Hungary - Debrecen: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-489810:2022-686604
Date
2022-12-09
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-489810
Releases
2022-09-09 (ocds-pyfy63:2022-489810:2022-489810)
2022-12-09 (ocds-pyfy63:2022-489810:2022-686604)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-12-09 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-489810:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés, amelynek tárgya radiológiai fogyóanyagok beszerzése konszignációs raktár üzemeltetésével, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nagyerdei Campus Orvosi Képalkotó Klinika, Radiológia DSA labor és a Kenézy Gyula Campus Központi Radiológiai Diagnosztika Angiográfiás és Intervenziós Laboratórium részére - összesen 118 db/év.Ajánlatkérő a teljes alapmennyiségre lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését.Keretszerződés keretén belül radiológiai fogyóanyagok kerülnek beszerzésre 11 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező ártáblázat és műszaki leírás elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket az ártáblázat és műszaki leírás elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.A beszerzés magában foglalja a szállítást is. Jótállás: az árura az átadástól számított 12 hónap.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.Ajánlatkérő a keretszerződés határozott idejének letelte előtt egyoldalú írásbeli nyilatkozatával jogosult egy alkalommal jelen szerződés időtartamát a szerződés 12 hónapos határozott idejének lejártától számítva legfeljebb 12 hónappal meghosszabbítani, figyelemmel a Kbt. 141. § (4) bekezdés a) pontjára. A meghosszabbítás időtartama alatt nyertes ajánlattevőnek az eredeti szerződéses feltételek szerint kell a terméket szállítania.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-489810:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Keretszerződés, amelynek tárgya radiológiai fogyóanyagok beszerzése konszignációs raktár üzemeltetésével, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nagyerdei Campus Orvosi Képalkotó Klinika, Radiológia DSA labor és a Kenézy Gyula Campus Központi Radiológiai Diagnosztika Angiográfiás és Intervenziós Laboratórium részére - összesen 106 db/év.Ajánlatkérő a teljes alapmennyiségre lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését.Keretszerződés keretén belül radiológiai fogyóanyagok kerülnek beszerzésre 5 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező ártáblázat és műszaki leírás elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket az ártáblázat és műszaki leírás elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.A beszerzés magában foglalja a szállítást is. Jótállás: az árura az átadástól számított 12 hónap.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.Ajánlatkérő a keretszerződés határozott idejének letelte előtt egyoldalú írásbeli nyilatkozatával jogosult egy alkalommal jelen szerződés időtartamát a szerződés 12 hónapos határozott idejének lejártától számítva legfeljebb 12 hónappal meghosszabbítani, figyelemmel a Kbt. 141. § (4) bekezdés a) pontjára. A meghosszabbítás időtartama alatt nyertes ajánlattevőnek az eredeti szerződéses feltételek szerint kell a terméket szállítania.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-489810:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
Keretszerződés, amelynek tárgya radiológiai fogyóanyagok beszerzése konszignációs raktár üzemeltetésével, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Nagyerdei Campus Orvosi Képalkotó Klinika, Radiológia DSA labor és a Kenézy Gyula Campus Központi Radiológiai Diagnosztika Angiográfiás és Intervenziós Laboratórium részére - összesen 17 db/év.Ajánlatkérő a teljes alapmennyiségre lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését.Keretszerződés keretén belül radiológiai fogyóanyagok kerülnek beszerzésre 3 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező ártáblázat és műszaki leírás elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket az ártáblázat és műszaki leírás elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.A beszerzés magában foglalja a szállítást is. Jótállás: az árura az átadástól számított 12 hónap.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a műszaki leírás meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.Ajánlatkérő a keretszerződés határozott idejének letelte előtt egyoldalú írásbeli nyilatkozatával jogosult egy alkalommal jelen szerződés időtartamát a szerződés 12 hónapos határozott idejének lejártától számítva legfeljebb 12 hónappal meghosszabbítani, figyelemmel a Kbt. 141. § (4) bekezdés a) pontjára. A meghosszabbítás időtartama alatt nyertes ajánlattevőnek az eredeti szerződéses feltételek szerint kell a terméket szállítania.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-489810:award:0
Title
Katéterek
Date
2022-12-01
Status
active
Suppliers
DHS Hungary Kft.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-489810:award:1
Title
Érzáró eszközök, stentek
Date
2022-12-01
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-489810:award:2
Title
Vénás port, perifériás kanül
Status
cancelled

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem Tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Varga Ágnes
E-mail
varga.agnes@fin.unideb.hu
Phone
+36 5251270073067
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
DHS Hungary Kft.
Street address
Fegyvernek Utca 9. Fszt.
Locality
Budapest
Postal code
1116
Country
HU
E-mail
sales@dhshungary.com
Phone
+36 303498368

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
MEDLINES Orvostechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Óvoda Utca 7.
Locality
Halásztelek
Postal code
2314
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@medlines.hu
Phone
+36 24474402
Fax
+36 24474416

Organization data Organization in JSON