Bulgaria - Kozloduy: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:2023-304967
Date
2023-05-22
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Kozloduy: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-05-22 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП1-Йон-хроматограф /автоматизирана йон-хроматографска система за анализ на NH3 и MEA/Доставката на йонен хроматограф / автоматизирана йон-хроматографска система е необходима за извършване на едновременен многоелементен анализ по метода на йонна хроматография на течни проби от технологичните потоци на АЕЦ (I, II контур и СВО) и анализ на проби с неизвестен състав.Йонният хроматограф ще бъде монтиран в химична лаборатория с температура на заобикаляща среда 15÷35 градуса по Целзий и относителна влажност 5÷85 процента.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП2-Лабораторна миялна машинаЛабораторната миялна машина е необходима за почистване на лабораторни съдове и принадлежности, предназначени за отбиране и анализ на проби от нефтопродукти в Маслена лаборатория, сектор "Физико-химичен контрол" при извършване на регламентирания контрол на масла и горива в технологичните системи и системите за безопасност на „АЕЦ Козлодуй” ЕАД.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:3
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП3-рН-метър, тип йон-анализаторДоставката на pH метър е необходима за лаборатория ХОГ, цех ХОГ. Определянето на pH е един от основните показатели при физикохимичния контрол на различни водни потоци в цех ХОГ.В момента лабораторията разполага с 1 брой pH метър с изтичащ експлоатационен ресурс. Необходимо е осигуряване резервираност на метода с доставка на нов, съвременен pH метър. Предмет на доставката е рН метър, тип йон-анализатор, окомплектован с рН –електрод и температурна сонда, с магнитна бъркалка, държач за сонда, флакони за калибровка, възможност за задаване на потребителски буфери.  Доставката е на 1 брой рН метър, тип йон-анализатор, напълно окомплектован с аксесоари, необходими при работа: рН-електрод, температурна сонда, магнитна бъркалка, държач за сонда, флакони за калибровка с метален смесителен механизъм, съответните преходници и адаптери, буферни разтвори за пускане в експлоатация и първоначлна калибровка на прибора. Техническите характеристики и необходимата окомплектованост на прибора са посочени в табличния вид, Приложение 1 към ТС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:4
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП4-Везна аналитична електроннаПредмет на доставката е:- 1 брой везна аналитична електронна с технически характеристики, съгласно Приложение 1 на настоящето ТЗ.Аналитичната везна да има приспособление за калибриране на микролитърни пипети и комплект за определяне на плътност на измервания разтвор.През последните три години сектор ИХ увеличи обхвата си на акредитация със седем нови метода. Секторът разполага с 1 брой аналитична електронна везна с разделителна способност 0,1 mg, произведена 2000 г. Освен това за някои физикохимични анализи, както и за метрологична проверка на използваните автоматични пипети е необходима аналитична везна с разделителна способност 0,01 mg.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:5
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП5-Везна техническаДоставката нa техническа везна е необходима за осигуряване извършването на анализи изискващи химическа подготовка, свързана с претегляне на химически реагенти.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:6
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП6-Термостат за темпериране на пробиОбщо описание на оборудването, предмет на доставката:Дигителен температурен контрол от -10 °C до +100 °C;LCD дисплей с предупреждение за ниско ниво на течност и функция за автоматично спиране;Вградена циркулационна помпа, осигуряваща равномерност на температурата във ваната;Извод за дрениране на течността от ваната със запушалка;Антивибрационни крачета за поставяне върху лабораторен плот.Термостатът е необходим за охлаждане и нагряване на проби в лаборатория ЕЛ II-контур, сектор "Физико-химичен контрол" при извършване на анализи и приготвяне на стандартни разтвори, съгласно "Сборник методики за химичния контрол на водния режим на АЕЦ с ВВЕР-1000, установки ХВО и СВО" - 30.ХК.00.МТ.01/*.Термостатът да бъде оборудван с:Вана и циркулационни тръби от неръждаема стомана;Корпус от прахово боядисана стомана;Плосък капак с ръкохватка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:7
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП7-Везна техническа, цифроваПредмет на доставката е 1 брой лабораторна техническа везна с технически характеристики, съгласно Приложение 1 към ТЗ. В резултат на интензивната лабораторна дейност една от наличните технически везни е практически напълно амортизирана след над 20 годишна ежедневна употреба и е необходимо да бъде подменена.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:8
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП8-Центрофуга лабораторна с голям обем на центрофужните бутилкиПредмет на доставката е 1 брой лабораторна центрофуга с технически характеристики, съгласно Приложение 1 към ТЗ. В резултат на интензивната лабораторна дейност една от наличните лабораторни центрофуги е практически напълно амортизирана след над 13 годишна ежедневна употреба и е необходимо да бъде подменена.Към доставката трябва да бъдат включени комплекти адаптори за центрофугиране и комплекти от по 40 броя центрофужни епруветки / бутилки с обеми от 100 (50), 250, 500 и 1000 мл, съгласно Приложение 1 към ТЗ.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:9
