Bulgaria - Sofia: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-669409:2021-669409
Date
2021-12-28
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-669409
Releases
2021-12-28 (ocds-pyfy63:2021-669409:2021-669409)
2022-04-25 (ocds-pyfy63:2021-669409:2022-215041)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Laboratory, optical and precision equipments (excl. glasses)
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (20)
- Quality: степен на съответствие СС2, който включва следните подпоказатели Ф1 с макс. т. 15, Ф2 с макс. т. 20, Ф3 с макс. т. 5, Т1 с макс. т. 20, Т2 с макс. т. 15, Т3 с макс. т. 15, Г1 с макс. т. 10 (80)

Award criteria for item 2:
- Price (20)
- Quality: степен на съответствие СС2, който включва следните подпоказатели П1 с макс. т. 10, П2 с макс. т. 10, П3 с макс. т. 15, П4 с макс. т. 15, П5 с макс. т. 20, П6 с макс. т. 30 (80)
Award period
2022-01-27 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнил през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата дейности с предмет, идентичен или сходен с този на предмета на настоящата поръчка/обособената позиция/, за която подава оферта.Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособена позиция 1 следва да се разбира доставка на Уреди за контрол и изпитанияПод дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособена позиция 2 следва да се разбира доставка на Уреди за детекция и анализ Участникът попълва от раздел В: „Технически и професионални способности“ в Част IV: Критерии за подбор на еЕЕДОП.Поставеното изискване се доказва с документи по чл. 64, ал.1, т. 2 ЗОП - Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета по обособената позиция на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършена доставка на сходна апаратура Участникът, определен за изпълнител, представя документите преди сключване на договор за обществена поръчка. При подаване на оферта участниците попълват само съответния раздел в еЕЕДОП.2. Участникът следва да прилага внедрена и сертифицирана система за управление на качеството, съгласно стандарта БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, обхват - предмета на обществената поръчка или сходни на предмета на настоящата обществена поръчка дейности. Участникът попълва раздел Г: „Схеми за осигуряване на стандарти за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление“ на Част IV: „Критерии за подбор“ от еЕЕДОП – участникът посочва стандарта, съгласно който прилагат внедрена и сертифицирана система за управление на качеството с обхват - предмета на обществената поръчка или сходни на предмета на настоящата обществена поръчка дейности. Поставеното изискване се доказва с валиден към датата на подаване на офертите сертификат за съответствие на системата за управление на качеството на участника със стандарта БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, с обхват, съответстващ с предмета на поръчката. Сертификатите трябва да са издадени от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието.При подаване на оферта участниците попълват само съответния раздел в еЕЕДОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да е изпълнил общо за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата поне 1 (една) дейност с предмет, идентичен или сходен с тази на предмета на настоящата поръчка, за която подава оферта.Под дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособена позиция 1 следва да се разбира доставка на Уреди за контрол и изпитанияПод дейност „сходна с предмета на поръчката” по обособена позиция 2 следва да се разбира доставка на Уреди за детекция и анализ Участникът попълва от раздел В: „Технически и професионални способности“ в Част IV: Критерии за подбор на еЕЕДОП.Поставеното изискване се доказва с документи по чл. 64, ал.1, т. 2 ЗОП - Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета по обособената позиция на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършена доставка на сходна апаратура Участникът, определен за изпълнител, представя документите преди сключване на договор за обществена поръчка. При подаване на оферта участниците попълват само съответния раздел в еЕЕДОП.2. Участникът следва да прилага внедрена и сертифицирана система за управление на качеството, съгласно стандарта БДС EN ISO 9001:2015 или еквивалентен, обхват - предмета на обществената поръчка или сходни на предмета на настоящата обществена поръчка дейности.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-12-28 - 2022-01-27
Value
247 000.00 BGN
Minimum value
247 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-669409:obj:1
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 38500000
Description
Подробните изисквания към изпълнението на поръчката, параметри, количества и стойности са посочени в ЧАСТ ІІ. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА от документацията за участие.Предметът на обществената поръчка ще бъде наричан в настоящата документация за краткост „АПАРАТУРА/ТА“.Изпълнението на поръчката включва следните етапи:1)           Доставка на АПАРАТУРАТА  в сградата на Факултета по химия и фармация на Софийски университет “Св. Климент Охридски”.2)           Инсталиране, настройка и въвеждане в експлоатация на апаратурата от квалифициран персонал на участника и демонстриране на заявените параметри.3)           Обучение на специалист на възложителя за управление на апаратурата, проведено от квалифициран персонал на участника4)           Гаранционна поддръжка на апаратурата.Приключването на доставката и инсталирането/ въвеждането в експлоатация и обучението за управление на апаратурата ще се удостовери с подписване на приемо-предавателен протокол от надлежни представители на изпълнителя и възложителя.Важно: Сроковете по изпълнението на етапите следва да бъдат съобразени с общия срок за изпълнение на поръчката, който не може да бъде по-дълъг от 90 дни, считано от датата на подписване на договора от двете страни и регистрирането му в деловодната система на Възложителя.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-669409:obj:2
Classification
CPV / 38000000
Additional classifications
CPV / 38430000
Description
Подробните изисквания към изпълнението на поръчката, параметри, количества и стойности са посочени в ЧАСТ ІІ. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА от документацията за участие.Предметът на обществената поръчка ще бъде наричан в настоящата документация за краткост „АПАРАТУРА/ТА“.Изпълнението на поръчката включва следните етапи:1)           Доставка на АПАРАТУРАТА  в сградата на Физическия Факултет на Софийски университет “Св. Климент Охридски”.2)           Инсталиране, настройка и въвеждане в експлоатация на апаратурата от квалифициран персонал на участника и демонстриране на заявените параметри.3)           Обучение на специалист на възложителя за управление на апаратурата, проведено от квалифициран персонал на участника.4)           Гаранционна поддръжка на апаратурата.Приключването на доставката и инсталирането/ въвеждането в експлоатация и обучението за управление на апаратурата ще се удостовери с подписване на приемо-предавателен протокол от надлежни представители на изпълнителя и възложителя.Важно: Сроковете по изпълнението на етапите следва да бъдат съобразени с общия срок за изпълнение на поръчката, който не може да бъде по-дълъг от 90 дни, считано от датата на подписване на договора от двете страни и регистрирането му в деловодната система на Възложителя

Parties

Roles
buyer
Organization name
SOFIYSKI UNIVERSITET "SV.KLIMENT OHRIDSKI"
Street address
ul. TsAR OSVOBODITEL No.15
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1504
Country
BG
Contact name
Bistra Petrova
E-mail
op@admin.uni-sofia.bg
Phone
+359 29308541
Fax
+359 8464210
Website
Link

Organization data Organization in JSON