Bulgaria - Stara Zagora: Computer-related equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-630274:2021-630274
Date
2021-12-10
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-630274

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Stara Zagora: Computer-related equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2022-01-07 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Не се поставят/Не се изисква

Economic/financial eligibility:

Не се изисква

Economic/financial minimum level:

Не се поставят

Technical/professional eligibility:

1. Участникът попълва съответното поле от раздел В: Технически и професионални способности в Част IV: „Критерии за подбор“ ЕЕДОП. Преди сключване на договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи Списък на доставките, идентични или сходни с предмета на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка.При подаване на оферта участниците попълват само съответния раздел в ЕЕДОП2. Участникът попълва поле раздел Г: Стандарти за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление в Част IV: Критерии за подбор от ЕЕДОП.Преди сключване на договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи копие на сертификат за система за управление на качеството EN ISO 9001:2015 или еквивалентна с предметен обхват сходен с предмета на поръчката, издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки. Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участникът не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини.3. Участникът попълва съответното поле от раздел В: Технически и професионални способности в Част IV: „Критерии за подбор“ ЕЕДОП, като посочва имена, длъжност, образование и специалност. Преди сключване на договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи Списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или на членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението, както и документи, които доказват професионална компетентност на лицата.При подаване на оферта участниците попълват само съответния раздел в ЕЕДОП При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да е изпълнил идентични или сходни с предмета на поръчката дейности /минимум три/ през последните три години, считано от датата, посочена като краен срок за получаване на оферти. * под дейности сходни с предмета на поръчката следва да се разбира доставки на компютърна техника.2. Участникът следва да прилага система за управление на качеството EN ISO 9001:2015 или еквивалентна с предметен обхват сходен с предмета на поръчката.3. Участника трябва да разполага да разполага с персонал и/или с ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката.3.1 Сервизен специалист в сервизната си база на територията на гр. Стара Загора.Минимално изискване към сервизния специалист:- Образование „висше“, инженер, специалност: „Компютърни или комуникационни технологии“ или еквивалентна.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-12-10 - 2022-01-07
Value
50 000.00 BGN
Minimum value
50 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-630274:obj:1
Classification
CPV / 30230000
Description
Обособена позиция № 1 Доставка на компютърни конфигурации, копирна техника и мрежови устройства за нуждите на Община Стара ЗагораВ изпълнение на обществената поръчка ще следва да бъдат доставяни компютърни конфигурации, копирна техника, мрежови устройства за нуждите на Община Стара Загора, посочени с минимални характеристики в Техническата спецификация.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-630274:obj:2
Classification
CPV / 30230000
Additional classifications
CPV / 30200000
Description
Обособена позиция № 2 Доставка на мултимедийни проектори за нуждите на Астрономическа обсерватория „Ю. Гагарин”, Стара ЗагораВ изпълнение на обществената поръчка ще следва да бъдат мултимедийни проектори за нуждите на Астрономическа обсерватория „Ю. Гагарин”, Стара Загора  посочени с минимални характеристики в Техническата спецификация. , посочени с минимални характеристики в Техническата спецификация.

Parties

Roles
buyer
Organization name
OBShtINA - STARA ZAGORA
Street address
ul. TsAR SIMEON VELIKI No..107
Locality
gr.Stara Zagora
Postal code
6000
Country
BG
Contact name
Stoyka Ruseva Ivanova
E-mail
s.r.ivanova@starazagora.bg
Phone
+359 42614815
Fax
+359 42259132
Website
Link

Organization data Organization in JSON