Romania - Craiova: Bridge renewal construction work

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:2023-563214
Date
2023-09-19
Language
RO
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Romania - Craiova: Bridge renewal construction work
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price
Main procurement category
works
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2023-09-19 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:obj:1
Classification
CPV / 45221119
Description
Executie lucrari de intretinere periodica poduri pentru 4 ani: Lot 3 SDN TG JIU. Avand in vedere necesitatea mentinerii viabilitatii podurilor intr-o stare corespunzatoare pentru desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta, sunt necesare lucrari de intretinere periodica a podurilor conform celor specifice Indicativului 112 din AND 554/2002. Realizarea lucrărilor de întreţinere periodica se va efectua conform prevederilor „Normativului privind lucrările de întreţinere si reparare a drumurilor publice” indicativ 112 din AND 554-2002 si a reglementarilor tehnice în vigoare.Lucrarile cuprinse in Nomenclatorul de activitati se vor adapta la noile tehnologii si tipuri de elemente constructive ale lucrarilor de arta (ex: hidroizolatii, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatatie, mortare speciale, etc).Prin lucrarile de intretinere periodica ce vor fi executate in baza prezentului Acord Cadru NU se vor modifica:- Elementele geometrice in plan;- Latimea podului;- Linia rosie;- Clasa de incarcare. Lucrarile de intretinere periodica la poduri conform IND.112 din AND554/2002 ce se vor executa sunt exceptate de la obligativitatea obtinerii unei autorizatii de construire conform art.11, alin.1 lit.k) din Legea 50/1991.Principalele lucrari in vederea intretinerii obiectivelor ce fac obiectul prezentului caiet de sarcini sunt:I. Inlocuirea completa a hidroizolatiei, pe toata latimea caii (mp);II.Inlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie (ml);III.Reparatia suprafetelor din beton degradate (mp).IV.Protectia anticoroziva a suprafetelor din beton (infrastructura si suprastructura)V.Intretinerea structurilor metaliceVI.Semnalizarea rutiera a punctului de lucru Descrierile lucrarilor pentru intretinerea periodica a podurilor din adiministrarea SDN TG JIU sunt prezentate in Caietele de sarcini lot 3, inclsuiv in cadrul anexelor atasate caietului de sarcini.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:obj:2
Classification
CPV / 45221119
Description
Executie lucrari de intretinere periodica poduri pentru 4 ani: Lot 2 SDN TR SEVERIN. Avand in vedere necesitatea mentinerii viabilitatii podurilor intr-o stare corespunzatoare pentru desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta, sunt necesare lucrari de intretinere periodica a podurilor conform celor specifice Indicativului 112 din AND 554/2002. Realizarea lucrărilor de întreţinere periodica se va efectua conform prevederilor „Normativului privind lucrările de întreţinere si reparare a drumurilor publice” indicativ 112 din AND 554-2002 si a reglementarilor tehnice în vigoare.Lucrarile cuprinse in Nomenclatorul de activitati se vor adapta la noile tehnologii si tipuri de elemente constructive ale lucrarilor de arta (ex: hidroizolatii, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatatie, mortare speciale, etc).Prin lucrarile de intretinere periodica ce vor fi executate in baza prezentului Acord Cadru NU se vor modifica:- Elementele geometrice in plan;- Latimea podului;- Linia rosie;- Clasa de incarcare. Lucrarile de intretinere periodica la poduri conform IND.112 din AND554/2002 ce se vor executa sunt exceptate de la obligativitatea obtinerii unei autorizatii de construire conform art.11, alin.1 lit.k) din Legea 50/1991.Principalele lucrari in vederea intretinerii obiectivelor ce fac obiectul prezentului caiet de sarcini sunt:I. Inlocuirea completa a hidroizolatiei, pe toata latimea caii (mp);II.Inlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie (ml);III.Reparatia suprafetelor din beton degradate (mp).IV.Protectia anticoroziva a suprafetelor din beton (infrastructura si suprastructura)V.Intretinerea structurilor metaliceVI.Semnalizarea rutiera a punctului de lucru Descrierile lucrarilor pentru intretinerea periodica a podurilor din adiministrarea SDN TR SEVERIN sunt prezentate in Caietele de sarcini lot 2, inclsuiv in cadrul anexelor atasate caietului de sarcini.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:obj:3
