Hungary - Budapest: Repair and maintenance services of medical and surgical equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-559202:2021-559202
Date
2021-11-02
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Repair and maintenance services of medical and surgical equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price
Award period
2021-12-01 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Kizáró okok (valamennyi rész vonatkozásában):Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1)-(2) bekezdéseiben meghatározott kizáró okok bármelyike fennáll.Öntisztázás: a Kbt.64.§ (1)-(2) bekezdése alapján.Előzetes igazolási mód (ajánlatban benyújtandó): A kizáró okok fenn nem állását a 321/2015.(X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban: KR. vagy Kr.) 1-4.§ rendelkezései szerint kell igazolni.A Kr. 1.§ (1) alapján Ajánlattevőnek (közös ajánlattétel esetén külön-külön) és a Kbt. 65.§ (7) bekezdés szerinti alkalmasságot igazoló szervezetnek/személynek ajánlatában az ajánlat benyújtásakor az egységes európai közbeszerzési dokumentum (továbbiakban: EEKD) benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy nem tartozik az előírt kizáró okok hatálya alá. Közös ajánlattétel esetén a közös ajánlattevők képviseletében a nyilatkozatot az ajánlatot benyújtó gazdasági szereplő teszi meg. Az előzetes igazolások során az EEKD-t a Kr. 4.§ és 6-7.§ alapján kell kitölteni.A KR. 2. § (3) bekezdés a) pontjára tekintettel az EEKD űrlapon az ajánlattevőnek fel kell tüntetnie az ajánlat benyújtásakor már ismert alvállalkozókat, amelyeknek a kapacitásaira nem támaszkodik. A KR. 15. § (2) bekezdése alapján azon alvállalkozók tekintetében, amelyek nem vesznek részt alkalmasság igazolásában az ajánlattevő a Kbt.67.§ (4) bekezdése szerinti nyilatkozatot nyújt be az EKR-ben biztosított űrlap kitöltésével.Igazolási mód (igazolásra felhívás esetén benyújtandó): Ajánlatkérő által a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdése alapján a kizáró okok igazolására felhívott Magyarországon letelepedett ajánlattevő esetén a Kr. 4. § és a 8. §, illetve nem Magyarországon letelepedett ajánlattevő esetén, a 4. § és a 10. §-a alapján kell igazolnia, hogy nem tartozik a Kbt.62.§ (1)-(2) bekezdésében meghatározott kizáró okok hatálya alá, figyelemmel a KR. 12-13. §-ban, valamint a 14. § és 16. §-ban foglaltakra is.A KR. 15. § (1) bekezdése alapján az ajánlattevő az alkalmasság igazolásában részt vevő alvállalkozó vagy más szervezet vonatkozásában csak az EEKD űrlapot köteles kitölteni a Kbt.62. §-ában foglalt kizáró okok hiányának igazolása érdekében.Ajánlatkérő kizárja az eljárásból azt az ajánlattevőt (közös ajánlattevőt), alvállalkozót, alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetet, aki részéről a kizáró ok az eljárás során következett be (Kbt.74. § (1) bekezdés b) pont).A Kr. 1.§(7) - (8) bekezdésben foglaltak irányadók.A Kbt.69. § (11a) bekezdése alapján ajánlattevő nyilatkozhat AK egy korábbi közbeszerzési eljárásában az EKR-ben elektronikus úton már benyújtott igazolás figyelembevételéről. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevő figyelmét a KR.18. §-ában foglaltakra.

Technical/professional eligibility:

Valamennyi rész esetébenAz alkalmassági feltételnek való megfelelés ellenőrzését Ajánlatkérő 2 körben végzi: 1. körben az EEKD alapján; 2. körben a KR. szerinti igazolások és nyilatkozatok benyújtása a Kbt. 69. § (4) szerint. Ajánlattevő és az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a KR. 5.§ (1) bekezdése értelmében az EEKD benyújtásával igazolja előzetesen az alkalmassági feltételeknek való megfelelést. Ajánlatkérő a KR. 2. § (5) bekezdése alapján az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát azzal, hogy gazdasági szereplőnek elegendő az EEKD IV. részének „α” (alfa) szakaszát kitölteni. Felhívjuk a figyelmet a KR. 3. §-ában foglaltakra! Az EEKDt az EKR-ben kell űrlap formájában benyújtani, a Kbt. 41/A. § (5) bekezdése alapján.M.1. a 321/2015.(X. 30.) Korm. rendelet 21. § (3) i) a teljesítéshez rendelkezésre álló eszközök, berendezések, illetve műszaki felszereltség leírásával.

Technical/professional minimum level:

M.1. Alkalmatlan Ajánlattevő, ha nem rendelkezik az árlistában szereplő (a szolgáltatásba bevont) nagygépek (DSA, CT, MR) legalább felének (1.rész (Philips) esetén legalább 12 féle nagygépre, 2.rész (Siemens) esetén legalább 23 féle nagygépre, 3.rész (GE) esetén legalább 15 féle nagygépre, 4.rész (Toshiba) esetén legalább 6 féle nagygépre,) távdiagnosztikájához szükséges szoftverrel és/vagy illesztő készlettel, amely eszköz, felszerelés alkalmas a távdiagnosztika során a hiba log letöltésre.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-11-02 - 2021-12-01
Value
32 000 000 000.00 HUF
Minimum value
32 000 000 000.00 HUF

