Slovakia - Bratislava: Software package and information systems

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-628651:2022-628651
Date
2022-11-14
Language
SK
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-628651
Releases
2022-11-14 (ocds-pyfy63:2022-628651:2022-628651)
2023-02-06 (ocds-pyfy63:2022-628651:2023-074116)

Releases in JSON

Tender

Title
Slovakia - Bratislava: Software package and information systems
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2022-12-12 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť hospodársky subjekt, ktorý spĺňa taxatívne určené podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní.Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní, dokladmi podľa § 32 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní, resp. podľa § 32 ods. 4 a 5 zákona o verejnom obstarávaní. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti JED podľa § 39 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Preukazovanie podmienok účasti je voči verejnému obstarávateľovi účinné aj spôsobom podľa § 152 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní.Uchádzač zapísaný v zozname hospodárskych subjektov podľa zákona o verejnom obstarávaní nie je povinný v procese verejného obstarávania predkladať doklady podľa § 32 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní.Verejný obstarávateľ uzná rovnocenný zápis, ako je zápis do zoznamu hospodárskych subjektov podľa zákona overejnom obstarávaní alebo potvrdenie o zápise vydané príslušným orgánom iného členského štátu, ktorým uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ príjme aj iný rovnocenný doklad predložený uchádzačom. V prípade uchádzača, ktorého tvorí skupina dodávateľov zúčastnená vo verejnom obstarávaní, sa požaduje preukázanie splnenia podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne. Splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.Upozornenie:V prípade, ak uchádzač nepreukazuje splnenie podmienok účasti spôsobom podľa § 152 ods. 4 zákona o verejnomobstarávaní, ale predkladá doklady podľa § 32 ods. 2 zákona o verejnom obstarávaní , upozorňuje verejný obstarávateľ, že uchádzač nie je povinný predkladať doklady podľa § 32 ods. 2. písm. b), c), e) zákona o verejnom obstarávaní, nakoľko je verejný obstarávateľ oprávnený použiť údaje z informačných systémov verejnej správy. Podmienka možnosti získania dokladov podľa § 32 ods. 2 písm. b), c), e) zákona o verejnom obstarávaní z informačných systémov verejnej správy sa netýka subjektov so sídlom alebo miestom podnikania mimo Slovenskej republiky .

Economic/financial eligibility:

neuplatňujú sa

Technical/professional eligibility:

podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní: zoznamom dodaných tovarov za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona.

Technical/professional minimum level:

Splnenie určenej podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona uchádzač preukáže predložením zoznamu dodávok tovarov (referencií), ktorými preukáže, že za obdobie predchádzajúcich 3 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania dodal tovary rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky, pričom preukáže aspoň jednu dodávku v minimálnej hodnote vyjadrenej v eurách alebo v ekvivalentnej výške v cudzej mene: 200.000,00 EUR bez DPH. V prípade, ak uchádzač predkladá v zozname dodávok tovarov dodanie tovarov v inejmene ako je EUR, v prehľade uvedie okrem sumy v pôvodnej mene aj sumu v EUR, ktorú prepočíta kurzom ECB ku dňu zverejnenia Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania (ak to nie je možné, potom v najbližší predchádzajúci deň pred dňom zverejnenia Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku Európskej únie). Za tovary rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky sa považujú softvérové balíky alebo informačné systémy.Za vyhlásenie verejného obstarávania sa považuje zverejnenie oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vÚradnom vestníku Európskej únie.Zoznam dodaných tovarov má obsahovať:- názov a sídlo odberateľa,- kontaktné údaje odberateľa (meno a priezvisko, tel. č., e-mail),- predmet dodaného tovaru,- opis predmetu dodaného tovaru,- doba dodania,- cena dodaného tovaru bez DPH- podpis štatutára uchádzača alebo poverenej osoby.V prípade, ak uchádzač v zozname predkladá zmluvnú dodávku tovarov, ktorej realizácia presahuje rozhodujúce obdobie (obdobie predchádzajúcich 3 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania) t.j. začala skôr ako pred rozhodujúcim obdobím alebo nebola ukončená do vyhlásenia verejného obstarávania, uchádzač v zozname celkovú cenu dodaného tovaru zmluvnej dodávky a osobitne finančné vyčlení a uvedie zvlášť rozpočtový náklad iba na tú časť dodávky, ktorá bola realizovaná v požadovanom rozhodujúcom období.V prípade, ak sa uchádzač preukáže dodávkou, ktorú uskutočnil ako subdodávateľ alebo ako člen skupiny dodávateľov, v zozname dodávok uvedie, akú časť zákazky vykonával a hodnotu tejto časti v EUR bez DPH v rozhodujúcom období predchádzajúcich 3 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania.V prípade, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dokladom na preukázaniepodmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona je referencia. Referencia je elektronický dokument, ktorý obsahuje potvrdenie o dodaní tovaru/služieb, a ktorý je vedený v informačnom systéme na Úrade pre verejné obstarávanie. Ak takéto referencie uchádzača existujú a sú uvedené v evidencii referencií ÚVO podľa § 12 zákona, je povinný priložiť uchádzač aj zoznam týchto referencií s uvedením ich čísla, t. zn. že verejný obstarávateľ zohľadňuje len referencie uvedené v ponuke.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-11-14 - 2022-12-12
Value
444 873.67 EUR
Minimum value
444 873.67 EUR

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-628651:obj:1
Classification
CPV / 48000000
Description
Predmetom zákazky je dodávka krabicového systému SW HPC aplikácie zodpovedajúcim požadovanej špecifikácii. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch. Podrobné vymedzenie predmetu obstarávania je v časti B1. Opis predmetu zákazky.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Centrum spoločných činností Slovenskej akadémie vied
Street address
Dúbravská cesta 9
Locality
Bratislava
Postal code
84535
Country
SK
Contact name
Eva Senáriková
E-mail
senarikova@aksenarikova.sk
Phone
+421 904888427
Website
Link

Organization data Organization in JSON