Bulgaria - Sofia: Construction work

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-653228:2022-653228
Date
2022-11-25
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-653228
Releases
2022-11-25 (ocds-pyfy63:2022-653228:2022-653228)
2023-06-20 (ocds-pyfy63:2022-653228:2023-365563)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Construction work
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (60%)
- Quality: техническото предложение на участника – (показател ТП), в това число: (40%)
- Quality: Срок за изпълнение на проектирането на фаза идеен проект (20т.)
- Quality: Срок за изпълнение на проектирането на фаза работен проект (20т.)
- Quality: Срок за изработка, доставка и монтаж на оборудването (60т.)
Award period
2022-12-21 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Няма изисквания

Economic/financial eligibility:

1. Всеки участник трябва да е реализирал минимален общ оборот, изчислен на база годишните обороти, запоследните три приключили финансови години, в зависимост от датата, на която участникът е създаден или езапочнал дейността.

Economic/financial minimum level:

1. Всеки участник трябва да е реализирал минимален общ оборот, изчислен на база годишните обороти, за последните три приключили финансови години, в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си в размер на 800 000лв.1.1. Участникът декларира в ЕЕДОП, Част IV: Критерии за подбор, буква Б) информация за обстоятелствата по отношение на реализираният оборот.1.2. За доказване на изискването участникът представя един или няколко от следните документи:1. удостоверения от банки;2. годишните финансови отчети или техни съставни части, когато публикуването им се изисква съгласнозаконодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен;3. справка за общия оборот.Информацията по т. 2 и 3 обхваща последните три приключили финансови години. Информацията може да обхваща и по-кратък период в зависимост от датата, на която кандидатът или участникът е създаден или е започнал дейността си.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът трябва да има опит за изпълнение на строителството.2. Участникът трябва да има опит в проектирането.3. Участникът трябва да разполага с персонал и/или с ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът трябва да е изпълнил дейност/дейности, с предмет, идентичен или сходен с този на поръчката. През последните 5 (пет) години, считано от датата на подаване на офертата, участникът трябва да е изпълнил поне една дейност с предмет и обем, идентичен или сходен с предмета и обема на поръчката.Под дейност/и с предмет „идентичен или сходен с предмета и обема на обществената поръчка“ следва да се разбира доставка и монтаж на лентов/и транспортьор/и в инсталация/и за третиране на отпадъци, с минимална производителност (капацитет на натоварване на машините) от 140 тона/час.1.1. Съответствието с изискванията, участникът декларира в ЕЕДОП. Доказването на съответствието с изискването по т.1. става със списък на дейностите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената дейност, съгласно чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП.2. Участникът трябва да е изпълнил услуга/услуги, с предмет и обем, идентичен или сходен с този на поръчката. През последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата участникът трябва да е изпълнил поне една услуга с предмет и обем, идентичен или сходен с предмета и обема на поръчката. Под „услуги с предмет идентичен или сходен с предмета на поръчката“, следва да се разбира изготвяне на минимум един инвестиционен проект за изработка, доставка и монтаж на лентови транспортьори в инсталация/и за третиране на отпадъци, с минимална производителност (капацитет на натоварване на машините) 140 тона/час.Забележка: В случай, че проектирането е извършено при изпълнението на обект, включващ проектиране и строителство (инженеринг), същото може да е изпълнено през последните 5 години.2.1. Съответствието с изискванията, участникът декларира в ЕЕДОП. Доказването на съответствието с изискването по т.2. става със списък на дейностите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка/услуга, съгласно чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП.3. Участникът да разполага с екип от проектанти притежаващи пълна проектантска правоспособност по част Електро, част Машини и съоръжения, част Автоматизация и проектант с право на Технически контрол по част „Конструктивна”.3.1. Съответствието с изискванията, участникът декларира в ЕЕДОП. Доказването на съответствието с горното изискване става със списък на персонала, който ще изпълнява поръчката и/или членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението, както и документи, които доказват професионалната компетентност на лицата., съгласно чл. 64, ал.1, т.6 от ЗОП
Main procurement category
works
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-11-25 - 2022-12-21
Value
420 000.00 BGN
Minimum value
420 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-653228:obj:1
Classification
CPV / 45000000
Description
„Проектиране, изработване, доставка и монтаж на система от лентови транспортьори, включително преработка на съществуващ лентов транспортьор за осигуряване на аварийно отвеждане на фракция ≤ 200 мм., в сграда за механично сепариране на завода за МБТ на отпадъци, разположен в с. Яна, местност Садината, район Кремиковци“;Изпълнението на поръчката предвижда двуфазно проектиране - изготвяне на идеен и работен проект, осигуряващи технологично и техническо решение за аварийно отвеждане на фракция ≤ 200 мм извън сграда за механично сепариране.Приемане на идейния проект от комисия назначена от Възложителя (СТС), който е основа за възлагане на изпълнение на фаза – работен проект.Доставката, монтажа и инсталирането на допълнителното оборудване по приетия работен проект, е планирано да бъде на територията на Сграда за механично сепариране. С изпълнението на предмета на поръчката, не се променя технологичната схема на Завода, като доставката и монтажа на оборудването, представлява допълнение към съществуващото оборудване, без да се променя съществуващата технологична последователност.Съдържание на идеен/работен проект. При проектирането следва да бъдат изпълнени следните части:1) Задание по част „Машини и Съоръжения“2. Изработване, доставка и монтаж - механични работи, електро и автоматизация2.1. Технически изисквания и параметри на лентовите транспортьори2.2. Изисквания по част Електро и Автоматизация2.3. Изисквания към доставка и монтаж на необходимото оборудване

Parties

Roles
buyer
Organization name
STOLIChNA OBShtINA
Street address
ul. MOSKOVSKA No.33
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1000
Country
BG
Contact name
Teodor Hristov Hristov
E-mail
t.hristov@sofia.bg
Phone
+359 29377366
Fax
+359 9861221
Website
Link

Organization data Organization in JSON