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-559202:obj:1
Classification
CPV / 50420000
Description
Központosított közbeszerzési keretmegállapodások (továbbiakban: KM) kötése a KEF Kr. hatálya alá tartozó Intézmények, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények részére.PHILIPS Orvostechnikai nagygépek (DSA, CT, MR) és egyéb diagnosztikai eszközök üzemeltetetése, karbantartása és eseti javítása szolgáltatások nyújtása a közbeszerzési dokumentum mellékletét képező PHILIPS_árlista.xlsx fájl szerint. Valamennyi sorra (szolgáltatásra) kötelező az ajánlattétel. A szolgáltatások tartalmát a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírása tartalmazza.Az eljárás egy ajánlattevővel történő keretmegállapodás megkötésére irányul. [Kbt.104.§ (3)] Az egyedi szerződések megkötésére vagy megrendelésre a Kbt.105.§ (1) bekezdés b) pontja szerint kerülhet sor.KEF Kr. hatálya alá tartozó intézmények adatai megközelítőleg: összesen kb. 93 db fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézmény, 24 típusú nagygép.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltak alapján a meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra való hivatkozás esetén a hivatkozás mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell.p.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-559202:obj:2
Classification
CPV / 50420000
Description
Központosított KM kötése a KEF Kr.168/2004. (V. 25.) Korm. rendelet (továbbiakban: KEF Kr.) hatálya alá tartozó Intézmények, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények részére.SIEMENS Orvostechnikai nagygépek (DSA, CT, MR) és egyéb diagnosztikai eszközök üzemeltetetése, karbantartása és eseti javítása szolgáltatások nyújtása a közbeszerzési dokumentum mellékletét képező SIEMENS_árlista.xlsx fájl szerint. Valamennyi sorra (szolgáltatásra) kötelező az ajánlattétel. A szolgáltatások tartalmát a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírása tartalmazza.Az eljárás egy ajánlattevővel történő keretmegállapodás megkötésére irányul. [Kbt.104.§ (3)] Az egyedi szerződések megkötésére vagy megrendelésre a Kbt.105.§ (1) bekezdés b) pontja szerint kerülhet sor.KEF Kr. hatálya alá tartozó intézmények adatai megközelítőleg: összesen kb. 93 db fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézmény, 45 típusú nagygép.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltak alapján a meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra való hivatkozás esetén a hivatkozás mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-559202:obj:3
Classification
CPV / 50420000
Description
Központosított közbeszerzési keretmegállapodások (továbbiakban: KM) kötése a KEF Kr. hatálya alá tartozó Intézmények, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények részére.GE Orvostechnikai nagygépek (DSA, CT, MR) és egyéb diagnosztikai eszközök üzemeltetetése, karbantartása és eseti javítása szolgáltatások nyújtása a közbeszerzési dokumentum mellékletét képező GE_árlista.xlsx fájl szerint. Valamennyi sorra (szolgáltatásra) kötelező az ajánlattétel. A szolgáltatások tartalmát a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírása tartalmazza.Az eljárás egy ajánlattevővel történő keretmegállapodás megkötésére irányul. [Kbt.104.§ (3)] Az egyedi szerződések megkötésére vagy megrendelésre a Kbt.105.§ (1) bekezdés b) pontja szerint kerülhet sor.KEF Kr. hatálya alá tartozó intézmények adatai megközelítőleg: összesen kb. 93 db fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézmény, 30 típusú nagygép.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltak alapján a meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra való hivatkozás esetén a hivatkozás mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-559202:obj:4
Classification
CPV / 50420000
Description
Központosított közbeszerzési keretmegállapodások (továbbiakban: KM) kötése a KEF Kr. hatálya alá tartozó Intézmények, illetve a központosított közbeszerzési eljáráshoz önként csatlakozó intézmények részére.TOSHIBA Orvostechnikai nagygépek (DSA, CT, MR) és egyéb diagnosztikai eszközök üzemeltetetése, karbantartása és eseti javítása szolgáltatások nyújtása a közbeszerzési dokumentum mellékletét képező TOSHIBA_árlista.xlsx fájl szerint. Valamennyi sorra (szolgáltatásra) kötelező az ajánlattétel. A szolgáltatások tartalmát a közbeszerzési dokumentumok műszaki leírása tartalmazza.Az eljárás egy ajánlattevővel történő keretmegállapodás megkötésére irányul. [Kbt.104.§ (3)] Az egyedi szerződések megkötésére vagy megrendelésre a Kbt.105.§ (1) bekezdés b) pontja szerint kerülhet sor.KEF Kr. hatálya alá tartozó intézmények adatai megközelítőleg: összesen kb. 93 db fekvőbeteg-szakellátást nyújtó intézmény, 11 típusú nagygép.Ajánlatkérő tájékoztatja ajánlattevőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdésében foglaltak alapján a meghatározott gyártmányú vagy eredetű dologra, illetve konkrét eljárásra, amely egy adott gazdasági szereplő termékeit vagy az általa nyújtott szolgáltatásokat jellemzi, vagy védjegyre, szabadalomra, tevékenységre, személyre, típusra vagy adott származásra vagy gyártási folyamatra való hivatkozás esetén a hivatkozás mellett a „vagy azzal egyenértékű” kifejezést is érteni kell.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság
Street address
Szabolcs Utca 37-43.
Locality
Budapest
Postal code
1135
Country
HU
Contact name
Urbán Márta
E-mail
kozbeszerzes@kef.gov.hu
Phone
+36 17956179
Fax
+36 17950433
Website
Link

Organization data Organization in JSON