Bulgaria - Stara Zagora: Repair and maintenance services of cranes

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-278227:2022-278227
Date
2022-05-24
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Stara Zagora: Repair and maintenance services of cranes
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2022-06-24 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участникът да е вписан в регистъра по чл. 36, ал. 1 от Закона за техническите изисквания към продуктите (ЗТИП), като лице, имащо право да извършва дейностите по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност (СПО). Чуждестранните лица, съгласно чл. 60, ал. 1 ЗОП следва да са вписани в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени. Българското законодателство не допуска извършване на дейности и боравене със стоките по предмета на обществената поръчка, и изпълнение предмета на обществената поръчка без вписване в регистъра по чл. 36, ал. 1 от ЗТИП, предвид което независимо дали определеният за изпълнител е местно или чуждестранно лице, при подписване на договора следва да е регистриран в посочения регистър по чл. 36, ал. 1 от ЗТИП. Доказва се с представянето на заверено копие на валидно Удостоверение за вписване в Регистър на лицата, извършващи поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност, с обхват /вид дейност/, включващ/а поддържане и ремонт на повдигателни съоръжения /стрелови кранове, монтирани на автомобили, кранове мостови, електрически телфери и подвижни работни площадки/.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП. Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора за обществената поръчка. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива. Документите, с които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, могат да се изискат по всяко време от участниците, след отваряне на подадените оферти, по реда на чл. 67, ал.5 от ЗОП.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да е изпълнил услуги с предмет, идентичeн или сходен с предмета на поръчката, за последните три години от датата на подаване на офертата.Доказва се с представянето на списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните три години от датата на подаване на офертата, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието си с критериите за подбор чрез попълване на информацията, изисквана от възложителя, в съответния раздел в ЕЕДОП. Документите, с които се доказва съответствието с поставените критерии за подбор се представят от участника, определен за изпълнител, преди сключването на договора за обществената поръчка. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива. Документите, с които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, могат да се изискат по всяко време от участниците, след отваряне на подадените оферти, по реда на чл. 67, ал.5 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да е изпълнил най-малко една услуга, идентична или сходна* с предмета на поръчката, за последните три години от датата на подаване на офертата.*Под услуга, сходна с предмета на поръчката следва да се разбира: поддържане/обслужване на повдигателни съоръжения (товароподемни и/или подемно-транспортни съоръжения за повдигане и преместване на хора и/или товари)
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-05-24 - 2022-06-24
Value
24 000.00 BGN
Minimum value
24 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-278227:obj:1
Classification
CPV / 50531400
Description
Услуга, включваща абонаментна поддръжка на 11 бр. повдигателни съоръжения, собственост на МЕР Стара Загора, за срока на договора 24 месеца

Parties

Roles
buyer
Organization name
MREZhOVI EKSPLOATATsIONEN RAYON - STARA ZAGORA
Street address
ul. OTETs PAISIY No.89
Locality
gr. Stara Zagora
Postal code
6000
Country
BG
Contact name
Galina Varbanova
E-mail
g.varbanova@sz.eso.bg
Phone
+359 42619731
Fax
+359 42602957
Website
Link

Organization data Organization in JSON