Bulgaria - Veliko Tarnovo: Gravel, sand, crushed stone and aggregates

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-545316:2022-545316
Date
2022-10-05
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-545316
Releases
2022-10-05 (ocds-pyfy63:2022-545316:2022-545316)
2023-01-11 (ocds-pyfy63:2022-545316:2023-017655)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Veliko Tarnovo: Gravel, sand, crushed stone and aggregates
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2022-11-01 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания към участниците относно годността (правоспособността) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания към участниците относно икономическото и финансовото състояние;

Technical/professional eligibility:

1. За обособени позиции № 1 и 2 - да разполагат с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката; 2.Участниците са длъжни да представят съгласно Указание № 03-01-113/11.06.2015г. на МРРБ: Декларация за експлоатационни показатели на продукта и маркировка „CE“ съгласно изискванията на Регламент (ЕС) №305/2011 за всеки продукт, за който има влязъл в сила хармонизиран европейски стандарт или европейска техническа оценка (ЕТО) или Декларация за характеристиките на строителния продукт съгласно приложение № 1 към чл. 4, ал. 1, т.2 от Наредба № РД-02-20-1/05.02.2015 г. за условията и реда за влагане на строителни продукти в строежите на Република България за всеки продукт, за който няма влязъл в сила хармонизиран стандарт и не е издадена ЕТО. Декларацията следва да бъде издадена от производителя или от упълномощен от него представител. В този случай към декларацията се прилагат валидни документи въз основа на които е издадена. В случай, че документите не са на български език, същите следва да са придружени с превод на български език от заклет преводач.

Technical/professional minimum level:

1. Минимално изискване (за обособена позиция № 1): Всеки участник в процедурата трябва да разполага минимум с едно депо или една складова база и два автомобила, с товароносимост не по-малка от 10 тона;Минимално изискване (за обособена позиция № 2): Всеки участник в процедурата трябва да разполага минимум с едно депо или една складова база и един автомобил, с товароносимост не по-малка от 10 тона;Деклариране: За обособени позиции № 1 и 2 - Участниците удостоверяват съответствието с посочените критерии за технически средства и съоръжения в част IV, раздел В: „Технически и професионални способности“.Доказване:За обособени позиции № 1 и 2 - Декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката, с посочване местонахождението на депото/складовата база и данни за автомобила/ите; 2. Деклариране: При подаване на офертата участникът попълва съответното поле на част IV, раздел В“Технически и професионални способности“, за поръчки за доставки: Сертификати от институции по контрол на качеството на Единния европейски документ зо обществени поръчки (ЕЕДОП) съответствието си с посоченото изискване.Доказване: При необходимост на основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП, или при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т.2 от ЗОП , възложителят изисква от участниците или от определения за изпълнител: заверено копие на Декларация за експлоатационни показатели на продукта и маркировка „CE“ съгласно изискванията на Регламент (ЕС) №305/2011 за всеки продукт, за който има влязъл в сила хармонизиран европейски стандарт или европейска техническа оценка (ЕТО) или Декларация за характеристиките на строителния продукт съгласно приложение № 1 към чл. 4, ал. 1, т.2 от Наредба № РД-02-20-1/05.02.2015 г. за условията и реда за влагане на строителни продукти в строежите на Република България за всеки продукт, за който няма влязъл в сила хармонизиран стандарт и не е издадена ЕТО. Декларацията следва да бъде издадена от производителя или от упълномощен от него представител. В този случай към декларацията се прилагат валидни документи въз основа на които е издадена.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-10-05 - 2022-11-01
Value
1 032 000.00 BGN
Minimum value
1 032 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-545316:obj:1
Classification
CPV / 14210000
Description
Предметът на поръчката предвижда извършване на периодични доставки, осъществявани чрез покупка на инертни материали, необходими за обезпечаване експлоатационната дейност на “В и К Йовковци” ООД, гр. Велико Търново.Поръчката ще се изпълнява чрез периодични доставки в количества, определени по предварителни писмени заявки, съобразно нуждите на “В и К Йовковци” ООД, гр. Велико Търново, и извършване на бързи доставки при аварийни нужди в съответствие с предложената оферта на участника, определен за Изпълнител на обществената поръчка. Място на изпълнение на поръчката: а) За обособена позиция № 1 - франко складове и депа на територията на посочените райони и обекти на “В и К Йовковци” ООД, с транспорт на Изпълнителя; и/или при необходимост франко депо/складова база на Изпълнителя на доставката на инертни материали. Прогнозно количество за доставка на инертни материали за двугодишен период: Обособена позиция № 1 - 51 580 т. В техническата спецификация, приложена към документацията за участие в процедурата, са посочени прогнозни количества и подробно са описани основните технически параметри и характеристики, както и изискванията на Възложителя към необходимите на “В и К Йовковци” ООД, гр. Велико Търново, видове и размери инертни материали по отделни обособени позиции от предмета на обществената поръчка, необходими за обезпечаване експлоатационната дейност на Дружеството; посочените количества са ориентировъчни потребности за двугодишен период. Количествата на инертните материали по всяка доставка ще се определят според текущите писмени заявки на Възложителя регулярно през срока на действие на договора.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-545316:obj:2
Classification
CPV / 14210000
Description
Предметът на поръчката предвижда извършване на периодични доставки, осъществявани чрез покупка на инертни материали, необходими за обезпечаване експлоатационната дейност на “В и К Йовковци” ООД, гр. Велико Търново.Поръчката ще се изпълнява чрез периодични доставки в количества, определени по предварителни писмени заявки, съобразно нуждите на “В и К Йовковци” ООД, гр. Велико Търново, и извършване на бързи доставки при аварийни нужди в съответствие с предложената оферта на участника, определен за Изпълнител на обществената поръчка. Място на изпълнение на поръчката: За обособена позиция № 2 - франко склад/депо на територията на район Свищов и Пречиствателна станция за отпадъчни води - Свищов, с транспорт на Изпълнителя; и/или при необходимост франко депо/складова база на Изпълнителя на доставката на инертни материали. Прогнозно количество за доставка на инертни материали за двугодишен период: Обособена позиция № 2 - 5 560 т. Посочените количества са ориентировъчни потребности за двугодишен период.В техническата спецификация, приложена към документацията за участие в процедурата, са посочени прогнозни количества и подробно са описани основните технически параметри и характеристики, както и изискванията на Възложителя към необходимите на “В и К Йовковци” ООД, гр. Велико Търново, видове и размери инертни материали по отделни обособени позиции от предмета на обществената поръчка, необходими за обезпечаване експлоатационната дейност на Дружеството; посочените количества са ориентировъчни потребности за двугодишен период. Количествата на инертните материали по всяка доставка ще се определят според текущите писмени заявки на Възложителя регулярно през срока на действие на договора.

Parties

Roles
buyer
Organization name
VODOSNABDYaVANE I KANALIZATsIYa YOVKOVTsI OOD
Street address
P. Yavorov No. 30
Locality
gr. Veliko Tarnovo
Postal code
5000
Country
BG
Contact name
Yanitsa Koleva Zlateva
E-mail
op_zlateva@vik-vt.com
Phone
+359 62618131/ +359 62618172
Website
Link

Organization data Organization in JSON