Hungary - Debrecen: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:2022-338764
Date
2022-06-24
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Debrecen: Medical equipments
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-06-24 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére I. típusú gyógyszerkibocsátó stent beszerzésére.- CoCr alapanyagú (más ötvözet nem elfogadható),- Nyitott sejtszerkezet („open-cell” design),- Kerek strut szerkezet.A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: 50 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:2
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére II. típusú gyógyszerkibocsátó stent beszerzésére.- Platform: Continuous Sinusoid Technológia (CST) és Core Wire Technológia (CWT)- Borítás: 35% Zotarolimus (Zotarolimuskibocsátó DES), 65% BioLinx (BioLinx biocompatible polymer).-Stent anyaga: ASTM F562 ötvözet (35% kobalt, 35% nickel, 20% króm, 10% molibdén).A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: 150 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:3
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére III. típusú gyógyszerkibocsátó stent beszerzésére.- Platinum-Cromium alapú (más ötvözet nem elfogadható),- Monorail (egysínű) rendszerű angioplasztikás ballonra gyárilag applikált (premounted) DES,- polimer bevonat.A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: 150 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:4
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére IV/1. és IV/2. típusú gyógyszerkibocsátó stentek felszívódó polimerrel beszerzésére.- Platinum-Cromium alapú (más ötvözet nem elfogadható),- Monorail (egysínű) rendszerű angioplasztikás ballonra gyárilag applikált (felhelyezett - premounted) DES,- abluminális felszívódó polimer.A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: IV/1. típusú gyógyszerkibocsátó stent 300 db, IV/2. típusú gyógyszerkibocsátó stent 50 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:5
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére V. típusú gyógyszerkibocsátó stent beszerzésére.- Új generációs gyógyszerkibocsátó stent felszívódó polimerrel,- Cytostatikus (Biolimus (BA9TM)) gyógyszerrel bevont, hagyományos fémötvözetű (rozsdamentes acél, stainless-steel) DES (más ötvözet nem elfogadható),- Abluminalis gradiens gyógyszer bevonat.A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: 150 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:6
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére VI/1. és VI/2. típusú gyógyszerkibocsátó stent beszerzésére.VI/1. Gyárilag angioplasztikás monorail kettős rétegű ballonkatéterre applikált, Chrom-Cobalt alapú, tubuláris, szerkezetű, nem lebomló polimerrel és immunsuppressiv (cytostatikus) gyógyszerrel bevont coronaria stent.Keretmennyiség: 150 db.VI/2. Gyárilag angioplasztikás monorail egyrétegű ballonkatéterre applikált, Chrom-Chobalt alapú, tubuláris, szerkezetű, nem lebomló polimerrel és immunsuppressiv (cytostatikus) gyógyszerrel bevont coronaria stent.Keretmennyiség: 50 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.A beszerzésre kerülő termékek műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:7
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére VII/1. és VII/2. típusú gyógyszerkibocsátó stentek beszerzésére.Cytostatikus drug eluting stent a fémionok kiáramlását összehasonlító vizsgálattal bizonyítottan csökkentő addicionális, protektív passzív bevonati réteggel (mely hatékonysága klinikvai evidenciával alátámasztott).A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: VII/1. típusú gyógyszerkibocsátó stent 300 db és VII/2. típusú gyógyszerkibocsátó stent 94 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:8
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére VIII. típusú gyógyszerkibocsátó stent diabéteszes betegeknek beszerzésére.- Polimermentes Kobalt-króm ötvözetű stent,- amfifil vegyületű Sirolimus kibocsátó stent,- Abluminalis, valódi drug carrier-t használó gyógyszerkibocsájtó technológiával.A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: 70 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:9
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére IX. típusú gyógyszerkibocsátó stent beszerzésére.- A stent Sirolimus kibocsátó, felszívódó polimerű, kobalt króm alapanyagú legyen,- Strut vastagság =<65 µm,- A stent proximalis és distalis átmérője legyen eltérő, a proximalis nagyobb, míg a distalis kisebb.A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: 10 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:obj:10
Classification
CPV / 33100000
Description
Adásvételi keretszerződés Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika részére X. típusú gyógyszerkibocsátó stent beszerzésére.- monorail rendszerű angioplasztikás ballonra gyárilag applikált („premounted”),- 5 F vezető katéter kompatibilitás,- Hosszúság <= 8 - 48 <=.A beszerzésre kerülő termék műszaki követelményei a közbeszerzési dokumentumokban kerülnek meghatározásra.Keretmennyiség: 100 db.AK a keretmennyiség 70 %-áig lehívási kötelezettséget vállal.Nyertes ajánlattevő által szállított áruk steril termékek és leszállításkor a teljes sterilitási idő legalább felével még rendelkeznek.Nyertes ajánlattevőnek vállalnia kell konszignációs raktár üzemeltetését. A beszerzés magában foglalja a szállítást is.A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bek. alapján, amennyiben a dokumentáció (közbeszerzési műszaki leírás) meghatározott szabványra, műszaki engedélyre, műszaki előírásokra, műszaki ajánlásra, illetve gyártmányra, eredetű vagy típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre hivatkozik, úgy a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell, mely alapján az Ajánlatkérő köteles elfogadni az egyenértékű vagy a dokumentációban rögzítetteknél jobb megoldást is. Ajánlattevő - amennyiben a hivatkozással érintett műszaki tartalom helyett egyenértékű eszközt, megoldást, stb. kíván megajánlani ajánlatában - a szakmai ajánlatában köteles benyújtani az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentumo(ka)t. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az egyenértékűség alátámasztására szolgáló dokumentum lehet különösen (de nem kizárólagosan) a gyártótól származó műszaki dokumentáció vagy valamely független, szakmailag elismert szervezet minősítése.