Classification
CPV / 45221119
Description
Executie lucrari de intretinere periodica poduri pentru 4 ani: Lot 5 SDN SLATINA. Avand in vedere necesitatea mentinerii viabilitatii podurilor intr-o stare corespunzatoare pentru desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta, sunt necesare lucrari de intretinere periodica a podurilor conform celor specifice Indicativului 112 din AND 554/2002. Realizarea lucrărilor de întreţinere periodica se va efectua conform prevederilor „Normativului privind lucrările de întreţinere si reparare a drumurilor publice” indicativ 112 din AND 554-2002 si a reglementarilor tehnice în vigoare.Lucrarile cuprinse in Nomenclatorul de activitati se vor adapta la noile tehnologii si tipuri de elemente constructive ale lucrarilor de arta (ex: hidroizolatii, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatatie, mortare speciale, etc).Prin lucrarile de intretinere periodica ce vor fi executate in baza prezentului Acord Cadru NU se vor modifica:- Elementele geometrice in plan;- Latimea podului;- Linia rosie;- Clasa de incarcare. Lucrarile de intretinere periodica la poduri conform IND.112 din AND554/2002 ce se vor executa sunt exceptate de la obligativitatea obtinerii unei autorizatii de construire conform art.11, alin.1 lit.k) din Legea 50/1991.Principalele lucrari in vederea intretinerii obiectivelor ce fac obiectul prezentului caiet de sarcini sunt:I. Inlocuirea completa a hidroizolatiei, pe toata latimea caii (mp);II.Inlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie (ml);III.Reparatia suprafetelor din beton degradate (mp).IV.Protectia anticoroziva a suprafetelor din beton (infrastructura si suprastructura)V.Intretinerea structurilor metaliceVI.Semnalizarea rutiera a punctului de lucru Descrierile lucrarilor pentru intretinerea periodica a podurilor din adiministrarea SDN SLATINA sunt prezentate in Caietele de sarcini lot 5, inclsuiv in cadrul anexelor atasate caietului de sarcini.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:obj:4
Classification
CPV / 45221119
Description
Executie lucrari de intretinere periodica poduri pentru 4 ani: Lot 6 SDN ORSOVA. Avand in vedere necesitatea mentinerii viabilitatii podurilor intr-o stare corespunzatoare pentru desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta, sunt necesare lucrari de intretinere periodica a podurilor conform celor specifice Indicativului 112 din AND 554/2002. Realizarea lucrărilor de întreţinere periodica se va efectua conform prevederilor „Normativului privind lucrările de întreţinere si reparare a drumurilor publice” indicativ 112 din AND 554-2002 si a reglementarilor tehnice în vigoare.Lucrarile cuprinse in Nomenclatorul de activitati se vor adapta la noile tehnologii si tipuri de elemente constructive ale lucrarilor de arta (ex: hidroizolatii, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatatie, mortare speciale, etc).Prin lucrarile de intretinere periodica ce vor fi executate in baza prezentului Acord Cadru NU se vor modifica:- Elementele geometrice in plan;- Latimea podului;- Linia rosie;- Clasa de incarcare. Lucrarile de intretinere periodica la poduri conform IND.112 din AND554/2002 ce se vor executa sunt exceptate de la obligativitatea obtinerii unei autorizatii de construire conform art.11, alin.1 lit.k) din Legea 50/1991.Principalele lucrari in vederea intretinerii obiectivelor ce fac obiectul prezentului caiet de sarcini sunt:I. Inlocuirea completa a hidroizolatiei, pe toata latimea caii (mp);II.Inlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie (ml);III.Reparatia suprafetelor din beton degradate (mp).IV.Protectia anticoroziva a suprafetelor din beton (infrastructura si suprastructura)V.Intretinerea structurilor metaliceVI.Semnalizarea rutiera a punctului de lucru Descrierile lucrarilor pentru intretinerea periodica a podurilor din adiministrarea SDN ORSOVA sunt prezentate in Caietele de sarcini lot 6, inclsuiv in cadrul anexelor atasate caietului de sarcini.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:obj:5
