Hungary - Budapest: Road rollers

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:2022-715185
Date
2022-12-23
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-329672

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Road rollers
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)

Award criteria for item 2:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)

Award criteria for item 3:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)

Award criteria for item 4:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)

Award criteria for item 5:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)

Award criteria for item 6:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)

Award criteria for item 7:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)

Award criteria for item 8:
- Price (9)
- Quality: Többletjótállás (1)
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-12-23 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:1
Classification
CPV / 43312400
Description
Tárgya /Mennyiség: Közepes teljesítményű univerzális műszaki földmunkagép beszerzése 4 dbA közepes teljesítményű univerzális műszaki földmunkagép az alábbi készletezéssel kerüljön leszállításra:- Alapgép,- négy az egyben homlokrakodó kanál,- Árokásó kanál,- Rakodóvilla,- Hidraulikus bontókalapács+szerszámok,- Hidraulikus fúróberendezés + fúrószárak,- Szerszám készlet,- Tartalék alkatrész készlet,- Előírt okmányok.Motor:- min. 74 kW teljesítményű, vízhűtéses, dízel üzemű legyen,- min. EURO STAGE IIIB/TIER 4 Interim előírásoknak megfelelő emissziós és zajkibocsátási értékekkel rendelkezzen,Hidraulika rendszere az alábbi követelményeknek feleljen meg, illetve az alábbi kiépítéssel rendelkezzen:- hidraulika rendszer, változó szállítású axiál dugattyús szivattyúval,- Kalapács és kétirányú hidraulika kör,- kéziszerszám hidraulikakör,- Min. szállítási sebesség: 160 l/perc,- Kiegészítő első segéd hidraulika kör.Felkészítés: Az Eladó vállalja gépenként 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (2 nap, össz. 12 óra időtartamban) a közepes teljesítményű univerzális műszaki földmunkagép kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy a kezelő állományból legalább 2 főt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesít, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a KD tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:2
Classification
CPV / 43312400
Additional classifications
CPV / 43251000
Description
Tárgya/ Mennyisége: Kisteljesítményű univerzális műszaki földmunkagép gumikerekes 6 dbA kis teljesítményű univerzális műszaki földmunkagép az alábbi készletezéssel kerüljön leszállításra:- alapgép;- univerzális szerelékváltó;- négy az egyben homlokrakodó kanál;- árokásó kanál;- raklapvilla;- pótsúlyozás;- szerszám készlet;- 1 db mentődoboz;- Tartalék alkatrész készlet;- Előírt okmányok.Alapgép:A kis teljesítményű univerzális műszaki földmunkagép műszaki technikai paraméterei feleljenek meg az alábbi követelményeknek:- a motor teljesítmény (SAE1995) min. 35 kW,- a motor kialakítása vízhűtéses, dízel üzemű legyen,- min. EURO STAGE IIIB/ TIER 4i előírásnak megfelelő emissziós és zajkibocsátási értékekkel rendelkezzen,Hidraulika rendszere az alábbi követelményeknek feleljen meg, illetve az alábbi kiépítéssel rendelkezzen:- hidraulika rendszer, rendelkezzen kiegészítő hidraulika körrel a szerelékekhez;- magasnyomású (high flow) hidraulika rendszer Min. szállítási sebesség: 100 l/perc,Felkészítés: Az Eladó vállalja gépenként 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (2 nap, össz. 12 óra időtartamban) a kisteljesítményű univerzális műszaki földmunkagép kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy a kezelő állományból legalább 2 főt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesít, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a KD tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:3
Classification
CPV / 43312400
Description
