Bulgaria - Krumovgrad: Special-purpose road passenger-transport services

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:2022-535137
Date
2022-09-30
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-423960
Releases
2022-08-03 (ocds-pyfy63:2022-423960:2022-423960)
2022-09-30 (ocds-pyfy63:2022-423960:2022-535137)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Krumovgrad: Special-purpose road passenger-transport services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-09-30 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:1
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Бряговец – с. Странджево – с. Падало – с. Кожухарци – с. Котлари – с. Долно Черковище - с. Странджево“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:2
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Лимец – с. Къклица – с. Скалак – с. Звънарка – с. Овчари – с. Звънарка – гр. Крумовград - с. Овчари – гр. Крумовград“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:3
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Долна Кула – с. Златолист – с. Горна Кула – с. Вранско –  гр. Крумовград“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:4
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Чал – с. Доборско – с. Багрилци – с. Чернооки – с. Перуника – с. Пелин – с. Рогач – с. Полковник Желязово – с. Едрино – с. Полковник Желязово – гр. Крумовград – с. Пелин – с. Гулийка – с. Пелин – гр. Крумовград“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:5
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Рогач – с. Полковник Желязово – гр. Крумовград – с. Едрино – гр. Крумовград – спирка Дъждовник –  с. Сливарка – с. Подрумче – с. Сливарка - гр. Крумовград“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:6
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Ковил – с. Джанка - с. Стари чал – с. Поточница - с. Поточарка – с. Поточница – с. Морянци – с. Красино – с. Поточница – с. Студен Кладенец – с. Поточница“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:7
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Голямо Каменяне, кв. Чифлика – с. Малко Каменяне – с. Голямо Каменяне – с. Гулия – с. Голямо Каменяне – с. Сливарка, мах. Бащино – с. Дъждовник – гр. Крумовград“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:8
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Лещарка – с. Токачка – с. Гривка – с. Токачка – с. Гривка – с. Раличево – с. Пашинци – с. Токачка“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:9
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Къклица – с. Ручей – с. Храстово – с. Кандилка – с. Сърнак – с. Звънарка – гр. Крумовград – с. Кандилка – гр. Крумовград“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:10
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Джанка – с. Хисар - с. Ковил– с. Качулка – с. Бараци – с. Вранско – с. Горна Кула –  гр. Крумовград“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:11
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Кран – с. Токачка – с. Лъжичник – с.Бук – с. Токачка“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:12
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Кандилка – с. Орех – с. Звънарка, мах. Козино – гр. Крумовград – с. Звънарка – с. Орех – с. Звънарка, мах. Козино – с. Звънарка“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:13
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „с. Малък Девесил – с. Девесилово  – с. Девисилица – с. Аврен – с. Благун – с. Черничево – с. Синигер – с. Тинтява – с. Аврен“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:obj:14
Classification
CPV / 60130000
Description
В предмета на обособената позиция е предвидено да се осъществи специализиран превоз на деца в задължителна предучилищна възраст и ученици на територията на община Крумовград по маршрут: „гр. Крумовград - с. Сърнак - с. Кандилка – с. Тополка - с. Лещарка - с. Токачка - с. Пашинци - с. Токачка“.Обособената позиция и включените в нея общ максимален дневен пробег,  учебни дни и необходими МПС са описани подробно в Техническата спецификация към настоящата документация. Предвид спецификата на обществената поръчка посочените километри са максимални и не ангажират Възложителя с цялостното им усвояване.В зависимост от учебната програма, броя ученици и населени места с деца и ученици от населени места, възложителят си запазва правото за промяна в дневния пробег и брой курсове, като не се надхвърлят обявения общ максимален дневен пробег и стойността на договора. Броят на местата в необходимите МПС са съобразени с броя на пътуващите деца и ученици и терена по маршрута.В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП, пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в „Техническата спецификация“, неразделна част от документацията за обществената поръчка.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:0
Title
Превоз по направление: „с. Бряговец – с. Странджево – с. Падало – с. Кожухарци – с. Котлари – с. Долно Черковище - с. Странджево“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:1
Title
Превоз по направление: „с. Лимец – с. Къклица – с. Скалак – с. Звънарка – с. Овчари – с. Звънарка – гр. Крумовград - с. Овчари – гр. Крумовград“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:2
Title
Превоз по направление: „с. Долна Кула – с. Златолист – с. Горна Кула – с. Вранско – гр. Крумовград“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:3
Title
Превоз по направление: „с. Чал – с. Доборско – с. Багрилци – с. Чернооки – с. Перуника – с. Пелин – с. Рогач – с. Полковник Желязово – с. Едрино – с. Полковник Желязово – гр. Крумовград – с. Пелин – с
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:4
Title
Превоз по направление: „с. Рогач – с. Полковник Желязово – гр. Крумовград – с. Едрино – гр. Крумовград – спирка Дъждовник – с. Сливарка – с. Подрумче – с. Сливарка - гр. Крумовград“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:5
Title
Превоз по направление: „с. Ковил – с. Джанка - с. Стари чал – с. Поточница - с. Поточарка – с. Поточница – с. Морянци – с. Красино – с. Поточница – с. Студен Кладенец – с. Поточница“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:6
Title
Превоз по направление: „с. Голямо Каменяне, кв. Чифлика – с. Малко Каменяне – с. Голямо Каменяне – с. Гулия – с. Голямо Каменяне – с. Сливарка, мах. Бащино – с. Дъждовник – гр. Крумовград“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:7
Title
Превоз по направление: „с. Лещарка – с. Токачка – с. Гривка – с. Токачка – с. Гривка – с. Раличево – с. Пашинци – с. Токачка“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:8
Title
Превоз по направление: „с. Къклица – с. Ручей – с. Храстово – с. Кандилка – с. Сърнак – с. Звънарка – гр. Крумовград – с. Кандилка – гр. Крумовград“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:9
Title
Превоз по направление: „с. Джанка – с. Хисар - с. Ковил– с. Качулка – с. Бараци – с. Вранско – с. Горна Кула – гр. Крумовград“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:10
Title
Превоз по направление: „с. Кран – с. Токачка – с. Лъжичник – с.Бук – с. Токачка“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:11
Title
Превоз по направление: „с. Кандилка – с. Орех – с. Звънарка, мах. Козино – гр. Крумовград – с. Звънарка – с. Орех – с. Звънарка, мах. Козино – с. Звънарка“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:12
Title
Превоз по направление: „с. Малък Девесил – с. Девесилово – с. Девисилица – с. Аврен – с. Благун – с. Черничево – с. Синигер – с. Тинтява – с. Аврен“
Date
2022-09-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-423960:award:13
Title
Превоз по направление: „гр. Крумовград - с. Сърнак - с. Кандилка – с. Тополка - с. Лещарка - с. Токачка - с. Пашинци - с. Токачка“
Date
2022-09-14
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA KRUMOVGRAD
Street address
pl. BaLGARIYa No. 5
Locality
gr. Krumovgrad
Postal code
6900
Country
BG
Contact name
Valeriya Pehlivanova
E-mail
valka_kali@abv.bg
Phone
+359 884066011
Fax
+359 36417024
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕТ "АЛАБА - ГЮЛНАЗ АЛИ"
Street address
с.Странджево
Locality
с. Странджево
Postal code
6920
Country
BG
E-mail
yilmaz_87@icloud.com

