Romania - București: Software support services

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-534733:2022-015951
Date
2022-01-12
Language
RO
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Romania - București: Software support services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (60)
- Quality: Se acorda punctaj pentru persoana nominalizata pentru pozitia solicitata, pentru care sa prezinte recomandari / documente relevante care sa demonstreze participarea in proiecte / contracte in care sa fi detinut functia respectiva ( conform caiet de sarcini ) :  Pentru participarea intr-un singur proiect/contract in care sa fi detinut functia respectiva se acorda 1 punct;  Pentru participarea in 2 proiecte/contracte in care sa fi detinut functia respectiva se acorda 1,5 puncte;  Pentru participarea in 3 proiecte/contracte in care sa fi detinut functia respectiva se acorda 2 puncte; Punctajul maxim ce poate fi acumulat de expertul propus in pozitia respectiva este de 2 puncte. Nu se vor puncta suplimentar prezentarea a mai mult de 3 proiecte/contracte de referinta. Se vor contoriza ca si numar de proiecte/contracte doar referintele in care a luat parte persoana care a fost nominalizata in functia respectiva . Nu se vor putea cumula experientele similare a mai multor persoane . (10)
- Quality: Se solicita prezentarea detaliata in cadrul ofertei tehnice a metodologiei sau practicilor recunoscute la nivel international care demonstreaza modul in care ofertantul va desfasura activitatile de management de proiect. Punctajul se va acorda astfel:  Abordarea propusă se bazează in mare masura pe metodologii sau practici recunoscute la nivel international care sa demonstreaze modul in care ofertantul va desfasura activitatile de management de proiect si este adaptata specificului proiectului si cerintelor Caietului de Sarcini – calificativ foarte bine - 15 puncte;  Abordarea propusă se bazează partial pe metodologii sau practici recunoscute la nivel international care sa demonstreze modul in care ofertantul va desfasura activitatile de management de proiect sau nu este adaptata specificului proiectului si cerintelor Caietului de Sarcini – calificativ bine – 10 puncte;  Abordarea propusă nu se bazează pe metodologii sau practici recunoscute la nivel international - 0 puncte. (15)
- Quality: Se solicita prezentarea detaliata in cadrul ofertei tehnice a metodologiei sau practicilor recunoscute la nivel international care demonstreaza modul in care ofertantul va desfasura activitatile ce definesc ciclul de implementare software. Punctajul se va acorda astfel:  Abordarea propusă se bazează in mare masura pe metodologii sau practici recunoscute la nivel international care sa demonstreaze modul in care ofertantul va desfasura activitatile ce definesc ciclul de implementare software si este adaptata specificului proiectului si cerintelor Caietului de Sarcini. – calificativ foarte bine - 15 puncte;  Abordarea propusă se bazează partial pe metodologii sau practici recunoscute la nivel international care sa demonstreze modul in care ofertantul va desfasura activitatile ce definesc ciclul de implementare software sau nu este adaptata specificului proiectului si cerintelor Caietului de Sarcini – calificativ bine – 10 puncte;  Abordarea propusă nu se bazează pe metodologii - 0p. (15)
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2022-01-12 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-534733:obj:1
Classification
CPV / 72261000
Additional classifications
CPV / 72416000
Description
Conform caiet de sarcini .Achiziția de drepturi de utilizare a unui program informatic financiar-contabil aferent urmatoarelor module: Financiar-contabil, Salarizarea personalului, Mijloace fixe si obiectele de inventar, Stocuri, angajamente bugetare( ALOP) si Bugete.

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-534733:award:0
Title
Achiziția de drepturi de utilizare a unui program informatic financiar-contabil aferent urmatoarelor module: Financiar-contabil, Salarizarea personalului, Mijloace fixe si obiectele de inventar, Stocuri, angajamente bugetare( ALOP) si Bugete.Contract
Date
2021-12-29
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2021-534733:award:1
Title
Achiziția de drepturi de utilizare a unui program informatic financiar-contabil aferent urmatoarelor module: Financiar-contabil, Salarizarea personalului, Mijloace fixe si obiectele de inventar, Stocuri, angajamente bugetare ( ALOP) si Bugete.Contract
Date
2021-12-29
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
AGENTIA NATIONALA DE IMBUNATATIRI FUNCIARE
Street address
Strada: Olteniţei, nr. 35-37, Sector: -, Judet: Bucuresti
Locality
Bucuresti
Postal code
041293
Country
RO
Contact name
Serviciul Achizitii Contracte
E-mail
achizitii@anif.ro
Phone
+40 0213322824
Fax
+40 0213322183
Website
www.e-licitatie.ro

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Software Imagination & Vision
Street address
Strada Bucureşti-Ploieşti, Nr. 73-81, Sector: 1
Locality
Bucuresti
Postal code
013685
Country
RO
E-mail
tenders@simavi.ro
Phone
+40 213023350
Website
Link

Organization data Organization in JSON