Bulgaria - Plovdiv: Repair and maintenance services

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-255525:2022-524627
Date
2022-09-26
Language
BG
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-255525

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Plovdiv: Repair and maintenance services
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-09-26 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-255525:obj:1
Classification
CPV / 50000000
Description
продължава от т. II.2.3.Основно място на изпълнение:- за гр. Асеновград, пл. Тракия № 8;- ГКПП Капитан Петко Войвода;- за офис Кърджали - гр. Кърджали, ул. Деспот Слав № 1;- за офис Стара Загора - гр. Стара Загора, ул. Кенали № 1 и гр. Казанлък, ул. Александър Батенберг № 4;- за офис Пазарджик - гр. Пазарджик, ул. Асен Златаров № 7 и ул. Гурко № 6;- за офис Хасково - гр. Хасково, пл. Атлантически № 2 и бул. България № 152; ул. Отец Паисий № 25;- за офис Смолян - гр. Смолян, бул. България № 12;- за УБ Доспат – гр. Доспат, ул.Родопи № 4 /стар адм. адрес -ул. Орфей № 17/.Техническо обслужване и ремонт на климатична техника  в административните сгради на ТД на НАП Пловдив и териториалните структури в обхвата й. Дейностите включват:1. Технически прегледи (профилактика), която се изразява в:- Извършване на пълен профилактичен преглед и тестване на параметрите на климатичните съоръжения, според климатичните условия и след поискване от Възложителя или определеното от него лице; - Функционални проверки и настройка на работните параметри на устройствата;2. Аварийно техническо обслужване на климатичните съоръжения:- Осигуряване на непрекъснато аварийно обслужване на климатичните съоръжения, като изпълнителят изпраща компетентни специалисти за отстраняване на повреди в срок до 3 (три) часа (за климатизатори обслужващи сървърни помещения) и до 6 (шест) часа за останалите климатизатори от получаването на сигнал от Възложителя или определеното от него лице/а за настъпване на събитие;3. Техническо обслужване при всички останали случаи на климатичните съоръжения:- Изпълнителят изпраща компетентни специалисти за отстраняване на повреди, но не по-късно от 24 (двадесет и четири) часа от получаването на сигнал от Възложителя за настъпване на събитие;4. Ремонтът на техниката, който се извършва при необходимост и включва:-Отстраняване на възникнали повреди, констатирани при техническите прегледи или по заявка на Възложителя или определените от него лица;- Доставка на необходимите резервни части, материали и консумативи, ако са необходими такива;- Срокът за изпълнение на ремонта е както следва: За всички съоръжения и инсталации включени в техническите спецификации – до 2 (два) работни дни при условие, че Изпълнителят разполага с всички необходими резервни части, материали и консумативи за конкретния ремонт. Ако частите не са налични, срокът се удължава с времето, необходимо за доставка, митническо освобождаване и транспорт, но с не повече от 10 (десет) работни дни, считано от деня на подаване на заявката.В случаите, когато се налага ремонтът  се извършва в сервизната база на изпълнителя – до 10 (десет) дни, считано от деня на подаване на заявката.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-255525:obj:2
Classification
CPV / 50000000
Description
Техническо обслужване и ремонт на ОВК (отоплителни вентилационни и климатични) инсталации и прецизни климатизатори на ТД на НАП Пловдив и териториалните структури в обхвата й. Дейностите включват:1. Технически прегледи (профилактика), която се изразява в:- Извършване на пълен профилактичен преглед и тестване на параметрите на климатичните съоръжения, според климатичните условия и след поискване от Възложителя или определеното от него лице; - Функционални проверки и настройка на работните параметри на устройствата;2. Технически прегледи изразяващи се в: - Извършване на периодични и контролни проверки за херметичност на климатичните инсталации в ТД на НАП в гр. Пловдив (10-етажна и 3-етажна административни сгради) в офисите Кърджали, Стара Загора, съгласно Регламент (ЕО) № 1005/2009, и Наредбата за установяване на мерки по прилагане на регламент (ЕО) № 1005/2009 г. относно вещества, които нарушават озоновия слой;- Поддържане на „документация” за всяка климатична инсталация съгласно чл. 23, ал. 3 от  Регламент (ЕО) № 1005/2009;- Сервизни дейности по техническите прегледи на прецизни климатици;- Сервизни дейности по технически прегледи на касетъчни климатици;3. Аварийно техническо обслужване на климатичните съоръжения:- Осигуряване на непрекъснато аварийно обслужване на климатичните съоръжения, като изпълнителят изпраща компетентни специалисти за отстраняване на повреди в срок до 3 (три) часа (за климатизатори обслужващи сървърни помещения) и до 6 (шест) часа за останалите климатизатори от получаването на сигнал от Възложителя или определеното от него лице/а за настъпване на събитие;4. Техническо обслужване при всички останали случаи на климатичните съоръжения:- Изпълнителят изпраща компетентни специалисти за отстраняване на повреди, но не по-късно от 24 (двадесет и четири) часа от получаването на сигнал от Възложителя за настъпване на събитие;5. Ремонтът на техниката, който се извършва при необходимост и включва:-Отстраняване на възникнали повреди, констатирани при техническите прегледи или по заявка на Възложителя или определените от него лица;- Доставка на необходимите резервни части, материали и консумативи, ако са необходими такива;- Срокът за изпълнение на ремонта е както следва: За всички съоръжения и инсталации включени в техническите спецификации – до 2 (два) работни дни при условие, че Изпълнителят разполага с всички необходими резервни части, материали и консумативи за конкретния ремонт. Ако частите не са налични, срокът се удължава с времето, необходимо за доставка, митническо освобождаване и транспорт, но с не повече от 10 (десет) работни дни, считано от деня на подаване на заявката.В случаите, когато се налага ремонтът  се извършва в сервизната база на изпълнителя – до 10 (десет) дни, считано от деня на подаване на заявката.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-255525:award:0
Title
Техническо обслужване и ремонт на климатична техника в административните сгради на ТД на НАП Пловдив и териториалните структури в обхвата й.
Date
2022-09-02
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-255525:award:1
Title
Техническо обслужване и ремонт на ОВК (отоплителни вентилационни и климатични) инсталации и прецизни климатизатори на ТД на НАП Пловдив и териториалните структури в обхвата й.
Date
2022-09-02
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
TERITORIALNA DIREKTsIYa NA NATsIONALNA AGENTsIYa ZA PRIHODITE - PLOVDIV
Street address
ul. SKOPIE No.106
Locality
gr.Plovdiv
Postal code
4030
Country
BG
Contact name
S. Timenova
E-mail
s.timenova@ro16.nra.bg
Phone
+359 32935437
Fax
+359 32679757
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
АТАРО КЛИМА ЕООД
Street address
бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ №.272
Locality
гр. Пловдив
Postal code
4003
Country
BG
E-mail
plovdiv@ataro.bg
Phone
+359 32906906
Website
www.ataro.bg

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
АТАРО КЛИМА ЕООД
Street address
бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ № 272
Locality
гр. Пловдив
Postal code
4003
Country
BG
E-mail
plovdiv@ataro.bg
Phone
+359 32906906
Website
www.ataro.bg

Organization data Organization in JSON