Bulgaria - Haskovo: Meal delivery service

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-354343:2022-354343
Date
2022-07-01
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-354343
Releases
2022-07-01 (ocds-pyfy63:2022-354343:2022-354343)
2022-12-02 (ocds-pyfy63:2022-354343:2022-667709)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Haskovo: Meal delivery service
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2022-07-28 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да притежават валидно разрешение за извършване на дейност като оператор за отпечатване на ваучери за храна, издадено по реда на чл. 9, ал. 4 от Наредба № 7 на МТСП и МФ от 09.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване на дейност като оператор, както и да не са в процедура по отнемане на разрешението или еквивалентен документ, съгласно законодателството на държавата, в която участникът е установен.Съответствието на участника с посочените изисквания се удостоверява с посочване на информация за издател, №, дата, валидност и обхват на притежаваното разрешение и посочване на уеб адрес на орган или служба, издаващи разрешението. Деклариране: При подаване на офертата съответствието с поставения критерий се декларира в част IV, раздел А: Годност, от ЕЕДОП, като се посочва информация за издател, №, дата, валидност и обхват на притежаваното разрешение и посочване на уеб адрес на орган или служба, издаващи разрешението. Доказване на годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност: При необходимост на основание чл. 67, ал. 5 ЗОП или при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП, възложителят изисква от участниците или от определения за изпълнител документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното възлагане на поръчката.Преди сключване на договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи – заверено копие на валидно разрешение за извършване на дейност като оператор за отпечатване на ваучери за храна.

Economic/financial eligibility:

В настоящата обществена поръчка не се поставят изисквания за икономическото и финансовото състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да е изпълнил дейности, с предмет идентични и/или сходни с тези на поръчката, за последните 3 години от датата на подаване на офертата.2. За изпълнение на дейностите по предмета на обществената поръчка и на основание чл. 63, ал. 1, т. 8 ЗОП възложителят поставя изискване участникът да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходими за изпълнение на поръчката.

Technical/professional minimum level:

по т. 1 Участникът следва да е изпълнил минимум 1 (една) дейност с предмет и обем, идентична или сходна с предмета на обществената поръчка.Под дейност, сходна с предмета на поръчката следва да се разбира доставка на медицински изделия, с технически характеристики, подобни на изискванията на възложителя в настоящата поръчка.Деклариране: При подаване на офертата участникът декларира съответствие с поставеното изискване, чрез попълване на Част IV „Критерии за подбор“ от ЕЕДОП, раздел В „Технически и професионални способности“, „За поръчки за услуги: извършени услуги от конкретния вид“ като предостави и информация за дейностите, с предмет, идентични или сходни с този на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, изпълнени за последните три години, считано от датата на подаване на офертата.Доказване: При необходимост на основание чл. 67, ал. 5 ЗОП или при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т.2 от ЗОП, възложителят изисква от участниците или от определения за изпълнител: Списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, обема, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.За извършена услуга възложителят ще приеме такава, чието изпълнение е приключило към датата на подаване на офертата.по т. 2 Минимално изискване:Участникът трябва да има сключени договори с обекти за търговия с храни, описани в чл. 2, ал. 2 от Наредба № 7 на МТСП и МФ от 09.07.2003 г., които са със срок на действие, обхващащи срока на предстоящия договор за възлагане на обществената поръчка. Ваучерите за храна следва да могат да се използват в минимум 4 (четири) хранителни вериги, разположени на територията на град Хасково, от които минимум 3 (три) търговски вериги да са с национално покритие и не по-малко от 50 (петдесет) търговски обекта в град Хасково.Забележка: Под „Търговска верига с национално покритие“ следва да се разбира търговска верига с обекти в най-малко 5 (пет) града на територията на Република България. Деклариране: При подаване на офертата участникът декларира съответствие с поставеното изискване, чрез попълване на Част IV “Критерии за подбор“ от ЕЕДОП, раздел В „Технически и професионални способности“, „Инструменти, съоръжения или техническо оборудване“ като предостави информация за минималните изисквания на възложителя.Доказване: При необходимост на основание чл. 67, ал. 5 ЗОП или при сключване на договора на основание чл. 112, ал. 1, т.2 от ЗОП, възложителят изисква от участниците или от определения за изпълнител: декларация за инструментите, съоръженията и техническото оборудване - списък на обектите за търговия с храни, с които има сключени договори, съобразно изискванията на поръчката.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-07-01 - 2022-07-28
Value
360 000.00 BGN
Minimum value
360 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-354343:obj:1
Classification
CPV / 55521200
Description
Предметът на обществената поръчка включва избор на изпълнител - оператор на ваучери за храна, получил разрешение и осъществяващ дейност по реда и условията на Наредба № 7 от 09.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор, изд. от министъра на труда и социалната политика и министъра на финансите. Операторът на ваучери за храна следва да отпечатва, опакова и доставя ваучери за храна, съгласно ежемесечни заявки на възложителя, които се изготвят в зависимост от изпълнението на изискванията на Наредба № 11 от 21.12.2005 г. за определяне на условията и реда за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея, издадена от министъра на труда и социалната политика и министъра на здравеопазването, обн., ДВ, бр. 1 от 3.01.2006 г.

Parties

Roles
buyer
Organization name
MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE - HASKOVO AD
Street address
BUL. "SaEDINENIE" No..49
Locality
gr. Haskovo
Postal code
6300
Country
BG
Contact name
Dimitrina Ivanova Dimitrova
E-mail
ddimitrova_79@abv.bg
Phone
+359 38606783
Website
Link

Organization data Organization in JSON