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП9-Уред преносим мултипараметричен за контрол на физикохимични характеристики на отпадъчни, подземни и повърхностни води с куфар за пренасяне на уреда до точката на пробовземанеПредмет на доставката е преносим мултипараметричен уред за измерване на физикохимичните характеристики на отпадъчните, повърхностните и подземни води с възможност за определяне на GPS координатите на точката на пробовземане и куфар за пренасяне на уреда до точката на пробовземане. Изискванията относно техническите иметрологичните характеристики на уреда, обект на доставката, са посочени в Приложение 1 на ТЗ.Преносимият мултипараметричен уред за измерване на физикохимични характеристики на отпадъчни, подземни и повърхностни води трябва да има памет, съхраняваща мин.5000 измервания, софтуер, съвместим с Windows 10 за визуализиране и пренос на данните на РС. USB – кабел за връзка и пренос на данни към PC и да бъде доставен в куфар за пренасяне и предпазване при транспорт до точката на измерването. Дължината на кабела, свързващ уреда със сондите да е с дължина минимум 20 метра.Доставката да включва 2 броя резервни рН-електроди и 2 броя мембрани за характеристика разтворен кислород.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:10
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП10-Устройство пробовземно за дълбочинно вземане на проби от отпадъчни,  подземни и повърхностни водиПредмет на доставката е 1 брой Устройство пробовземно за дълбочинно вземане на проби от отпадъчни, подземни и повърхностни води. Обем на взетата проба минимум 2 литра. Точките на пробовземане на Студен канал и Топъл канал 2 са строго регламентирани в Разрешителните за заустване на отпадни води в ГОК и р. Дунав и пробите от тези точки се вземат от мостове с височина от около 20 m с помощта на кофа с въже. При изтеглянето на кофата, пробата в нея е в съприкосновение с кислорода от въздуха и това можеда доведе до нарушаване представителността на пробата по отношение на показатели, като електропроводимост, рН, общо желязо и манган. Тези аргументи се отнасят и за вземането на проби от подземните води от площадката на „АЕЦ Козлодуй” (нивото на подземните води на някои от сондажните кладенци на площадката на „АЕЦ Козлодуй” е около 7/9 метра). Предвид това е необходимо закупуването на Пробовземно устройство за дълбочинно вземане напроби от отпадъчни, подземни и повърхностни води с възможност за затваряне на пробовземния съд под водата.Пробовземното устройство за дълбочинно вземане на проби от отпадъчни, подземни и повърхностни води да е с обем на взетата проба минимум 2 литра. Затваряне на пробовземния съд под водата. Устройството да има възможност за източване на пробата чрез безцветно (бяло) пластмасово кранче и безцветен силиконов маркуч с дължина 1 метър. Предназначено за вземане на проби от желана дълбочина.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:11
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП11-Апарат измерителен-спектрофотометър UV-VISДоставка на апарат измерителен -спектрофотометър UV-VIS е необходима за аналитично определяне на показатели – прозрачност (Т%), хлориди (Cl), силикати (SiO2), желязо (Fe), хидразин (N2H4), амоняк (NH3) и масло във вода на водни проби от технологичните потоци на I-ви контур, II-ри контур, спомагателни технологични системи I-виконтур, системи за безопасност в РО и системи СВО-СК3. Апаратът ще бъде монтиран в химична лаборатория с температура на заобикаляща среда 15÷35 градуса по Целзий и относителна влажност 5÷85 процента.Апаратът трябва да бъде подходящо окомплектован със съответните кювети (правоъгълни и кръгли), реагентни и кюветни тестове, и инсталиран софтуер със заводски калибрирани методи за измерване в концентрационни обхвати, съгласно т.1.20 от Приложение 1: Техническа спецификация (Табличен вид) към ТЗ.Апаратът да има възможност за създаване на потребителски методи в съответните концентрационни диапазони.Апаратът да има софтуер с функция за осигуряване на качеството, съгласно т.1.14 от Приложение1:Техническа спецификация (Табличен вид) към ТЗ.Към доставката да бъде включен комплект стандарти за доказване на техническите и функционални изисквания, както и консумативи (1бр. резервна ксенонова лампа и 1бр. резервни кювети от всички размери) представени в Приложение 1: Техническа спецификация(Табличен вид) към ТЗ за едногодишна превантивна поддръжка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:12
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП12-Система дейонизаторна за ултрачиста водаЦел на настоящата обществена поръчка е доставка на дейонизаторна система за ултрачиста вода за нуждите на лаборатория ХОГ, цех ХОГ. Тя е част от задължителното оборудване на всяка химична лаборатория за анализ на води. При контрол на физико-химичните показатели на различните водни потоци в АЕЦ се използват високо чувствителни аналитичн и методи, за които е необходима у лтрачиста вода Тип І по ASTM и ISO 3696 . Също така заприготвяне на стандартни разтвори, нулеви точки и допълнително разреждане на пробите. Предмет на доставката е дейонизаторна система за ултрачиста вода , включваща комплект от филтри за дейонизация, пречистване, UV източник за дезинфекция, ултрафилтриращ елемент.  Поръчката се отнася за доставка и въвеждане в експлоатация на 1 брой дейонизаторна система за ултрачиста вода, напълно окомплектована със специфични консумативи, аксесоари, резервни и монтажни части, обезпечаващи безпроблемна работа и профилактика в рамките на гаранционния срок. Качеството на ултрачистата вода може да се промени при съхранение или пренасяне, затова трябва да се използва прясно приготвена във всяка лаборатория. Техническите характеристики и необходимата окомплектованост на дейонизаторната система за ултрачиста вода са посочени в табличен вид, Приложение 1 към ТС.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:13