Tárgya / Mennyisége: Kisteljesítményű univerzális műszaki földmunkagép gumihevederes 2 dbA kis teljesítményű univerzális műszaki földmunkagép az alábbi készletezéssel kerüljön leszállításra:- alapgép;- univerzális szerelékváltó;- négy az egyben homlokrakodó kanál;- árokásó kanál;- raklapvilla;- pótsúlyozás;- szerszám készlet;- 1 db mentődoboz;- Tartalék alkatrész készlet;- Előírt okmányok.Alapgép:A kis teljesítményű univerzális műszaki földmunkagép műszaki technikai paraméterei feleljenek meg az alábbi követelményeknek:- a motor teljesítmény (SAE1995) min. 35 kW,- a motor kialakítása vízhűtéses, dízel üzemű legyen,- min. EURO STAGE IIIB/ TIER 4i előírásnak megfelelő emissziós és zajkibocsátási értékekkel rendelkezzen,Hidraulika rendszere az alábbi követelményeknek feleljen meg, illetve az alábbi kiépítéssel rendelkezzen:- hidraulika rendszer, rendelkezzen kiegészítő hidraulika körrel a szerelékekhez;- magasnyomású (high flow) hidraulika rendszer Min. szállítási sebesség: 100 l/perc,Felkészítés: Az Eladó vállalja gépenként 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (2 nap, össz. 12 óra időtartamban) a Kisteljesítményű univerzális műszaki földmunkagép kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy a kezelő állományból legalább 2 főt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesít, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a KD tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:4
Classification
CPV / 43312400
Description
Tárgya /Mennyiség: Rakodó földmunkagép beszerzése 5 dbA műszaki gép az alábbi fő munkaeszközökkel kerüljön leszállításra:- négy az egyben, tolólappá alakítható és nyitható kombinált rakodó kanál;- a gép teherbírásához méretezett raklapvilla min.: 1400 mm-es;- egyszerű daruhorog min.: 3,5 t teherbírással;- gyorscsatlakozó egység.A műszaki gép főbb műszaki-technikai adatai:Főbb méretei:hossza: max. 8 350 mmszélessége (a gumi külső szélein mérve): 2 500 - 2 800 mmszélessége (rakodó kanállal): 2 500 - 2 800 mmmagassága: max. 3 600 mmszabad hasmagassága:min. 390 mmtengelytáv: min. 2900 mmMeghajtó motor: turbódieselteljesítménye ISO 9249 szerint: min: 120/161 kW/LEüzemanyaga: gázolajkörnyezetvédelmi besorolása: min. EURO STAGE IV/ Tier 4 FinalTömege:üzemi tömeg: 12 500 - 16 500 kgMenetsebessége: min.: 38 km/hKerékképlet: 4x4Kormánymű: hidrosztatikus kormányzásFékrendszer: mind a négy keréken többtárcsás, olajfürdős, hidraulikus működésűRakodó kanál térfogata: 2,0 - 2,8 m3Ürítési magassága: min: 2600 mmüzemanyag tartály: min: 10 üzó munkavégzésFelkészítés: Az Eladó vállalja gépenként 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (2 nap, össz. 12 óra időtartamban) a rakodó földmunkagép kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy a kezelő állományból legalább 2 főt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesít, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a KD tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:5
Classification
CPV / 43312400
Additional classifications
CPV / 43262000
Description
Tárgya /Mennyiség: Önjáró útprofilozó beszerzése 2 dbA motorja feleljen meg az EURO STAGE IIIB/TIER 4 Interim környezetvédelmi követelményeknek, diesel üzemű legyen, teljesítménye legalább 102 kW legyen.A gép fő nyesőlapja mindkét oldalon 90 fokban kifordítható, a nyesési szög a nyesőlap tartó 5 hidraulikusan beállítható munkahelyzete révén fokozatosan és hidraulikusan fokozatmentesen is állítható legyen.A gép legyen felszerelve hidraulikusan vezérelt első toló lappal is, melynek szélessége min. 2300 mm.Automata differenciálművel rendelkezzen a veszteségmentes erőátvitel érdekében a hátsó kerekekre vonatkozóan. Lengő felfüggesztésű első és hátsóhíddal rendelkezzen. Az első kerekek dőlésszöge állítható legyen.A gép üzemi tömege min. 12 tonna legyen. A mellső kerekek rendelkezzenek kerékdőlés állítási lehetőséggel a rézsűmunkákhoz, amely a vezetőfülkéből állítható legyen.A gép teljes magassága ne haladja meg a 3500 mm-t, a főnyesőlap szélessége minimum 3300 mm, szabad hasmagassága minimum 500 mm legyen.A gép rendelkezzen hidraulikusan működtetett talajszaggató munkaszervvel, a szaggató fogak száma: min. 3 db legyen.Felkészítés: Az Eladó vállalja gépenként 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (2 nap, össz. 12 óra időtartamban) az önjáró útprofilozó kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy a kezelő állományból legalább 2 főt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesít, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a KD tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:6
