Bulgaria - Sofia: Electricity

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-556783:2021-556783
Date
2021-10-29
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Electricity
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-11-29 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Изискване: Участникът трябва да бъде лицензиран за извършване на дейността „търговия с електрическа енергия” с включени права и задължения, свързани с дейността „координатор на стандартна балансираща група“.Доказване: Участниците следва да посочат информацията относно съответствието с изискването за годност (правоспособност) в Част IV: Критерии за подбор, Раздел А: Годност от ЕЕДОП.Участникът, избран за изпълнител, представя преди сключване на договора копие на валидна лицензия, издадена от КЕВР със съответните допълнения/приложения (ако има такива), от които да е видно, че има право да извършва дейността „търговия с електрическа енергия”, с включени в същата лицензия права и задължения, свързани с дейността „координатор на стандартна балансираща група“.

Economic/financial eligibility:

Не се изисква.

Technical/professional eligibility:

Участникът трябва да е изпълнил доставки и услуги с предмет и обем идентичен или сходен с тези на поръчката, за последните три години, считано от датата на подаване на офертите.

Technical/professional minimum level:

Изискване: Участникът трябва да е изпълнил доставки и услуги с предмет и обем идентичен или сходен с тези на поръчката, за последните три години, считано от датата на подаване на офертите. Под „сходни“ с предмета на настоящата поръчка следва да се разбира доставка на активна електрическа енергия. Минималният изискуем обем на годишна база е посочен в т.27 от Инструкциите - общо 7 200 Мвтч (НН-4 000 Мвтч, СН – 2 200 Мвтч и ВН – 1 000 МВтч)Доказване: Участникът описва/декларира списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, за последните три години, считано от датата на подаване на офертата. Списъкът да съдържа: описание на изпълнената доставка с посочване на обем, стойности, дата на изпълнение на доставката и получател (възложител).
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-10-29 - 2021-11-29
Value
3 000 000.00 BGN
Minimum value
3 000 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-556783:obj:1
Classification
CPV / 09310000
Description
Предмет на поръчката е доставка на активна електрическа енергия високо, средно и ниско напрежение по свободно договорени цени, съгласно Закона за енергетиката и включване в балансираща група на обектите на „Софийска вода“ АД и покриване на техните небаланси.Обектът на „Софийска вода“ АД на високо напрежение е „Пречиствателна станция за отпадъчни води Кубратово” (СПСОВ).Обектите на „Софийска вода“ АД на ниско и средно напрежение са описани в Приложение 1, Приложение 2 и Приложение 3 към настоящия раздел. Възложителят следва да бъде включен с всички свои обекти като непряк член в балансиращата група на изпълнителя (търговеца) и да му бъдат предоставени всички необходими административни и други услуги, свързани с покриването на небалансите, спрямо почасовите графици на дружеството.Изпълнителят (търговецът) извършва дейностите, предмет на договора, съобразно заложените изисквания в проекта на договора.​​

Parties

Roles
buyer
Organization name
SOFIYSKA VODA AD
Street address
r-n Krasno selo, Biznes Tsentar Interpred Tsar Boris, bul."Tsar Boris III" No. 159, et. 2 i 3
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1618
Country
BG
Contact name
Elena Petkova
E-mail
epetkova@sofiyskavoda.bg
Phone
+359 886717027
Website
Link

Organization data Organization in JSON