Bulgaria - Sofia: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:2022-613630
Date
2022-11-07
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-613630

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Medical equipments
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price (20)
- Quality: Гаранционен срок (П2) (10)
- Quality: Технически преимущества (70)

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price
Award period
2022-12-02 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. Участникът в процедурата трябва отговаря на изискванията на чл. 77, ал.1 или ал. 2 от Закона за медицинските изделия (ЗМИ) - да притежава разрешение за търговия на едро с медицински изделия, издадено от ИАЛ или друг еквивалентен документ, удостоверяващ правото да търгува с медицински изделия, издаден от компетентен орган на друга държава членка или на друга държава - страна по Споразумението за Европейското икономическо пространство или на Конфедерация Швейцария или да е производител, установен на територията на Република България. Документът, който се представя от участника при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП или от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор е заверено копие на разрешение за търговия на едро с медицински изделия, издадено по реда на Закона за медицинските изделия или друг еквивалентен документ.2. за Обособена позиция № 2 : Участникът да е получил разрешение/лицензия за работа с ИЙЛ (източници на йонизиращи лъчения) с цел монтаж, демонтаж, техническо обслужване и ремонтни дейности на медицинската апаратура предмет на обществената поръчка, издадено от АЯР (Агенцията за ядрено регулиране) на името на участника по реда на Закона за безопасно използване на ядрената енергия. Чуждестранните участници трябва да притежават еквивалентен документ, удостоверяващ право на участника да извършват такава дейност, съгласно законодателството на държавата, в която са установени. Доказване : представяне на копие от лицензия / разрешение за работа с ИЙЛ издаден от АЯР.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя финаносви и икномически изисквания.

Technical/professional eligibility:

1. За обособени позиции 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10: Участникът в процедурата трябва да прилага система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентна система, с обхват доставка и сервизно поддържане/обслужване на медицинска апаратура/оборудване. Документът, който се представя при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП или от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор е заверено копие на Сертификат за внедрена система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001: 2015 или еквивалентна система за управление на качеството, с обхват доставка и сервизно поддържане/обслужване на медицинска апаратура/оборудване, издаден на името на участника.2. За Обособени позиции №1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ,9 и 10: Участникът в процедурата следва да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката – минимум един квалифициран сервизен специалист, преминал курс на обучение при призводителя на апаратурата или упълномощен негов представител. Документът, който се представя при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл. 67, ал.5 от ЗОП или от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор е Декларация – списък на сервизните специалисти, отговарящи за сервизното поддържане/обслужване на медицинската апаратура, с прилагане на документите, които доказват професионалната компетентност на лицата.3. За Обособена позиция 2: Участникът да разполага с персонал, с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката – минимум 2 (две) лица, които да притежават удостоверение за правоспособност за работа с ИЙЛ (източници на йонизиращи лъчения), съгласно вида на предлаганата медицинската апаратурата, издадено по реда на Закона за безопасно използване на ядрената енергия. основание чл. 67, ал.5 от ЗОП или от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор е Декларация – списък на сервизните специалисти, придружен с копия на документи, които доказват професионалната компетентност на лицата.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-11-07 - 2022-12-02
Value
12 542 000.00 BGN
Minimum value
12 542 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 1 – Ехографски апарат за кардиологични, повърхности и абдоминални изследвания и интервенционални процедури;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:2
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция  № 2 – Система за позитрон-емисионна томография;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:3
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 3 – Универсален ултразвуков безкабелен дисектор със закривен връх и аксесоари;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:4
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 4 – Универсална елекрохирургична платформа и аксесоари;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:5
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 5 – Артроскопска апаратура;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:6
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 6 – Оборудване за операционна зала, предназначена за извършване на ендоваскуларни процедури;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:7
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 7 – Модулна хирургична роботизирана система;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:8
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 8 – Доставка на 13 параметров клиничен флоуцитометър с три лазера;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:9
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 9 – Апарат за високоинтензивна магнитотерапия;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-613630:obj:10
Classification
CPV / 33100000
Description
Предмет на възлагане на обществената поръчка е доставка, монтаж и инсталация на медицинска апаратура за нуждите  на клиники и отделения при МИ - МВР:Обособена позиция № 10 – Хибридна СПЕКТ/КТ система, комбинираща гама камера с два детектора и 16-срезов компютърен томограф;Обхватът и основните параметри на медицинската апаратура са подробно описани в „Техническа спецификация“ от документацията за участие – Приложение № 1. Оферираната апаратура следва да покрива минималните изисквания, заложени в техническата спецификация.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Meditsinski institut na MVR
Street address
bul. "Gen. M. Skobelev" No.79
Locality
Sofiya
Postal code
1606
Country
BG
Contact name
Zlatan Rumenov Momchilov
E-mail
Zmomchilov@mvr.bg
Phone
+359 29821458
Fax
+359 29821458
Website
Link

Organization data Organization in JSON