Bulgaria - Sofia: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:2022-211367
Date
2022-04-22
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price (30)
- Quality: Технически преимущества (65)
- Quality: Гаранционно обслужване (5)

Award criteria for item 2:
- Price (30)
- Quality: Технически преимущества (65)
- Quality: Гаранционно обслужване (5)

Award criteria for item 3:
- Price (30)
- Quality: Технически преимущества (65)
- Quality: Гаранционно обслужване (5)

Award criteria for item 4:
- Price (30)
- Quality: Технически преимущества (65)
- Quality: Гаранционно обслужване (5)

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price
Award period
2022-05-19 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност на участниците.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнил общо за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата поне 1 (една) дейност с предмет, идентичен или сходен с тази на предмета на обособената позиция по настоящата поръчка, за която подава оферта. Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособена позиция 1 се разбира доставка на уреди за контрол и изпитание; Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособени позиции 2, 3 и 7 се разбира доставка на уреди за детекция и анализ; Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособени позиции 4, 5, 6, 8, 9 и 10 се разбира доставка на лабораторно, оптично и прецизно оборудване.Поставеното изискване се доказва с документи по чл. 64, ал.1, т. 2 ЗОП - Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета по обособената позиция на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършена доставка на идентична или сходна апаратура. В хипотезата на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата. 2. Участникът следва да прилага внедрена и сертифицирана система за управление на качеството, съгласно стандарта БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват в областта на доставките на лабораторно, оптично и прецизно оборудване.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да е изпълнил общо за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата поне 1 (една) дейност с предмет, идентичен или сходен с тази на предмета на обособената позиция по настоящата поръчка, за която подава оферта. Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособена позиция 1 се разбира доставка на уреди за контрол и изпитание; Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособени позиции 2, 3 и 7 се разбира доставка на уреди за детекция и анализ; Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособени позиции 4, 5, 6, 8, 9 и 10 се разбира доставка на лабораторно, оптично и прецизно оборудване.Поставеното изискване се доказва с документи по чл. 64, ал.1, т. 2 ЗОП - Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета по обособената позиция на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършена доставка на идентична или сходна апаратура. В хипотезата на чл. 67, ал. 5 от ЗОП възложителят може да изисква по всяко време след отварянето на офертите представяне на всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата. 2. .Участникът следва да прилага внедрена и сертифицирана система за управление на качеството, съгласно стандарта БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват в областта на доставките на лабораторно, оптично и прецизно оборудване.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-04-22 - 2022-05-19
Value
2 309 760.00 BGN
Minimum value
2 309 760.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Конфокален лазeрен сканиращ микроскоп с висока разделителна способност, високо чувствителни детектори и многоканална лазерна система   и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Система за идентификация на микроорганизми и клетъчен микроарей   и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:3
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Спектрален прибор VUV, включващ: монохроматор, вакуумна система, Si детектор, спектроскопски софтуер   и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:4
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Биореактор за аеробно и анаеробно култивиране с оборудване и анализатори  и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:5
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Автоматизиран апарат за оценка на потенциала за продукция на метан  и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:6
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Оптични маси  и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:7
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Апаратура за анализ и оценка на токсичност с 2 отделни единици  и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:8
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Общо оборудване за пробоподготовка, обработка и анализ на водни проби   и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:9
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на   Уреди с нагряване и охлаждане   и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-211367:obj:10
Classification
CPV / 38000000
Description
За изпълнение на предмета на поръчката избраният изпълнител следва да осигури доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация  на  Апарат за оценка на биоразградимост в условия на компостиране   и гаранционно обслужване.Подробно описание на изисквания към изпълнението на поръчката, параметрите на АПАРАТУРАТА, количества и стойности се съдържа в част II. „ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ“ от документацията за участие.

Parties

Roles
buyer
Organization name
SOFIYSKI UNIVERSITET "SV.KLIMENT OHRIDSKI"
Street address
ul. TsAR OSVOBODITEL No.15
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1504
Country
BG
Contact name
Diana Angelova-Naydenova
E-mail
op@admin.uni-sofia.bg
Phone
+359 29308541
Website
Link

Organization data Organization in JSON