Slovakia - Bratislava: Computer equipment and supplies

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-372936:2022-372936
Date
2022-07-11
Language
SK

Release in JSON

Tender

Title
Slovakia - Bratislava: Computer equipment and supplies
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2022-08-11 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Zoznam a krátky opis podmienok: Uchádzač (ďalej len U) musí spĺňať podmienky účasti uvedené v § 32 ods. 1 ZVO.Ich splnenie preukáže podľa § 32 ods. 2, ods. 4, ods. 5, § 152 ods. 1 ZVO (zápis do zoznamu hospodárskych subjektov) alebo § 152 ods. 3 ZVO.Zápis do zoznamu hospodárskych subjektov (ďalej len ZHS) je účinný voči každému verejnému obstarávateľovi (ďalej len VO) a údaje v ňom uvedené nie je potrebné v postupoch verejného obstarávania overovať.VO pri vyhodnocovaní splnenia podmienok účasti osobného postavenia overí zapísanie hospodárskeho subjektu v ZHS, ak U nepredložil doklady podľa § 32 ods. 2, 4 a 5 ZVO alebo iný rovnocenný zápis alebo potvrdenie o zápise podľa § 152 ods. 3 ZVO.Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti podľa § 32 ods. 1 ZVO - za každého člena skupiny osobitne a podmienku účasti podľa § 32 ods. 1 písm. e) ZVO preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť.U preukáže osobné postavenie podľa § 32 ZVO za každú inú osobu podľa § 33 ods. 2 ZVO a podľa § 34 ods. 3 ZVO.U predloží vo svojej ponuke doklady podľa § 32 ods. 2 ZVO ako skeny vo formáte .pdf. cez EVO.VO podľa § 32 ods. 3 ZVO overuje údaje týkajúce sa podmienok účasti podľa § 32 ods. 2 ZVO cez informačné systémy verejnej správy podľa osobitného predpisu - portál oversi.gov.sk. V súčasnosti má prístup k dokladom podľa § 32 ods. 1 písm. a), b), c), d), e) a f) ZVO. Ak uchádzač nepredloží doklad podľa § 32 ods. 2 písm. a) ZVO, je povinný na účely preukázania podmienky podľa ods. 1 písm. a) poskytnúť verejnému obstarávateľovi údaje potrebné na vyžiadanie výpisu z registra trestov. Ostatné doklady U predloží v ponuke.Ak hospodársky subjekt zapísaný v ZHS podľa ZVO v znení účinnom do 1.12.2019 nebude v čase preverovania splnenia podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. b), c) ZVO v konkrétnom procese verejného obstarávania začatom po uvedenom termíne mať vykonanú predmetnú aktualizáciu v ZHS, VO v pozícii orgánu verejnej moci vykoná takéto overenie sám prostredníctvom portálu oversi.gov.sk

Technical/professional eligibility:

ADD 1. § 34 ods. 1 písm. d) vo väzbe na § 35opisom technického vybavenia, študijných a výskumných zariadení a opatrení použitých uchádzačom alebo záujemcom na zabezpečenie kvality,Ak verejný obstarávateľ vyžaduje predloženie certifikátu systému manažérstva kvality vydaného nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje splnenie požiadaviek noriem na systém manažérstva kvality U alebo záujemcom, vrátane dostupnosti pre osoby so zdravotným postihnutím, môže odkázať na systémy manažérstva kvality, ktorý je certifikovaný akreditovanou osobou. VO uzná ako rovnocenný certifikát systému manažérstva kvality vydaný príslušným orgánom členského štátu. Ak U alebo záujemca objektívne nemal možnosť získať príslušný certifikát v určených lehotách, verejný obstarávateľ musí prijať aj iné dôkazy o rovnocenných opatreniach na zabezpečenie kvality predložené U alebo záujemcom, ktorými preukáže, že ním navrhované opatrenia na zabezpečenie kvality sú v súlade s požadovanými slovenskými technickými normami na systém manažérstva kvality.ADD 2. § 34 ods. 1 písm. h vo väzbe na § 36Opatrenia environmentálneho manažérstva, ktoré uchádzač alebo záujemca použije pri plnení zmluvy.Ak verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ vyžaduje predloženie certifikátu vydaného nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje splnenie požiadaviek noriem na systém environmentálneho manažérstva uchádzačom alebo záujemcom, môže odkázať na schému Európskej únie pre environmentálne manažérstvo a audit alebo iný systém environmentálneho manažérstva podľa osobitného predpisu49) alebo iný systém environmentálneho manažérstva založený na príslušných právne záväzných aktoch Európskej únie alebo medzinárodných normách, na ktorý vydal akreditovaný certifikačný orgán certifikát. Verejný obstarávateľ a obstarávateľ uzná ako rovnocenný certifikát systému environmentálneho manažérstva vydaný príslušným orgánom členského štátu. Ak uchádzač alebo záujemca objektívne nemal možnosť získať príslušný certifikát v určených lehotách, verejný obstarávateľ a obstarávateľ musia prijať aj iné dôkazy o opatreniach v oblasti environmentálneho manažérstva predložené uchádzačom alebo záujemcom, ktorými preukáže, že ním navrhované opatrenia sú rovnocenné opatreniam požadovaným v rámci príslušného systému environmentálneho manažérstva alebo príslušnej normy environmentálneho manažérstva.

