130000
Description
Превоза на личния състав до месторабота и обратно за военно формированиe 28880 – Белене се осъществява с 2 броя автобус по 1 маршрут за движение в делнични/работни/дни с общ пробег от 120 км на ден.

Parties

Roles
buyer
Organization name
SUHOPaTNI VOYSKI - VOENNO FORMIROVANIE 22450
Street address
bul. Gen. Totleben No.34
Locality
Sofiya
Postal code
1606
Country
BG
Contact name
Vasil Kostadinov Todorov
E-mail
vtodorov_op@abv.bg
Phone
+359 29223592
Website
Link

Organization data Organization in JSON