Hungary - Debrecen: Laboratory reagents

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:2022-590594
Date
2022-10-26
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-383017
Releases
2022-07-15 (ocds-pyfy63:2022-383017:2022-383017)
2022-10-26 (ocds-pyfy63:2022-383017:2022-590594)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Laboratory reagents
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-10-26 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:obj:1
Classification
CPV / 33696500
Description
Adásvételi keretszerződés keretében reagensek beszerzése teljes exom szekvenálás és felhasználó által összeállított génpanelek, különböző betegségcsoportok vizsgálatára Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina Intézet részére.Keretmennyiség: összesen 78 db kit.- Enzimatikus Fragmentálás alapú Library Prep kit+ CDs indexek Standard Hibridizációval- Custom gén panelek- Teljes exom könyvtárkészítő kit próbákAjánlatkérő a teljes keretmennyiségre vállal lehívási kötelezettséget.A részleteket a műszaki leírás tartalmazza.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.A beszerzés magában foglalja a felhasználó egységig történő szállítást is.Steril termékek, a leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább kétharmad részével még rendelkezzenek.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:obj:2
Classification
CPV / 33696500
Description
Adásvételi keretszerződés keretében DNS szekvenáló reagensek beszerzése Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina Intézet részére.A Debreceni Egyetem KK Laboratóriumi Medicina a Debreceni Egyetem saját tulajdonában levő Illumina NextSeq 500 szekvenáló készülékekhez szükséges reagensekre kér árajánlatot.Keretmennyiség: összesen 107 db kitKövetelmények:- A reagensek a készülékhez gyártott eredeti termékek legyenek.- A készüléken az általunk elvárt 2x150 bp-os leolvasási hosszt tudja garantálni a megfelelő minőségben.- A szekvenáló kitek kapacitása vagy 400 millió read (120Gb) vagy 130 millió read (39Gb) legyen.Ajánlatkérő a teljes keretmennyiségre vállal lehívási kötelezettséget.A részleteket a műszaki leírás tartalmazza.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.A beszerzés magában foglalja a felhasználó egységig történő szállítást is.Steril termékek, a leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább kétharmad részével még rendelkezzenek.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:obj:3
Classification
CPV / 33696500
Description
Adásvételi keretszerződés keretében Microarray chip beszerzése Debreceni Egyetem Klinikai Központ Laboratóriumi Medicina Intézet részére.Keretmennyiség: 12 db kitKövetelmények:- a teljes genom vizsgálatára- kópiaszám eltérések kimutatására min. 500 000 CNV próba tartalommal- RefSeq, OMIM, ClinGen, DECIPHER/DDG2P régiók és tumor gének lefedése- magas denzitású SNP próbák (min. 200 000) segítségével heterozigótaság vesztés (LOH), UPD kimutatás, szülői eredet vizsgálat, mozaikos eltérések kimutatása- átlagos felbontása min. 5 KbA microarray chip a Debreceni Egyetem Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézet saját tulajdonában lévő rendszeren futtatható, amelynek részei az alábbiak: DNS chip leolvasó készülék, Chip mosó állomásAjánlatkérő a teljes keretmennyiségre vállal lehívási kötelezettséget.A részleteket a műszaki leírás tartalmazza.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.A beszerzés magában foglalja a felhasználó egységig történő szállítást is.Steril termékek, a leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább kétharmad részével még rendelkezzenekA 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:obj:4
Classification
CPV / 33696500
Description
Adásvételi keretszerződés keretében DNS szekvenáló készülékhez reagens beszerzése Debreceni Egyetem Klinikai Központ Pathologia részére.Keretmennyiség: 36 db kitAjánlatkérő a keretmennyiség 70 %-ra (25 db kit) vállal lehívási kötelezettséget.A Debreceni Egyetem KK Pathologia a Debreceni Egyetem saját tulajdonában levő Illumina MiSeq szekvenáló készülékekhez szükséges reagensekre kér árajánlatot.Követelmények:-A reagensek a készülékhez gyártott eredeti termékek legyenek.-A készüléken az általunk elvárt 2x150 bp-os leolvasási hosszt tudja garantálni a megfelelő minőségben.-A szekvenáló kitek kapacitása vagy 1 millió read (0,3Gb) vagy 15 millió read (5,1Gb) legyenA részleteket a műszaki leírás tartalmazza.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertes ajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.A beszerzés magában foglalja a felhasználó egységig történő szállítást is.Steril termékek, a leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább kétharmad részével még rendelkezzenek.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is.Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:award:0
Title
Teljes exom szekvenálás és génpanelek
Date
2022-10-18
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:award:1
Title
DNS szekvenáló reagensek Illumina készülékhez_LMI
Date
2022-10-18
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:award:2
Title
Microarray chip
Date
2022-10-18
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-383017:award:3
Title
DNS szekvenáló készülékhez reagens_Pathológia
Date
2022-10-18
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem Tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Juhászné Tóth Erzsébet
E-mail
juhaszne.erzsebet@fin.unideb.hu
Phone
+36 52512700-73068
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Amplikon Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Nagyszeben Út 9A 1.em 7
Locality
Budapest
Postal code
1118
Country
HU
E-mail
mate.sipos@amplikon.hu
Phone
+36 303218309
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
GeneTiCA Kereskedelmi és Szolgálató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Gyári Út 33.
Locality
Szigetszentmiklós
Postal code
2310
Country
HU
E-mail
info@genetica.hu
Phone
+36 302910413
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Life Technologies Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Váci Út 41-43.
Locality
Budapest
Postal code
1134
Country
HU
E-mail
huorders@thermofisher.com
Phone
+36 16861500

Organization data Organization in JSON