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕТ ДЖАН - МУСТАФА АФУЗБЕКИР
Street address
мах. ПОБЕДА №.24
Locality
с. Скалак
Postal code
6923
Country
BG
E-mail
afuzbekir@dir.bg

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕЛИТ-ТРАНС ЕООД
Street address
ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ №.6 ет.1 ап.6
Locality
гр. Крумовград
Postal code
6900
Country
BG
E-mail
elittrans@abv.bg

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕТ АСЕН ЧОЛАКОВ
Street address
с. Полковник Желязово
Locality
с. Полковник Желязово
Postal code
6909
Country
BG
E-mail
cholakov94@b-trust.org

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
САРА - АВ - ЙОСИФ САРЪЕВ ЕООД
Street address
мах.Чемерика №.35
Locality
с. Вранско
Postal code
6912
Country
BG
E-mail
firmamm@abv.bg

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
КУРТ 96 ЕООД
Street address
мах."Явор" №.44
Locality
с. Пашинци
Postal code
6969
Country
BG
E-mail
kurt96@abv.bg

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕТ ДИАМАНТ - ХАСАН ХАЙРУЛА
Street address
"Беломорски" №.57
Locality
гр. Крумовград
Postal code
6900
Country
BG
E-mail
feyzi_finans@abv.bg

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ЕТ РАХАТ - ЮСЕИН ХАЛИЛ
Street address
с. Вранско, община Крумовград, обл. Кърджали
Locality
с. Вранско
Postal code
6912
Country
BG
E-mail
halil1986@abv.bg

Organization data Organization in JSON