Bulgaria - Plovdiv: Electrical power systems design services

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-612673:2022-612673
Date
2022-11-04
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-612673
Releases
2022-11-04 (ocds-pyfy63:2022-612673:2022-612673)
2023-03-24 (ocds-pyfy63:2022-612673:2023-178582)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Plovdiv: Electrical power systems design services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2022-12-02 - ?
Eligibility criteria
Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнил за последните три години, считано от датата на подаване на офертата, дейности с предмет и обем, идентични или сходни* с тези на настоящата поръчка.*Под дейности, сходни с предмета на настоящата поръчка, следва да се разбират:- Проектиране или изготвяне на технически/работен проект за линеен енергиен обект ниско напрежение; - Проектиране или изготвяне на технически/работен проект за линеен енергиен обект средно напрежение;- Проектиране или изготвяне на технически/работен проект за площадков енергиен обект трансформаторен пост или възлова станция. При подаване на офертата съответствието с поставения критерий се декларира чрез ЕЕДОП (в Част ІV, Раздел В се попълва следната информация за всеки деклариран изпълнен обект: вид на обекта, вид изпълнена услуга, възложител, период на изпълнение.За доказване изпълнението на поставеното изискване, преди сключване на договор или при изискване от страна на възложителя в хода на процедурата, се представя списък по чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга. От представените доказателства следва еднозначно и безспорно да установява вида на изпълнената услуга, обекта, за който е изпълнена, нейният изпълнител и получател, времето на изпълнението й и по възможност нейната стойност и координати за контакт с получателя на услугата.2. Участникът трябва да разполага с персонал и/или с ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на предмета на обществената поръчка – проектиране и упражняване на авторски надзор.При подаване на офертата съответствието с поставения критерий се декларира чрез ЕЕДОП (в Част ІV, Раздел В се попълва следната информация за всяко лице: трите имена, заемана длъжност, № на удостоверението за пълна проектантска правоспособност).За доказване изпълнението на поставеното изискване, преди сключване на договор или при изискване от страна на възложителя в хода на процедурата, се представя списък по чл. 64, ал. 1, т. 6 от ЗОП, в който са посочени изчерпателни данни и информация с точно позоваване на документите свързани с изискуемата професионална компетентност на лицата в това число: трите имена и заемана длъжност; № на удостоверението за пълна проектантска правоспособност, както и документи, които доказват професионалната компетентност на лицата.

Technical/professional minimum level:

1. За посочения период участникът да е изпълнил минимум три дейности, идентични или сходни с предмета на поръчката и покриващи съвкупно изискването за обем на изпълнените услуги, включващи следните дейности:- най – малко 1 дейност по проектиране или изготвяне на технически/работен проект на минимум 1 линеен енергиен обект ниско напрежение; - най – малко 1 дейност по проектиране или изготвяне на технически/работен проект на минимум 1 линеен енергиен обект средно напрежение;- най – малко 1 дейност по проектиране или изготвяне на технически/работен проект на минимум 1 площадков енергиен обект трансформаторен пост или възлова станция.Участникът следва да покрива общия кумулиран минимален обем сходни дейности. Посоченият минимален обем сходни дейности може да бъде изпълнен на един или повече обекти от посочения вид.2. Участникът трябва да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнение на поръчката – проектиране и упражняване на авторски надзор. Предложените експерти трябва да притежават актуални документи за пълна проектантска правоспособност (ППП) по Закона за камарите на архитектите и инженерите в инвестиционното проектиране (ЗКАИИП), респ. призната професионална квалификация по реда на Закона за признаване на професионални квалификации. Участникът трябва да разполага с минимум по един проектант както следва:- Проектант по част Електрическа - да притежава ППП по съответната част- Проектант по част Конструктивна - да притежава ППП по съответната част
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-11-04 - 2022-12-02
Value
122 392.00 BGN
Minimum value
122 392.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-612673:obj:1
Classification
CPV / 71323100
Description
Изработване на проекти по програмата за инвестиции, поддръжка и присъединяване на нови клиенти в Клиентските енергоцентрове на “Електроразпределение Юг” EАД - КЕЦ Панагюрище.Предмет на настоящата поръчка са проектантски услуги за строежи трета, четвърта и/или пета категория, съгласно Закон за устройство на територията, като по-голяма част от обектите са строежи от трета категория. Обектите, които се изграждат или подлежат на основен ремонт представляват в по-голямата си част линейни обекти средно и ниско напрежение /въздушни или кабелни линии/, както и площадкови обекти /трансформаторен пост, възлов трафопост, възлова станция/.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Elektrorazpredelenie Yug EAD
Street address
ul. Hristo G. Danov No.37
Locality
gr. Plovdiv
Postal code
4000
Country
BG
Contact name
Elena Borisova Margenova
E-mail
elena.margenova@evn.bg
Phone
+359 882834590
Website
Link

Organization data Organization in JSON