Bulgaria - Blagoevgrad: Alarm-monitoring services

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-620914:2022-620914
Date
2022-11-09
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-620914
Releases
2022-11-09 (ocds-pyfy63:2022-620914:2022-620914)
2023-03-21 (ocds-pyfy63:2022-620914:2023-166924)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Blagoevgrad: Alarm-monitoring services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2022-12-08 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. Участникът трябва да притежава: валиден лиценз/удостоверение за извършване на частна охранителна дейност, издаден съгласно чл. 40 от Закона за частната охранителна дейност (ЗЧОД) или удостоверение по реда на наредбата по чл. 2, ал. 4 от ЗЧОД с териториален обхват, покриващ цялата страна или териториалния обхват на обектите на Възложителя. Лицензът/удостоверението задължително трябва да включва, дейностите по чл. 5, ал. 1, т. 3 от ЗЧОД.За удостоверяване съответствието си с горното изискване, участникът попълва Част IV, Раздел А от ЕЕДОП, където представя информация за притежавания валиден лиценз/удостоверение за извършване на частна охранителна дейност, като посочва номер и дата на издаване на лиценза/удостоверение, териториален обхват и включени дейности в обхвата на лиценза/удостоверението.2. Участникът следва да притежава - Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс за осъществяване на електронни съобщения по реда на Закона за електронните съобщения и/или договор за комуникационни услуги, съгласно чл. 17, ал. 2 от ЗЧОД с териториален обхват, покриващ цялата страна или териториалния обхват на обектите на Възложителя.За удостоверяване съответствието си с горното изискване, участниците попълват Част IV, Раздел А от ЕЕДОП, където представят информация за разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс за осъществяване на електронни съобщения и/или договор за комуникационни услуги.На основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП Възложителя може да изисква по всяко време, след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.Участникът, определен за изпълнител, представя преди сключване на договора документите /заверени копия/, чрез които доказва съответствието му с поставените от Възложителя изисквания към годността (правоспособността) за упражняване на професионална дейност, съгласно чл. 112, ал. 1, т. 2, във връзка с чл. 60 от ЗОП.Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива и е приложимо с оглед на дела и вида дейности, които ще изпълняват, съгласно чл. 66, ал. 2 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

не се изисква

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да е изпълнил през последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, услуга с предмет, идентичен или сходен* с предмета на поръчката.Декларирането на изискуемия от възложителя опит за изпълнение на поръчката, се извършва чрез представяне на информация за услугите с предмет, идентични или сходни с предмета на настоящата обществена поръчка, съгласно чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП. Информацията следва да включва само услуги, които са изпълнени, да съдържа описание на извършените услуги; стойностите; датите, на които е започнало и е приключило изпълнението и получателите на услугите, независимо дали са публични или частни субекти. При подаване на офертата, информацията се попълва в част ІV, раздел „В“ – Технически и професионални способности от ЕЕДОП.На основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП Възложителя може да изисква по всяко време, след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.Участникът, определен за изпълнител, представя преди сключване на договора документите/списък, чрез които доказва съответствието му с поставените от Възложителя критерии за технички и професионални способности към годността (правоспособността) за упражняване на професионална дейност, съгласно чл. 112, ал. 1, т. 2, във връзка с чл. 64, ал. 1 от ЗОП.Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива и е приложимо с оглед на дела и вида дейности, които ще изпълняват, съгласно чл. 66, ал. 2 от ЗОП.Участникът да е изпълнил най-малко една услуга, с предмет, идентичен или сходен* с предмета на настоящата поръчка за последните три години, считано от датата на подаване на офертата.

Technical/professional minimum level:

*Под услуга, идентична или сходна с предмета на поръчката, следва да се разбира: услуги свързани с Охрана с технически средства /СОТ/ на сгради и/или обекти предназначени за стопанска дейност.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-11-09 - 2022-12-08
Value
2 500.00 BGN
Minimum value
2 500.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-620914:obj:1
Classification
CPV / 79711000
Description
В електрическа подстанция „Гоце Делчев" има изградени районно и аварийно осветление, система за периметрова охрана по външния периметър и в ОРУ 110 kV, сигнално охранителна техника (СОТ) в помещенията на подстанцията, система за видеонаблюдение по външния периметър и пожароизвестителна система, които са собственост на Възложителя. Към NVR за видеонаблюдението на периметъра са свързани камерите, които ще се използват от Изпълнителя, чрез неговия контролен център за наблюдение при задействие на СОТ и периметровата охрана. Комуникационната свързаност на периметровото видеонаблюдение към дежурния център е задължение на Изпълнителя. Изпълнителят трябва да монтира предавател и друга техника, извън горепосочената и съвместима с нея, за осъществяване на връзка с дежурния център, като осигури гаранционната и извънгаранционната им поддръжка за срока на договора.

Parties

Roles
buyer
Organization name
ELEKTROENERGIEN SISTEMEN OPERATOR EAD, UPRAVLENIE MER BLAGOEVGRAD
Street address
ul. PROMIShLENA No.1
Locality
gr. Blagoevgrad
Postal code
2700
Country
BG
Contact name
Mariya Marina
E-mail
mariya.marina@bl.eso.bg
Phone
+359 73889632
Fax
+359 73881035
Website
Link

Organization data Organization in JSON