Bulgaria - Razgrad: Pharmaceutical products

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-240480:2022-240480
Date
2022-05-06
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Razgrad: Pharmaceutical products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price
Award period
2022-06-06 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. Участникът да притежава, издадено по реда на ЗЛПХМ, разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти или удостоверение за регистрация за търговия на едро с лекарствени продукти /в случаите по чл.195 ал.1 и ал.2 от ЗЛПХМ/, или разрешение за производство на лекарствени продукти /в случаите по чл.196 ал.1 от ЗЛПХМ, или разрешение за внос на лекарствени продукти /в случаите по чл.196 ал.2 ат ЗЛПХМ/; Информацията за изпълнение на изискването се декларира от участника в ЕЕДОП, част IV „Критерии за подбор“, раздел А "Годност", точка „Вписване в съответен професионален регистър”, като участникът посочва конкретни данни за притежаваното разрешение или друг документ.2. Участникът да притежава лицензия, издадена по реда на Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите /ЗКНВП/, когато участва по номенклатура/и за доставка на лекарствен/и продукт/и, съдържащи наркотични вещества от приложения № 2 и № 3 към чл.3 т.2 и т.3 от Наредбата за реда за класифициране на растенията и веществата като наркотични. Информацията за изпълнение на изискването се декларира от участника в ЕЕДОП, част IV „Критерии за подбор“, раздел А "Годност", точка „Вписване в съответен професионален регистър”, като участникът посочва конкретни данни за притежаваната лицензия, издадена по реда на ЗКНВП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическото и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за техническите и професионални възможности на участниците.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-05-06 - 2022-06-06
Value
2 700 000.00 BGN
Minimum value
2 700 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-240480:obj:1
Classification
CPV / 33600000
Description
Обособената позиция е за доставка на 513 лекарствени продукта, включени в Приложение № 1, Приложение № 2 и Приложение № 3 на Позитивния лекарствен списък, описани подробно в Техническата спецификация от Документацията за поръчката, за нуждите на "МБАЛ"Св.Иван Рилски"-Разград"АД по периодични заявки.Обособената позиция включва 513 самостоятелни номенклатури на лекарствени продукти, всяка от които е за доставка на един лекарствен продукт и е посочена със самостоятелен пореден номер от № 1 до № 513 в Техническата спецификация, където е описана подробно. Наименованието на всяка номенклатура на лекарствен продукт съвпада с с международното непатентно наименование на съответния лекарствен продукт предвиден за доставка, АТС-код, лекарствената му форма, количеството на активното лекарствено вещество и опаковка, посочени за номенклатурата в колони 2, 3, 4, 5, 6 и 7 на Техническата спецификация.Всеки участник може да представи оферта за една или повече от номенклатурите в обособената позиция. Оценяването и класирането на офертите се извършва поотделно за всяка номенклатура от обособената позиция.Прогнозните количества за доставка са посочени в Техническата спецификация. Посочените количества са ориентировъчни и прогнозни, не ограничават Възложителя и не пораждат задължения, при изпълнение на договора,да ги поръча и закупи в този обем. Видът и количеството на доставките при изпълнение на договора за обществена поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка, без ограничения. Посочената прогнозна стойност е ориентировъчна и не е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури за изпълнение на поръчката. Възложителят не е задължен при изпълнение на поръчката да реализира обявената прогнозна стойност.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-240480:obj:2
Classification
CPV / 33600000
Description
Обособената позиция е за доставка на 172 лекарствени продукта, включени в Регистъра на пределните цени на лекарствените продукти, отпускани по лекарско предписание, воден от Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените продукти, описани подробно в Техническата спецификация от Документацията за поръчката, за нуждите на "МБАЛ"Св.Иван Рилски"-Разград"АД по периодични заявки.Обособената позиция включва 172 самостоятелни номенклатури на лекарствени продукти, всяка от които е за доставка на един лекарствен продукт и е посочена със самостоятелен пореден номер от № 514 до № 685 в Техническата спецификация, където е описана подробно. Наименованието на всяка номенклатура на лекарствен продукт съвпада с с международното непатентно наименование на съответния лекарствен продукт предвиден за доставка, АТС-код, лекарствената му форма, количеството на активното лекарствено вещество и опаковка, посочени за номенклатурата в колони 2, 3, 4 и 5 на Техническата спецификация.