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП13-Уред за измерване на концентрацията на масло във вода, обхват 0,02÷15mg/l, подобхват 0,020÷0,200mg/lДоставка на уред за измерване концентрацията на масло във вода, в обхват 0,02÷15,00mg/l и подобхват 0,020÷0,200mg/l. Доставката на уреда за определяне на масло във вода е необходима за мониторинг на концентрацията на масло и нефтопродукти в топлоносител I-ви контур, спомагателни технологични системи I-ви контур, системи за безопасност в РО и системи СВО-СК3. Уредът ще бъде монтиран в химична лаборатория с температура на заобикаляща среда 15÷35 градуса по Целзий и относителна влажност 5÷85 процента.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:obj:14
Classification
CPV / 38000000
Description
ОП14-Уред за измерване на концентрацията на масло във вода, обхват от 0÷10mg/lУредът е предназначен за мониторинг на концентрация на масло и нефтопродукти на пречистени замаслени води в инсталациите на Пречиствателен комплекс на “АЕЦ Козлодуй” ЕАД.Уредът ще бъде монтиран в химична лаборатория на Пречиствателният комплекс, с температура на заобикаляща среда 15÷35 градуса по Целзий и относителна влажност 5÷85 процента.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:0
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 1: ОП1-Йон-хроматограф /автоматизирана йон-хроматографска система за анализ на NH3 и MEA/
Date
2023-05-02
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:1
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 2: ОП2-Лабораторна миялна машина
Date
2023-04-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:2
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 3: ОП3-рН-метър, тип йон-анализатор
Date
2023-05-03
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:3
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 4: ОП4-Везна аналитична електронна
Date
2023-04-28
Status
active
Suppliers
РСР ЕООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:4
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 5: ОП5-Везна техническа
Date
2023-04-28
Status
active
Suppliers
РСР ЕООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:5
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 6: ОП6-Термостат за темпериране на проби
Date
2023-04-28
Status
active
Suppliers
РСР ЕООД

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:6
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 7: ОП7-Везна техническа, цифрова
Date
2023-04-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:7
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 8: ОП8-Центрофуга лабораторна с голям обем на центрофужните бутилки
Date
2023-05-02
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:8
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 9: ОП9-Уред преносим мултипараметричен за контрол на физикохимични характеристики на отпадъчни, подземни и повърхностни води с куфар за пренасяне н
Date
2023-04-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:9
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 10: ОП10-Устройство пробовземно за дълбочинно вземане на проби от отпадъчни, подземни и повърхностни води
Date
2023-04-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:10
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 11: ОП11-Апарат измерителен-спектрофотометър UV-VIS
Date
2023-05-02
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:11
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 12: ОП12-Система дейонизаторна за ултрачиста вода
Date
2023-04-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:12
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 13: ОП13-Уред за измерване на концентрацията на масло във вода, обхват 0,02÷15mg/l, подобхват 0,020÷0,200mg/l
Date
2023-04-28
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-513395:award:13
Title
Доставка на лабораторна апаратура, Обособена позиция 14: ОП14-Уред за измерване на концентрацията на масло във вода, обхват от 0÷10mg/l
Date
2023-04-28
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
AETs KOZLODUY EAD
Street address
Ploshtadka AETs Kozloduy
Locality
gr. Kozloduy
Postal code
3321
Country
BG
Contact name
Nadya Tsenova
E-mail
ntcenova@npp.bg
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Метром България ЕООД
Street address
Ул. Чипровци № 12
Locality
гр. София
Postal code
1303
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЛАБТЕХ ЕООД
Street address
ул. Иван Андонов № 13
Locality
гр. Пловдив
Postal code
4000
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Лабимекс АД
Street address
Гоце Делчев бл.261 ет.партер ап.офис Ч
Locality
гр. София
Postal code
1404
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
РСР ЕООД
Street address
ул. ВИКТОР ГРИГОРОВИЧ №.3 вх.1, партер ап.1
Locality
гр. София
Postal code
1606
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Хъб за Процеси и Апарати ЕООД
Street address
К.ВЕЛИЧКОВ №.165
Locality
гр. София
Postal code
1309
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
МЕРК БЪЛГАРИЯ ЕАД
Street address
Сердика Офиси Ситняково №.48 ет.6
Locality
гр. София
Postal code
1505
Country
BG

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕнергоСервиз АД
Street address
жк. Южен парк, ул. Епископ Протоген, бл.43, вх.Б, Офис 2
Locality
гр. София
Postal code
1408
Country
BG

Organization data Organization in JSON