Technical/professional minimum level:

k ADD 1.VO požaduje, aby U predložil platné certifikáty, osvedčenia alebo ekv. doklady vydané medzinárodne uznávanou akreditačnou a certifikačnou autoritou, a to:a)certifikát ISO 9001 v oblasti predmetu zákazkyk ADD 2.Požaduje sa uvedenie opatrení environmentálneho manažérstva použitých záujemcom pri plnení zmluvy, a to predložením originálu alebo úradne osvedčenej kópie platného certifikátu systému environmentálneho manažérstva vo vzťahu k predmetu zákazky v zmysle požiadaviek EN ISO 14001, resp. ekvivalent, vydaný nezávislou inštitúciou. Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenný certifikát systému environmentálneho manažérstva vydaný príslušným orgánom členského štátu v súlade s § 36 zákona o verejnom obstarávaní.
Main procurement category
goods
Procurement method
limited
Procurement method details
Restricted procedure
Tender period
2022-07-11 - 2022-08-11
Value
2 654 410.13 EUR
Minimum value
2 654 410.13 EUR

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-372936:obj:1
Classification
CPV / 30200000
Additional classifications
CPV / 48620000
CPV / 72600000
CPV / 51600000
CPV / 51611100
CPV / 60000000
Description
Predmetom zákaziek zadávaných v DNS je dodávka vybraného sortimentu výpočtovej techniky, drobného hardvéru a náhradných dielov, najmä osobných počítačov, tlačiarní, periférií a príslušenstva, ktoré sú bežne dostupné na trhu a ktoré sú zaradené v skupine 302 hlavného slovníka uvedenej v Spoločnom slovníku obstarávania (CPV).Súčasťou dodávky je aj poskytnutie súvisiacich služieb:-dodanie tovaru do miesta dodania, vyloženie tovaru v mieste dodania, odber a ekologická likvidácia spotrebného materiálu v súlade so zákonom 79/2015 Z. z. o odpadoch,-softvér dodávaný spolu so zariadeniami-poskytnutie súčinnosti pri inštalácii SW, nevyhnutných na zabezpečenie funkčnosti dodávaných tovarov, konfigurácii pracovných staníc, inštalácií ovládačov,-poskytnutie nevyhnutnej záruky a podpory na dodávané zariadenia.Povaha nákupov zadávaných v rámci zriadeného DNS a jeho technická špecifikácia je uvedená v prílohe č. 1.Podrobná špecifikácia predmetu konkrétnej zákazky zadávanej v rámci DNS bude uvedená vo výzve na predkladanie ponúk. Podrobná špecifikácia predmetu môže obsahovať aj tovar/službu s inými technickými špecifikáciami, ktoré sú bežne dostupné na trhu a sú v rozsahu skupiny 302 uvedenej v hlavnom slovníku CPV.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky
Street address
Námestie slobody 6
Locality
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Postal code
81005
Country
SK
Contact name
Mgr. Katarína Molčanová
E-mail
katarina.molcanova@mindop.sk
Phone
+421 259494462
Website
Link

Organization data Organization in JSON