Hungary - Debrecen: Antiseptics and disinfectants

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:2022-654712
Date
2022-11-25
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2022-253415

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Antiseptics and disinfectants
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-11-25 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:1
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, napi működéséhez kíván beszerezni folyékony szappant és egyéb fertőtlenítőszereket összesen nettó 52 282 930,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű kéz és bőrtisztító folyékony szappanok, sebészi bemosakodó-, és higiénés kézfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 7 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:2
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, napi működéséhez kíván beszerezni elő- és bemosakodó kézfertőtlenítőszereket összesen nettó 19 480 729,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű kéz és bőrtisztító folyékony szappanok, sebészi bemosakodó-, és higiénés kézfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 8 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:3
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni sebészeti bemosakodó és higiénés kézfertőtlenítőszereket összesen nettó 12 374 455,- Ft erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű sebészi bemosakodó-, és higiénés kézfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 3 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:4
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni sebészeti bemosakodó és fertőtlenítőszereket összesen nettó 7 083 325,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű sebészi bemosakodó-, és fertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 2 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:5
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni folyékony szappant és bemosakodószereket összesen nettó 17 461 500,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú kéz és bőrtisztító folyékony szappan, valamint sebészi bemosakodó-, és higiénés kézfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 2 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:6
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni sebészeti kézfertőtlenítőszert összesen nettó 7 327 710,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében sebészeti kézfertőtlenítőszer kerül beszerzése 1 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:7
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni előmosakodó és higiéniés fertőtlenítő szereket összesen nettó 20 237 120,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű kéz és bőrtisztító folyékony szappanok, valamint higiénés kézfertőtlenítő szerek kerülnek beszerzésre 4 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:8
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni bőrfertőtlenítőszereket benzalkónium kloriddal összesen nettó 9 673 838,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű színtelen és színezett bőrfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 3 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:9
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni bőrfertőtlenítőszereket műtéti területhez és érkatéterezéshez összesen nettó 5 769 306,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű színezett-, színtelen és egyéb bőrfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 5 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:10
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni bőrfertőtlenítőszereket propanollal összesen nettó 6 862 725,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű színtelen és színezett bőrfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 3 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:11
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni bőrfertőtlenítőszereket kvaterner ammóniummal összesen nettó 17 807 559,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű színtelen és színezett bőrfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 3 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:12
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni jódmentes bőrfertőtlenítőszereket és betegmosdató kendőt összesen nettó 6 225 280,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében különböző hatóanyagú és felhasználási területű színezett, színtelen és egyéb bőrfertőtlenítőszerek kerülnek beszerzésre 4 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:obj:13
Classification
CPV / 33631600
Additional classifications
CPV / 24455000
Description
Keretmegállapodás keretében a Debreceni Egyetem Klinikai Központ napi működéséhez kíván beszerezni sebészeti kézfertőtlenítőszert összesen nettó 1 462 500,- Ft keretösszeg erejéig.Ennek keretében sebészeti kézfertőtlenítőszer kerül beszerzése 1 soron a közbeszerzési dokumentáció részét képező műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentumban részletezettek szerint.A beszerzésre kerülő termékek tételes listáját, valamint a további műszaki követelményeket a műszaki leírás és ártáblázat elnevezésű dokumentum tartalmazza, melynek valamennyi sorára kötelező az ajánlattétel.Ajánlattevőnek gyári új állapotú, korábban használatban nem lévő termékeket kell megajánlania, nyertesajánlattevőnek szavatolnia kell, hogy az általa eladott áruk gyári új állapotúak, korábban használatban nem voltak.Az ajánlati árnak minden termék esetében tartalmaznia kell a kiszállítás költségét is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:0
Title
Folyékony szappan és egyéb fertőtlenítőszerek
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:1
Title
Elő- és bemosakodó kézfertőtlenítőszerek
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:2
Title
Sebészeti bemosakodó és higiénés kézfertőtlenítő
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:3
Title
Sebészeti bemosakodó és fertőtlenítőszerek
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:4
Title
Folyékony szappan és bemosakodószerek
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:5
Title
Sebészeti kézfertőtlenítőszer
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:6
Title
Előmosakodó és higiéniés fertőtlenítő szerek
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:7
Title
Bőrfertőtlenítőszerek benzalkónium kloriddal
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:8
Title
Bőrfert.szerek műtéti területhez és érkatéter.-hez
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:9
Title
Bőrfertőtlenítőszerek propanollal
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:10
Title
Bőrfertőtlenítőszerek kvaterner ammóniummal
Date
2022-11-07
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:11
Title
Jódmentes bőrfertőtlenítősz., betegmosdató kendő
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-253415:award:12
Title
Bőrfertőtlenítő kendő klórhexidin-diglukonáttal
Date
2022-11-07
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem Tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Patai Dóra
E-mail
patai.dora@fin.unideb.hu
Phone
+36 52512700-74493
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
HARTMANN-RICO Hungaria Kft.
Street address
Paul Hartmann Utca 8.
Locality
Biatorbágy, Budapark
Postal code
2051
Country
HU
E-mail
hu_tender@hartmann.info
Phone
+36 203440976
Fax
+36 23530905
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
ALLEGRO Kereskedelmi, Kivitelező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Berlini Utca 47-49.
Locality
Budapest
Postal code
1045
Country
HU
E-mail
info@allegro.hu
Phone
+36 13502107
Fax
+36 13291854
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Ecolab Global Business Services Kft.
Street address
Váci Út 81-83
Locality
Budapest
Postal code
1139
Country
HU
E-mail
peter.kalocsai@ecolab.com
Phone
+36 18805603
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Ecolab GmbH
Street address
Rivergate, Handelskai 92
Locality
Wien
Postal code
1200
Country
AT
E-mail
gerald.hoermann@ecolab.com
Phone
+43 6765577760
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
B. Braun Trading Kft.
Street address
Felhévízi Utca 5.
Locality
Budapest
Postal code
1023
Country
HU
E-mail
tender.office@bbraun.com
Phone
+36 13469700
Fax
+36 14384905
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
SZ-N TRADE Műanyagfeldolgozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Juhar Utca 17.
Locality
Kiskunhalas
Postal code
6400
Country
HU
E-mail
toth@drschumacher.hu
Phone
+36 304491712
Fax
+36 12780836

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Ultragel Medical Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Aranka Út 12
Locality
Budapest
Postal code
1022
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@ultragelmedical.hu
Phone
+36 704256569

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Dispomedic Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Gitár Utca 15.
Locality
Budapest
Postal code
1105
Country
HU
E-mail
info@dispomedic.hu
Phone
+36 209414688
Fax
+36 12624227
Website
Link

Organization data Organization in JSON