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:0
Title
I. Gyógyszerkibocsátó stent
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:1
Title
II. Gyógyszerkibocsátó stent
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:2
Title
III. Gyógyszerkibocsátó stent
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:3
Title
IV. Gyógyszerkibocsátó stent felszívódó polimerr
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:4
Title
V. Gyógyszerkibocsátó stent
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:5
Title
VI. Gyógyszerkibocsátó stent
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:6
Title
VII. Aktív és passzív bevonatos gyógyszerkibocsá
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:7
Title
VIII. Gyógyszerkibocsátó stent diabéteszes betegek
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:8
Title
IX. Gyógyszerkibocsátó stent proximalisan és dista
Date
2022-06-10
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2022-127181:award:9
Title
X. Gyógyszerkibocsátó stent
Date
2022-06-10
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Debreceni Egyetem
Street address
Egyetem Tér 1.
Locality
Debrecen
Postal code
4032
Country
HU
Contact name
Szabó Szandra
E-mail
szabo.szandra@fin.unideb.hu
Phone
+36 5251270074284
Fax
+36 52258670
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Novomed Kereskedelmi Kft.
Street address
Fraknó Utca 4. VIII. em. 50.
Locality
Budapest, XI.
Postal code
1115
Country
HU
E-mail
tender@novomed.hu
Phone
+36 12036905
Fax
+36 12062860

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Vascular Venture Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Lechner Ödön Fasor 3. B/3.
Locality
Budapest
Postal code
1095
Country
HU
E-mail
tender@vascular.hu
Phone
+36 17994400
Fax
+36 17994405

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
"MEDTECH" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Kútvölgyi Út 91/a.
Locality
Budapest
Postal code
1121
Country
HU
E-mail
medtech@medtech.hu
Phone
+36 13910404
Fax
+36 12003503
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
MEDLINES Orvostechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Street address
Óvoda Utca 7.
Locality
Halásztelek
Postal code
2314
Country
HU
E-mail
kozbeszerzes@medlines.hu
Phone
+36 24474402
Fax
+36 24474416

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Biotronik Hungária Kereskedelmi Kft.
Street address
Apor Vilmos Tér 11-12. Hegyvidék Bevásárlóközpont I.em.
Locality
Budapest
Postal code
1124
Country
HU
E-mail
tender@biotronik.hu
Phone
+36 13264941
Fax
+36 13264945
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Create Innovate Deliver Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Street address
Széchenyi Utca 4.
Locality
Rábasebes
Postal code
9327
Country
HU
E-mail
info@cidhungary.eu
Phone
+36 309979561

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
SUTURA Képviseleti és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Gubacsi Út 47
Locality
Budapest
Postal code
1097
Country
HU
E-mail
laszlo.szentesi@sutura.hu
Phone
+36 14770188
Fax
+36 14770189
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Cardiosolutions Kft.
Street address
Bajcsy Zsilinszky út 43. 3. em. 2.
Locality
Budapest
Postal code
1065
Country
HU
E-mail
sales@cardiosolutions.hu
Phone
+36 703528036

Organization data Organization in JSON