Czechia - Prague: Cleaning and sanitation services in urban or rural areas, and related services

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-500167:2021-500167
Date
2021-10-04
Language
CS
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Czechia - Prague: Cleaning and sanitation services in urban or rural areas, and related services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Cost: Celková nabídková cena v Kč bez DPH za 1 rok plnění (90%)
- Quality: Sociálně odpovědné zaměstnávání (10%)

Award criteria for item 2:
- Cost: Celková nabídková cena v Kč bez DPH za 1 rok plnění (90%)
- Quality: Sociálně odpovědné zaměstnávání (10%)

Award criteria for item 3:
- Cost: Celková nabídková cena v Kč bez DPH za 1 rok plnění (90%)
- Quality: Sociálně odpovědné zaměstnávání (10%)
Award period
2021-11-01 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Splnění profesní způsobilosti podle § 77 odst. 1 ZZVZ prokáže dodavatel ve vztahu k České republice předložením výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje.Splnění profesní způsobilosti podle § 77 odst. 2 písm. a) ZZVZ prokáže dodavatel předložením dokladu osvědčujícího, že je oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky, pokud jiné právní předpisy takové oprávnění vyžadují.Zadavatel požaduje k prokázání tohoto požadavku na kvalifikaci, aby účastník doložil živnostenské oprávnění, licenci či jiné oprávnění k podnikání pro předmět činnosti relevantní s předmětem tohoto zadávacího řízení, případně výpis ze živnostenského rejstříku, ze kterého toto oprávnění vyplývá. Relevantním oprávněním k podnikání se má na mysli:a) Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných),b) Poskytování technických služeb.Splnění profesní způsobilosti podle § 77 odst. 2 písm. c) ZZVZ prokáže dodavatel předložením dokladu osvědčujícího, že je odborně způsobilý nebo disponuje osobou, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, je-li pro plnění veřejné zakázky odborná způsobilost jinými právními předpisy vyžadována.Zadavatel požaduje k prokázání tohoto požadavku na kvalifikaci, aby účastník doložil doklad o odborné způsobilosti, a to:c) Souhlas s provozem zařízení k využívání, odstraňování, sběru nebo výkupu odpadů dle § 14 odst. 1 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších předpisů, na území Hlavního města Prahy;d) Platné osvědčení o odborné způsobilosti pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin pro I. stupeň pro 1 osobu.Splnění profesní způsobilosti se prokazuje předložením příslušných dokladů.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 2
Tender period
2021-10-04 - 2021-11-01
Value
122 928 428.00 CZK
Minimum value
122 928 428.00 CZK

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-500167:obj:1
Classification
CPV / 90600000
Description
Služba spočívá v zajištění úklidu komunikací pro pěší ve vybraných lokalitách mimo plochy veřejné zeleně včetně sběru psích exkrementů a následné likvidace odpadu. Součástí této služby je i úklid rabátek stromů v uličních stromořadích, které jsou součástí těchto komunikací. Dále tato služba zahrnuje zimní úklid vybraných komunikací.Přesnější specifikace předmětu plnění je dle technické specifikace a soupisu prací pro tuto část, která je přílohou zadávací dokumentace.Zadavatel uzavře Rámcovou dohodu se 2 dodavateli, a to na základě provedeného hodnocení nabídek. Jednotlivé veřejné zakázky jsou v souladu s § 132 odst. 3 písm. b) ZZVZ zadávané na základě Rámcové dohody, a to postupem podle § 134 ZZVZ a příslušných ustanovení Rámcové dohody.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-500167:obj:2
Classification
CPV / 90600000
Description
Služba spočívá v zajištění úklidu vybraných lokalit na plochách veřejné zeleně včetně sběru psích exkrementů a následné likvidace odpadu. Dále tato služba zahrnuje zimní úklid komunikací pro pěší na plochách veřejné zeleně. Součástí této služby je i odemykání/zamykání dětských hřišť, úklid dětských hřišť a čištění mobiliáře na plochách veřejné zeleně.Přesnější specifikace předmětu plnění je dle technické specifikace a soupisu prací pro tuto část, která je přílohou zadávací dokumentace.Zadavatel uzavře Rámcovou dohodu se 2 dodavateli, a to na základě provedeného hodnocení nabídek. Jednotlivé veřejné zakázky jsou v souladu s § 132 odst. 3 písm. b) ZZVZ zadávané na základě Rámcové dohody, a to postupem podle § 134 ZZVZ a příslušných ustanovení Rámcové dohody.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-500167:obj:3
Classification
CPV / 90600000
Description
Služba spočívá v zajištění správy a údržby všech typů odpadkových košů tzn. především vývoz odpadkových košů na plochách veřejné zeleně, odpadkových košů na psí exkrementy na plochách veřejné zeleně a na komunikacích pro pěší a vývoz popelníků. Součástí služby je i správa těchto odpadkových košů včetně provádění drobných oprav a doplňování sáčků na psí exkrementy a správa informačních tabulí.Přesnější specifikace předmětu plnění je dle technické specifikace a soupisu prací pro tuto část, která je přílohou zadávací dokumentace.Zadavatel uzavře Rámcovou dohodu se 2 dodavateli, a to na základě provedeného hodnocení nabídek. Jednotlivé veřejné zakázky jsou v souladu s § 132 odst. 3 písm. b) ZZVZ zadávané na základě Rámcové dohody, a to postupem podle § 134 ZZVZ a příslušných ustanovení Rámcové dohody.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Městská část Praha 3
Street address
Havlíčkovo náměstí 9/700
Locality
Praha 3
Postal code
13000
Country
CZ
Contact name
JUDr. Michal Šilhánek, LAWYA, advokátní kancelář s.r.o.
E-mail
silhanek@lawya.cz
Phone
+420 543216310
Website
Link

Organization data Organization in JSON