Classification
CPV / 43312400
Description
Tárgya /Mennyiség: Önjáró úthenger 1 dbMűszaki, technikai követelmények# tömörítő henger szélessége: min. 2100 mm# a gép teljes magassága: max. 3150 mm# a gép szélessége: max. 2500 mm# a gép hosszúsága: max. 6100 mm# lejtőmászóképesség: min. 40 %# tömörítő henger átmérője: min. 1400 mmMeghajtó motor: Diesel üzemű# teljesítmény: min. 95 kW# üzemanyaga:gázolaj# környezetvédelmi besorolása min. EURO STAGE IIIB/Tier 4 InterimÜzemanyag tartály: min: 10 üzemóra munkavégzésÜzemi tömege: min. 12 t legyenAlkalmas legyen statikus és vibrációs tömörítés végrehajtására, a vibráció a vezetőfülkéből ki és bekapcsolható legyen.A gép rendelkezze kétféle választható vibrációs amplitúdóval illetve változtatható frekvenciával.A tömörítő henger acél lehúzóval rendelkezzen. A tömörítő henger legyen alkalmas utólagosan juhláb palást (2 vagy 3 szegmensből álló) fogadására, felszerelésére, amely a géppel tartozékként kerüljön leszállításra.Az úthenger az alábbi készletezéssel kerüljön leszállításra:# alapgép,# tömörítő hengerre utólag felszerelhető 2 vagy 3 szegmensből álló juhláb palást# 1 db takaróponyva,# az eszköz biztonságos üzemeltetéséhez szükséges munkavédelmi felszerelések a kezelő részére,# 1 db egészségügyi doboz, a fülkében kell elhelyezni és rögzíteni (tárolni).# a kezelő által végrehajtható kisjavításokhoz, gépkarbantartáshoz szükséges szerszámkészlet,# Tartalék alkatrész készlet,# Előírt okmányok.Felkészítés: Az Eladó vállalja 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (2 nap, össz. 12 óra időtartamban) az önjáró úthenger kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy mindkét gépkezelőt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesíti, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a KD tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:7
Classification
CPV / 43312400
Additional classifications
CPV / 43230000
Description
Tárgya /Mennyiség: Lánctalpas kotrógép (exkavátor) 2 dbMűszaki, technikai követelményekA lánctalpas kotró üzemeltetési, környezetvédelmi jellemzői feleljenek meg a hazai és a Magyarország által elfogadott nemzetközi szabályzókban, valamint az Európai Unió ajánlásaiban előírt követelményeknek.A munkagép az alábbi készletezéssel kerüljön leszállításra:- alapgép,- mélyásó kanál,- rézsű kanál,- hidraulikus bontókalapács,- kombinált törő (combi-crusher) szerelék- szerszám készlet,- tartalék alkatrész készlet,- előírt okmányok.Alapgép:A lánctalpas kotró műszaki technikai paraméterei feleljenek meg az alábbi követelményeknek:Méretek:- gém hossz: min. 5,5 m- kanálszár hossz: min. 2,9 m- Szállítási magasság: max. 3300 mm- szállítási hossz.: max. 10 m- hasmagasság: min. 450 mm- Szállítási szélesség: max. 3000 mm- üzemi tömeg: max. 25 000 kgMotor:- ISO 9249 szabvány szerinti min. 110 kW teljesítményű, vízhűtéses, dízel üzemű legyen,- min. EURO STAGE IV/ TIER 4 Final előírásoknak megfelelő emissziós és zajkibocsátási értékekkel rendelkezzen,Felkészítés: Az Eladó vállalja gépenként 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (3 nap, össz. 18 óra időtartamban) a munkagép kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy a kezelő állományból legalább 2 főt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesít, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a KD tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:obj:8
