Bulgaria - Pleven: Public road transport services

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-373820:2022-373820
Date
2022-07-11
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Pleven: Public road transport services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (50 %)
- Quality: Възраст на автобусния парк – П1 (25%)
- Quality: Екологичност на превозните средства - П2 (25%)

Award criteria for item 2:
- Price (50 %)
- Quality: Възраст на автобусния парк – П1 (25%)
- Quality: Екологичност на превозните средства - П2 (25%)

Award criteria for item 3:
- Price (50%)
- Quality: Възраст на автобусния парк – П1 (25%)
- Quality: Екологичност на превозните средства - П2 (25%)
Award period
2022-08-05 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Всеки участник трябва да притежава валиден лиценз за извършване на превоз на пътници и удостоверение/заверено копие на международен лиценз за превоз на пътници, издадено за всяко превозно средство, с което ще се осъществява превоза.При подаване на офертата участникът описва съответния лиценз за извършване на превоза на пътници, както и удостоверенията/заверените копия на международен лиценз за превоз на пътници, издадени за всяко превозно средство, с което ще се осъществява превоза - в част IV „Критерий за подбор”, раздел „Годност” от Образец №1- ЕЕДОП. На етап сключване на договора по настоящата обществена поръчка, определения за изпълнител участник следва да представи лиценз за извършване на превоз на пътници и удостоверение/заверено копие на международен лиценз за превоз на пътници, издадени за всяко превозно средство.В случай, че участникът е чуждестранно лице трябва да докаже регистрацията си в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен. Ако съответния документ е на разположение в електронен формат се посочва: уеб адрес, орган или служба, издаващи документа, точно позоваване на документа /№, дата на издаване, код за проверка в уеб страницата/.Съгласно чл.59, ал. 6 от ЗОП, при участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.Когато участникът предвижда участие на подизпълнители, изискването за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност, се доказва за тези подизпълнители, които съобразно вида и дела от поръчката, които са им възложени.Документите за доказване на съответствие с изискванията по чл.60 от ЗОП могат да бъдат изискани при условията на чл.67, ал.5 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическото и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Всеки участник трябва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката, за последните три години, от датата на подаване на офертата. Под услуга, сходна с предмета на обществената поръчка следва да се разбира обществен превоз на пътници с автобусен транспорт. Обемът не е от значение.Участниците описват услугите в списък в част IV „Критерии за подбор”, раздел „Технически и професионални способности” от Образец №1- ЕЕДОП.За доказване на техническите и професионални способности по тази точка, участниците представят Списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години, от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.Документите за доказване на съответствие с изискванията по чл.63, ал.1, т.1, б.б) от ЗОП могат да бъдат изискани при условията на чл.67, ал.5 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

Минимално изискване, посочено от Възложителят относно техническите способности на участника: - да има поне една услуга, идентична или сходна с предмета и обема на поръчката, изпълнена през последните три години, от датата на подаване на офертата.Под услуга, сходна с предмета на обществената поръчка следва да се разбира обществен превоз на пътници с автобусен транспорт. Обемът не е от значение.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-07-11 - 2022-08-05
Value
200 000.00 BGN
Minimum value
200 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-373820:obj:1
Classification
CPV / 60112000
Description
Изпълнението на обществения превоз следва да се осъществява в пълно съответствие с маршрутите и маршрутните разписания по автобусните линии от Общинската  транспортна схема.Маршрутните разписания се изпълняват целегодишно.Годишния пробег по линията Плевен - Славяново е 144 648 км., а за линия Плевен - Къртожабене е 17 520 км.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-373820:obj:2
Classification
CPV / 60112000
Description
Изпълнението на обществения превоз следва да се осъществява в пълно съответствие с маршрутите и маршрутните разписания по автобусните линии от Общинската  транспортна схема.Маршрутните разписания се изпълняват целегодишно.Годишния пробег по линията Плевен - Буковлък е 19 420 км., а по линия Плевен - Върбица е 37 960 км.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-373820:obj:3
Classification
CPV / 60112000
Description
Изпълнението на обществения превоз следва да се осъществява в пълно съответствие с маршрутите и маршрутните разписания по автобусните линии от Общинската  транспортна схема.Маршрутните разписания се изпълняват целегодишно.Годишния пробег по линията Плевен - Беглеж е 81 030 км.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA PLEVEN
Street address
pl. VaZRAZhDANE No. 2
Locality
gr. Pleven
Postal code
5800
Country
BG
Contact name
Vili Todorova
E-mail
v.todorova@pleven.bg
Phone
+359 64881349
Fax
+359 64881296
Website
Link

Organization data Organization in JSON