Bulgaria - Plovdiv: Pharmaceutical products

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-526913:2021-526913
Date
2021-10-18
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Plovdiv: Pharmaceutical products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-11-15 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Участниците да са вписани в съответен професионален регистър, а за чуждестранни лица - в аналогични регистри съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени.Минимално ниво: Участниците трябва да притежават валидно Разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти, издадено от ИАЛ или от регулаторен орган на друга държава членка, съгласно Глава девета Търговия на едро с лекарствени продукти от ЗЛПХМ. Когато участникът притежава разрешение за търговия на едро, издадено от регулаторен орган на друга държава – членка, той трябва да представи: а) Разрешение от изпълнителния директор на ИАЛ в случаите по чл. 195, ал. 2 от ЗЛПХМ - заверено от участника копие или б) Декларация, че не ползва складови помещения на територията на Република България – свободен текст; Когато участникът е вносител от трета държава по смисъла на § 1, т. 76 от Допълнителната разпоредба на ЗЛПХМ – документ, че е регистриран като търговец по законодателството на държава членка на ЕС и разрешение за внос, издадено от изпълнителният директор на ИАЛ, съгласно чл. 161/164 от ЗЛПХМ или еквивалентно, издадено от орган, установен в друга държава членка на ЕС.За доказване на съответствието си с изискването за годност участникът попълва ЕЕДОП в част IV: Критерии за подбор, б. А „Годност”.Документите, с които се доказва изпълнението на изискванията и които следва да се представят при условията на чл.67, ал.5 и чл.112 от ЗОП, са:- заверено копие на валидното Разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти, издадено от ИАЛ или еквивалентно, издадено от орган, установен в друга държава членка на ЕС, или друг документ, или информация, допустими съгласно ЗОП;

Economic/financial eligibility:

не се предвиждат

Technical/professional eligibility:

Участниците трябва да са изпълнили дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката.

Technical/professional minimum level:

За последните три години от датата на подаване на офертата, участниците трябва да са изпълнили поне една дейност с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката.За такава дейност ще се разбира доставката на лекарствени продукти без изискване за минимален обем.За доказване на съответствието си с изискването за технически и професионални способности участникът следва да представи попълнен ЕЕДОП в част IV Критерии за подбор:- б. „В: Технически и професионални способности, точка 1б)“ Документите, с които се доказва изпълнението на изискванията и които следва да се представят при условията на чл.67, ал.5 и чл.112 от ЗОП, са:- списък на доставките, които са идентичи или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателства за извършената доставка.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-10-18 - 2021-11-15
Value
197 969 926.83 BGN
Minimum value
197 969 926.83 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-526913:obj:1
Classification
CPV / 33600000
Description
Предметът на настоящата обществена поръчка включва доставка на лекарствени продукти за нуждите на лечебното заведение, подробно описани в Техническата спецификация – Приложение № 2 от документацията за участие.

Parties

Roles
buyer
Organization name
UNIVERSITETSKA MNOGOPROFILNA BOLNITsA ZA AKTIVNO LEChENIE "SVETI GEORGI" EAD
Street address
bul."Peshtersko shose" No..66
Locality
gr. Plovdiv
Postal code
4002
Country
BG
Contact name
Mariya Angelova Shishkova
E-mail
unihosp@unihosp.com
Phone
+359 32602930
Website
Link

Organization data Organization in JSON