Classification
CPV / 45221119
Description
Executie lucrari de intretinere periodica poduri pentru 4 ani: Lot 4 SDN RM VALCEA. Avand in vedere necesitatea mentinerii viabilitatii podurilor intr-o stare corespunzatoare pentru desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta, sunt necesare lucrari de intretinere periodica a podurilor conform celor specifice Indicativului 112 din AND 554/2002. Realizarea lucrărilor de întreţinere periodica se va efectua conform prevederilor „Normativului privind lucrările de întreţinere si reparare a drumurilor publice” indicativ 112 din AND 554-2002 si a reglementarilor tehnice în vigoare.Lucrarile cuprinse in Nomenclatorul de activitati se vor adapta la noile tehnologii si tipuri de elemente constructive ale lucrarilor de arta (ex: hidroizolatii, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatatie, mortare speciale, etc).Prin lucrarile de intretinere periodica ce vor fi executate in baza prezentului Acord Cadru NU se vor modifica:- Elementele geometrice in plan;- Latimea podului;- Linia rosie;- Clasa de incarcare. Lucrarile de intretinere periodica la poduri conform IND.112 din AND554/2002 ce se vor executa sunt exceptate de la obligativitatea obtinerii unei autorizatii de construire conform art.11, alin.1 lit.k) din Legea 50/1991.Principalele lucrari in vederea intretinerii obiectivelor ce fac obiectul prezentului caiet de sarcini sunt:I. Inlocuirea completa a hidroizolatiei, pe toata latimea caii (mp);II.Inlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie (ml);III.Reparatia suprafetelor din beton degradate (mp).IV.Protectia anticoroziva a suprafetelor din beton (infrastructura si suprastructura)V.Intretinerea structurilor metaliceVI.Semnalizarea rutiera a punctului de lucru Descrierile lucrarilor pentru intretinerea periodica a podurilor din adiministrarea SDN RM VALCEA sunt prezentate in Caietele de sarcini lot 4, inclsuiv in cadrul anexelor atasate caietului de sarcini.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:obj:6
Classification
CPV / 45221119
Description
Executie lucrari de intretinere periodica poduri pentru 4 ani: Lot 1 SDN CRAIOVA. Avand in vedere necesitatea mentinerii viabilitatii podurilor intr-o stare corespunzatoare pentru desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta, sunt necesare lucrari de intretinere periodica a podurilor conform celor specifice Indicativului 112 din AND 554/2002. Realizarea lucrărilor de întreţinere periodica se va efectua conform prevederilor „Normativului privind lucrările de întreţinere si reparare a drumurilor publice” indicativ 112 din AND 554-2002 si a reglementarilor tehnice în vigoare.Lucrarile cuprinse in Nomenclatorul de activitati se vor adapta la noile tehnologii si tipuri de elemente constructive ale lucrarilor de arta (ex: hidroizolatii, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatatie, mortare speciale, etc).Prin lucrarile de intretinere periodica ce vor fi executate in baza prezentului Acord Cadru NU se vor modifica:- Elementele geometrice in plan;- Latimea podului;- Linia rosie;- Clasa de incarcare. Lucrarile de intretinere periodica la poduri conform IND.112 din AND554/2002 ce se vor executa sunt exceptate de la obligativitatea obtinerii unei autorizatii de construire conform art.11, alin.1 lit.k) din Legea 50/1991.Principalele lucrari in vederea intretinerii obiectivelor ce fac obiectul prezentului caiet de sarcini sunt:I. Inlocuirea completa a hidroizolatiei, pe toata latimea caii (mp);II.Inlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatatie (ml);III.Reparatia suprafetelor din beton degradate (mp).IV.Protectia anticoroziva a suprafetelor din beton (infrastructura si suprastructura)V.Intretinerea structurilor metaliceVI.Semnalizarea rutiera a punctului de lucru Descrierile lucrarilor pentru intretinerea periodica a podurilor din adiministrarea SDN CRAIOVA sunt prezentate in Caietele de sarcini lot 1, inclsuiv in cadrul anexelor atasate caietului de sarcini.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:0
