Bulgaria - Nevestino: Second-hand transport vehicles

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-609942:2022-609942
Date
2022-11-04
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-609942
Releases
2022-11-04 (ocds-pyfy63:2022-609942:2022-609942)
2023-01-09 (ocds-pyfy63:2022-609942:2023-012810)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Nevestino: Second-hand transport vehicles
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2022-12-01 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1.1. В процедурата за възлагане на обществена поръчка могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява доставки, съгласно законодателството на държавата, в която е установено.1.2. В случай че, участникът участва като обединение, което не е регистрирано като самостоятелно юридическо лице съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.1.3. Възложителят не поставя каквито и да е изисквания относно правната форма, под която обединението ще участва в процедурата за възлагане на поръчката.1.4. Когато участникът е обединение, което не е регистрирано като самостоятелно юридическо лице се представя учредителния акт, споразумение и/или друг приложим документ, включващ следната информация: 1. правата и задълженията на участниците в обединението; 2. дейностите, които ще изпълнява всеки член на обединението; 3. Разпределението на отговорността между членовете на обединението; Документът следва да бъде представен от участника в копие.1.5. Когато участникът е обединение, което не е юридическо лице, следва да бъде определен и посочен партньор, който да представлява обединението за целите на настоящата обществена поръчка.1.6. В случай че, обединението е регистрирано по БУЛСТАТ, преди датата на подаване на офертата за настоящата обществена поръчка се посочва БУЛСТАТ и/или друга идентифицираща информация в съответствие със законодателството на държавата, в която участникът е установен, както и адрес, включително електронен, за кореспонденция при провеждането на процедурата. В случай че, не е регистрирано и при възлагане изпълнението на дейностите, предмет на настоящата обществена поръчка, участникът следва да извърши регистрацията по БУЛСТАТ, след уведомяването му за извършеното класиране и преди подписване на договора за възлагане на настоящата обществена поръчка.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическото и финансовото състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

При попълване на единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП), Участникът следва да посочи, че ще може да осигури необходимата сервизна база (не по-малко от 1 собствен, нает или упълномощен сервиз на територията на общ. Кюстендил или общ.Невестино) за предложения от него гаранционен срок, както и информация за: адрес на сервиза, собственост на (дружество, ЕИК, със седалище и адрес, имена на представляващия го; физическо лице), телефон и лице за контакт.

Technical/professional minimum level:

1 собствен, нает или упълномощен сервиз
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-11-04 - 2022-12-01
Value
29 950.00 BGN
Minimum value
29 950.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-609942:obj:1
Classification
CPV / 34115300
Description
Настоящата обществена поръчка включва доставка чрез покупка на два броя употребявани високопроходими леки автомобили - втора употреба, които следва да отговарят на следните минимални технически характеристики:1. Година на производство: не по-рано от 1999 г. ; 2. Бензинов двигател: с работен обем до 2900 см3;3. Скоростна кутия: 5 степенна механична или повече;4. Брой врати: 5;5. Брой на осите: 2 (две);6. Задвижване: система 4x4;7. Мощност: не по-малка от 100 kw.; 8. Кормилно управление: хидравлично със сервоусилвател;9. Спирачна система с усилвател и наличие на ABS;10. Предни дискови спирачки; 11. Пълноразмерна резервна гума;12. Гуми: R15 до R1913. Волан с ляво разположение;14. Външно осветление;15. Инструменти и принадлежности; 16. Климатик/климатроник.17. Без забележки относно ръжда.Изисквания към изпълнението на поръчката (на предлаганите автомобили)1. Доставените автомобили следва да бъдат окомплектовани съгласно чл. 139, ал. 2 от Закона за движение по пътищата, с обезопасителен триъгълник, аптечка, пожарогасител, светлоотразителана жилетка;2. Оферираните автомобили, да са употребявани, първа регистрация не по- рано от 1999г.;3. Автомобилите трябва да имат необходимите документи за регистрация в КАТ;4. Гаранционният срок на автомобилите трабва да бъде не по-малко от 3/три/ месеца, считано от датата на подписване на приемо-предавателен протокол за приемане на изпълнението на доставката без забележки без ограничения в пробега /обхват на гаранцията – върху двигател и скорстна кутия, раздатъчна кутия, диференциали, полуоси/;5. Преди подписване на приемо-предавателния протокол, доставените автомобили задължително ще бъдат прегледани за корозия в посочен от възложителя сервиз или служител на ТП „ДГС Невестино“. Ако се установи такава, доставката няма да бъде приета от възложителя. В този случай, изпълнителят трябва да замени съответния автомобил/и с друг/и в най-кратък срок (не по-дълъг от срока за доставка по договора).6. Всички разходи по отстраняването на гаранционни проблеми, ремонти или замяна на дефектирали части и устройства, както и транспортирането на автомобилите от местоположението им при Възложителя, когато не могат да се придвижат на собствен ход, до оторизирания сервиз по време на гаранционния срок, са за сметка на Изпълнителя;7. Автомобилите трябва да притежават Декларация за произхода им;8. Автомобилите трябва да притежават Документ удостоверяващ, че същите са с година на производство не по рано от 1999 г. (копие от регистрационен талон или еквивалент).Други изисквания към автомобилите:1. Да са преминали технически преглед, ако са регистрирани на територията на Република България, за което да бъдат представени съответните документи.2. Ако автомобилите не са регистрирани на територията на Република България, същите трябва да са с платена екотакса и доказан произход, както и да може да бъдат регистрирани, съгласно действащото законодателство на Република България и Европейския съюз.

Parties

Roles
buyer
Organization name
TERITORIALNO PODELENIE DaRZhAVNO GORSKO STOPANSTVO "NEVESTINO"
Street address
ul. VLADIMIR POPTOMOV No.29
Locality
s.Nevestino
Postal code
2595
Country
BG
Contact name
Kiril Zdravkov Ivanov
E-mail
dgsnevestino@abv.bg
Phone
+359 78551014
Website
Link

Organization data Organization in JSON