Всеки участник може да представи оферта за една или повече от номенклатурите в обособената позиция. Оценяването и класирането на офертите се извършва поотделно за всяка номенклатура от обособената позиция.Прогнозните количества за доставка са посочени в Техническата спецификация. Посочените количества са ориентировъчни и прогнозни, не ограничават Възложителя и не пораждат задължения, при изпълнение на договора,да ги поръча и закупи в този обем. Видът и количеството на доставките при изпълнение на договора за обществена поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка, без ограничения. Посочената прогнозна стойност е ориентировъчна и не е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури за изпълнение на поръчката. Възложителят не е задължен при изпълнение на поръчката да реализира обявената прогнозна стойност.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-240480:obj:3
Classification
CPV / 33600000
Description
Обособената позиция е за доставка на 85 лекарствени продукта, включени в Регистъра на максималните продажни цени на лекарствените продукти, отпускани без лекарско предписание, воден от Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарствените продукти, описани подробно в Техническата спецификация от Документацията за поръчката, за нуждите на "МБАЛ"Св.Иван Рилски"-Разград"АД по периодични заявки.Обособената позиция включва 85 самостоятелни номенклатури на лекарствени продукти, всяка от които е за доставка на един лекарствен продукт и е посочена със самостоятелен пореден номер от № 686 до № 770 в Техническата спецификация, където е описана подробно. Наименованието на всяка номенклатура на лекарствен продукт съвпада с с международното непатентно наименование на съответния лекарствен продукт предвиден за доставка, АТС-код, лекарствената му форма, количеството на активното лекарствено вещество и опаковка, посочени за номенклатурата в колони 2, 3, 4 и 5 на Техническата спецификация.Всеки участник може да представи оферта за една или повече от номенклатурите в обособената позиция. Оценяването и класирането на офертите се извършва поотделно за всяка номенклатура от обособената позиция.Прогнозните количества за доставка са посочени в Техническата спецификация. Посочените количества са ориентировъчни и прогнозни, не ограничават Възложителя и не пораждат задължения, при изпълнение на договора,да ги поръча и закупи в този обем. Видът и количеството на доставките при изпълнение на договора за обществена поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка, без ограничения. Посочената прогнозна стойност е ориентировъчна и не е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури за изпълнение на поръчката. Възложителят не е задължен при изпълнение на поръчката да реализира обявената прогнозна стойност.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-240480:obj:4
Classification
CPV / 33600000
Description
Обособената позиция е за доставка на 17 продукта, от които шест вида ентерални храни за пиене и единадесет други продукта, описани подробно в Техническата спецификация от Документацията за поръчката, за нуждите на "МБАЛ"Св.Иван Рилски"-Разград"АД по периодични заявки.Обособената позиция включва 17 самостоятелни номенклатури всяка, от които е за доставка на един артикул и е посочена със самостоятелен пореден номер от № 771 до № 787 в Техническата спецификация, където е описана подробно. Наименованието на всяка номенклатура съвпада с международното непатентно наименование на съответния продукт предвиден за доставка, форма, количеството на активното лекарствено вещество и мярка, посочени за номенклатурата в колони 2 и 3 на Техническата спецификация.Всеки участник може да представи оферта за една или повече от номенклатурите в обособената позиция. Оценяването и класирането на офертите се извършва поотделно за всяка номенклатура от обособената позиция.Прогнозните количества за доставка са посочени в Техническата спецификация. Посочените количества са ориентировъчни и прогнозни, не ограничават Възложителя и не пораждат задължения, при изпълнение на договора,да ги поръча и закупи в този обем. Видът и количеството на доставките при изпълнение на договора за обществена поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка, без ограничения. Посочената прогнозна стойност е ориентировъчна и не е максималният финансов ресурс, който Възложителят може да осигури за изпълнение на поръчката. Възложителят не е задължен при изпълнение на поръчката да реализира обявената прогнозна стойност.

Parties

Roles
buyer
Organization name
MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE "SV.IVAN RILSKI" - RAZGRAD AD
Street address
ul. KOSTA PETROV No. 2
Locality
gr. Razgrad
Postal code
7200
Country
BG
Contact name
Daniel Tsvetkov- magistar farmatsevt
E-mail
mbal@bogytec.com
Phone
+359 84614219/+359 898554421
Fax
+359 84629765
Website
Link

Organization data Organization in JSON