Bulgaria - Shumen: Luncheon vouchers

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-334752:2022-334752
Date
2022-06-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-334752

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Shumen: Luncheon vouchers
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2022-07-19 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците трябва да притежават Разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна за срока на действие на договора за доставка на ваучери, съгласно Наредба №7/09.07.2003 г. на МТСП и МФ за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор.Чуждестранните лица могат да притежават аналогично разрешение съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени (чл. 60, ал. 2 от ЗОП).

Economic/financial eligibility:

Възложителят НЕ поставя минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците!!!

Economic/financial minimum level:

Възложителят НЕ поставя минимални изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците!!!

Technical/professional eligibility:

Доказване:Участникът декларира съответствие с поставените изисквания за технически и професионални способности, чрез представяне на Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП.)Информацията се посочва в Част IV: Критерии за подбор, буква В: технически и професионални способности. Преди сключване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция) възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи Списък на доставките които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената доставка.По отношение на критерият за наличие на договорни отношения с обект за хранителни стоки преди сключване на договор за обществена поръчка (за съответната обособена позиция) възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи Декларация по чл. 64, ал. 1 , т. 9 от ЗОП, в която следва да се посочат обектите за хранителни стоки с които участника има договорно отношение по чл.2, ал.2 от Наредба №7/09.07.2003г. на територията на населените места, в които се намират филиалите на ЦСМП Шумен - град Шумен, град Нови пазар, град Велики Преслав, град Смядово, град Върбица, град Каолиново и село Венец, намиращи се в област Шумен.

Technical/professional minimum level:

Участниците трябва успешно да са изпълнили минимум една доставка с предмет и обем идентичен или сходен с предмета на съответната обособена позиция, през последните 3/три/ години, считано от датата на подаване на офертата. Доставка с предмет *идентичен или сходен с предмета на съответната обособена позиция * се счита доставка свързана с отпечатване и доставка на ваучери за храна. Възложителят не поставя изискване за обем. В случай че участниците, подават оферта за повече от една обособена позиция, същите следва да докажат, че са изпълнили минумум две доставки сходни с предмета на поръчката. Участниците трябва да имат договорно отношение с поне един търговски обект за хранителни стоки по чл.2, ал.2 от Наредба №7/09.07.2003г. на територията на населените места, в които се намират филиалите на ЦСМП Шумен - град Шумен, град Нови пазар, град Велики Преслав, град Смядово, град Върбица, град Каолиново и село Венец, намиращи се в област Шумен, в които се приемат ваучерите, като тези обекти следва да функционират като такива за хранителни стоки към датата на подаване на офертата и за срока на договора. Ваучерите трябва да се приемат като разплащателно средство, като срокът им на валидност следва да бъде не по-малко от 6 месеца от датата на отпечатването им.В случай че участника подава оферта за повече от една обособена позиция, същият следва да докаже че има договорно отношение с поне един търговски обект за хранителни стоки по чл.2, ал.2 от Наредба №7/09.07.2003г. на територията на филиалите на ЦСМП Шумен - град Шумен, град Нови пазар, град Велики Преслав, град Смядово, град Върбица, град Каолиново и село Венец, намиращи се в област Шумен.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-06-22 - 2022-07-19
Value
286 200.00 BGN
Minimum value
286 200.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-334752:obj:1
Classification
CPV / 30199770
Description
Процедурата се организира и провежда от Възложителя с оглед изпълнение на задълженията му за осигуряване на храна на персонала, работещ на дежурства, регламентирано в Наредба №11/ 21.12.2005г. за определяне условията и реда за осигуряване на безплатна храна и/или добавки към нея. Целта на процедурата е избор на изпълнител - оператор на ваучери за храна, получил разрешение и осъществяващ дейност по реда и условията на Наредба №7 от 09.07.2003 г. на МТСП и МФ за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор.    Изпълнителят на обществената поръчка следва да отпечатва и периодично доставя на Възложителя ваучери с номинална стойност от  2 лв. /два лева/, въз основа на предварителна заявка по брой. Ваучерите трябва да се приемат като разплащателно средство в поне един  търговски обект за хранителни стоки, намиращ се на територията на градовете /населените места/, в които се намират филиалите на ЦСМП Шумен - град Шумен, град Нови пазар, град Велики Преслав, град Смядово, град Върбица, град Каолиново и село Венец, като срокът им на валидност следва да бъде не по-малко от 6 месеца от датата на отпечатването им.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-334752:obj:2
Classification
CPV / 30199770
Description
ПО ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ №2: Процедурата се организира и провежда от Възложителя с оглед изпълнение на задълженията му към персонала, произтичащо от чл.292 от Кодекса на труда и съобразно решението на Общо събрание на работещите за разходване на средствата от фонд социално-битово и културно обслужване /СБКО/, за срок от двадесет и четири месеца, считано от датата на сключване на договора.СБКО чрез осигуряване на ваучери за храна - целта на процедурата е избор на изпълнител, оператор на ваучери за храна, получил разрешение и осъществяващ дейност по реда и условията на Наредба №7 от 09.07.2003 г. на МТСП и МФ за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор.            Изпълнителят на обществената поръчка отпечатва и периодично доставя на Възложителя ваучери с номинална стойност 1, 2, 5, 10 и 20 лева, въз основа на предварителна заявка по вид и брой. Ваучерите трябва да се приемат като разплащателно средство в поне един търговски обект за хранителни стоки, намиращ се на територията на градовете /населените места/, в които се намират филиалите на ЦСМП Шумен - град Шумен, град Нови пазар, град Велики Преслав, град Смядово, град Върбица, град Каолиново и село Венец, като срокът им на валидност следва да бъде не по-малко от 6 месеца от датата на отпечатването им.            Под търговски обекти за хранителни стоки следва да се разбират: магазини за хранителни стоки, супермаркети, хипермаркети и др., осъществяващи дейност в съответствие с изискванията на Закона за храните (обекти по чл. 2, ал. 2 от Наредба № 7 от 09.07.2003 г. на МТСП и МФ), с които участниците имат сключен договор съгласно чл.15 от Наредба № 7/09.07.2003г. на МТСП и МФ.

Parties

Roles
buyer
Organization name
TsENTaR ZA SPEShNA MEDITsINSKA POMOSht - ShUMEN
Street address
ul. VASIL APRILOV No..63
Locality
gr.Shumen
Postal code
9700
Country
BG
Contact name
Iliyan Valev Iliev
E-mail
csmp@ro-ni.net
Phone
+359 54800327
Fax
+359 54800327
Website
Link

Organization data Organization in JSON