Classification
CPV / 43312400
Additional classifications
CPV / 43250000
Description
Tárgya /Mennyiség: Aszfalt tömörítő úthenger beszerzése 1 dbMűszaki, technikai követelmények- tömörítő henger szélessége: min. 1500 mm- a gép teljes magassága:max. 3000 mm- a gép szélessége: max. 1664 mm- a gép hosszúsága: max. 4400 mm- lejtőmászóképesség: min. 40%- tömörítő henger átmérője: min. 1100 mmMeghajtó motor: Diesel üzemű- teljesítmény: min. 55,4 kW- üzemanyaga: gázolaj- környezetvédelmi besorolása: min. EURO STAGE IIIB/Tier 4 InterimÜzemanyag tartály: min: 10 üzemóra munkavégzésÜzemi tömege: min. 6,8 t legyenAlkalmas legyen statikus és vibrációs tömörítés végrehajtására, a vibráció a vezetőfülkéből ki és bekapcsolható legyen.Alkalmas legyen aszfalt tömörítési feladatok végrehajtására;A gép rendelkezze kétféle választható vibrációs amplitúdóval illetve változtatható frekvenciával. Legyen képes automatikus rezgési műveletre, illetve egyéni rezgésszabályozásra;Az úthenger az alábbi készletezéssel kerüljön leszállításra:# alapgép,# 600 kg-os pótsúlyozás;# 1 db takaróponyva,# az eszköz biztonságos üzemeltetéséhez szükséges munkavédelmi felszerelések a kezelő részére,# 1 db egészségügyi doboz, a fülkében kell elhelyezni és rögzíteni (tárolni).# a kezelő által végrehajtható kisjavításokhoz, gépkarbantartáshoz szükséges szerszámkészlet,# Tartalék alkatrész készlet,# Előírt okmányok.Felkészítés: Az Eladó vállalja 2 fő gépkezelő elméleti és gyakorlati felkészítését (2 nap, össz. 12 óra időtartamban) az önjáró úthenger kezelésére, karbantartására és csapatszinten végrehajtandó javítására. Az Eladó vállalja, hogy mindkét gépkezelőt olyan felkészítésben és felhatalmazásban részesíti, mely alapján képesek a továbbiakban az MH igényeinek megfelelően a gépkezelők kiképzésére.A részletes műszaki követelményeket a kiegészítő közbeszerzési dokumentum (továbbiakban: KD) tartalmazza.Ajánlatot az ajánlati felhívás és Közbeszerzési dokumentációban előírt, vagy az azzal - a Közbeszerzési dokumentációban szereplő műszaki paraméterek tekintetében - egyenértékű termékre lehet tenni.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:0
Title
Közepes telj. univ. mű. földmunkagép
Date
2022-12-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:1
Title
Kistelj. univ. mű. földmunkagép gumikerekes
Date
2022-12-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:2
Title
Kistelj. univ. mű. földmunkagép gumihevederes
Date
2022-12-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:3
Title
Rakodó földmunkagép
Date
2022-12-16
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:4
Title
Önjáró útprofilozó
Date
2022-12-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:5
Title
Önjáró úthenger
Date
2022-12-14
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:6
Title
Lánctalpas kotrógép (exkavátor)
Date
2022-12-16
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-329672:award:7
Title
Aszfalttömörítő úthenger
Date
2022-12-14
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Védelmi Beszerzési Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Schweidel Utca 2-4.
Locality
Budapest
Postal code
1118
Country
HU
Contact name
Fail Kinga
E-mail
beszerzes@vbuzrt.hu
Phone
+36 13819400
Fax
+36 13819401
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
CE Dynamic Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kossuth Lajos Út 103.
Locality
Csomád
Postal code
2161
Country
HU
E-mail
info@caseepitogepek.hu
Phone
+36 202449973
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Best Machinery Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Külterület
Locality
Szigetszentmiklós
Postal code
2310
Country
HU
E-mail
info@bestmachinery.hu
Phone
+36 24525920
Fax
+36 24525921
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
BITUMASTER Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Tormásrét Utca 6.
Locality
Biatorbágy
Postal code
2051
Country
HU
E-mail
info@bitumaster.hu
Phone
+36 205726092

Organization data Organization in JSON