Title
Contract subsecvent de lucrari nr 4 la acord cadru nr 552/09.02.2023 avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 4 SDN RM VALCEA
Date
2023-08-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:1
Title
Contract subsecvent de lucrari nr 1 la acord cadru nr 560/16.02.2023 avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 3 SDN TG JIU
Date
2023-08-21
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:2
Title
Acord cadru de lucrari avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 3 SDN TG JIU
Date
2023-02-16
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:3
Title
Acord cadru de lucrari avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 1 SDN CRAIOVA
Date
2023-02-16
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:4
Title
Acord cadru de lucrari avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 4 SDN RM VALCEA
Date
2023-02-09
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:5
Title
Acord cadru de lucrari avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 5 SDN SLATINA
Date
2023-02-16
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:6
Title
Contract subsecvent de lucrari nr 1 la acord cadru nr 552/09.02.2023 avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 4 SDN RM VALCEA - la pod pe DN67 km 147+542
Date
2023-04-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:7
Title
Contract subsecvent de lucrari nr 3 la acord cadru nr 552/09.02.2023 avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 4 SDN RM VALCEA - la pod pe DN 67 KM 162+733
Date
2023-04-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:8
Title
Contract subsecvent de lucrari nr 2 la acord cadru nr 552/09.02.2023 avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 4 SDN RM VALCEA - la pod pe DN67 KM 152+394
Date
2023-04-19
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-387939:award:9
Title
Contract subsecvent de lucrari nr 1 la acord cadru nr 561/16.02.2023 avand ca obiect Intretinere periodica poduri loturile 1-6 pentru 4 ani: Lot 5 SDN SLATINA
Date
2023-07-03
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. prin DRDP Craiova
Street address
Strada: Calea Severinului nr 95
Locality
Craiova
Postal code
200768
Country
RO
Contact name
Alexandra Roxana Durau
E-mail
achizitiipublicebuget@andnet.ro
Phone
+40 251408755
Fax
+40 251482231
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
S.C. NTX CONCEPT S.R.L.
Street address
Strada Silvicultorilor , Nr. 14
Locality
Baile Olanesti
Postal code
245300
Country
RO
E-mail
ntxconcept2014@gmail.com
Phone
+40 740035985
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
T DANCOR ROMCONSTRUCT
Street address
Strada Teclu Nicolae, Nr. 1, Sector: 3
Locality
Bucuresti
Postal code
032368
Country
RO
E-mail
tehnic.tdancor@gmail.com
Phone
+40 214050400
Website
www.tdancor.ro

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
DIMEX-2000 COMPANY
Street address
Strada Principala, Nr. 315
Locality
Rebra
Postal code
427240
Country
RO
E-mail
ofertare@dimex2000.ro
Phone
+40 263360093
Fax
+40 263360093
Website
www.dimex2000.ro

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
T DANCOR ROMCONSTRUCT
Street address
Strada Teclu Nicolae, Nr. 1, Sector: 3
Locality
Bucuresti
Postal code
032368
Country
RO
E-mail
tdancor@gmail.com
Phone
+40 214050400
Website
www.tdancor.ro

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
DIMEX-2000 COMPANY S.R.L.
Street address
Strada Principala, Nr. 315
Locality
Rebra
Postal code
427240
Country
RO
E-mail
ofertare@dimex2000.ro
Phone
+40 263360093
Fax
+40 263360093
Website
www.dimex2000.ro

Organization data Organization in JSON