Hungary - Szentendre: Miscellaneous evaluation or testing instruments

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-468279:2021-468279
Date
2021-09-17
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-468279
Releases
2021-09-17 (ocds-pyfy63:2021-468279:2021-468279)
2022-02-11 (ocds-pyfy63:2021-468279:2022-074572)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Szentendre: Miscellaneous evaluation or testing instruments
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (70)
- Quality: 2. Pd anóddal felszerelt cső (Igen/Nem) (10)
- Quality: 3. Cement minták esetén a Cl esetén a kimutatási határ jobb (kevesebb), mint 10 ppm (Igen/Nem) (10)
- Quality: 4. Szoftverbe integrált kontroll minta statisztika funkció az összes mért oxidra (Igen/Nem) (10)
Award period
2021-10-14 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő (továbbiakban: AT), alvállalkozó és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 62. § (1) és (2) bekezdésében felsorolt kizáró okok bármelyike fennáll vagy az eljárás során következett be.Öntisztázás a Kbt. 64. § szerint biztosított.Előzetes igazolás:AT a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban: Kr.) 1. § (1) bekezdése alapján az EEKD benyújtásával köteles előzetesen igazolni, hogy nem tartozik a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésének hatálya alá.Az EEKD-ban AT/közös AT, illetve az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő az ajánlatában benyújtott, kitöltött űrlappal, a Kr. 4. § (1) bekezdése szerint igazolja előzetesen a kizáró okok fenn nem állásást.A Kbt. 41/A. § (5) bekezdése és a Kr. 3. § alapján a közös AT-k, valamint az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezetek képviseletében a nyilatkozatokat (így az EEKD űrlapokat is) az ajánlatot benyújtó gazdasági szereplő teszi meg.Megkövetelt igazolási mód a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseiben foglaltak alkalmazásával: AT-nek az előírt kizáró okok fenn nem állását a Kr. 8. § és 10.§ alapján kell igazolni, figyelemmel a Kr. 12. § - 16. §-ában foglaltakra.A Kr. 15. § (1) bekezdése alapján az AT az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezet vagy más szervezet vonatkozásában csak az EEKD-t köteles benyújtani a kizáró okok hiányának igazolása érdekében.A Kr. 15. § (2) bekezdése értelmében azon alvállalkozók tekintetében, amelyek nem vesznek részt az alkalmasság igazolásában, az AT-nek a Kbt. 67.§ (4) bekezdés szerinti nyilatkozatot kell benyújtani, az AK által kiadott űrlap kitöltésével.A Kr. 1. § (7) bekezdése értelmében a kizáró okokra és az alkalmassági követelményekre vonatkozóan a közbeszerzés megkezdését megelőzően kiállított igazolások is benyújthatóak (felhasználhatóak) mindaddig, ameddig az igazolásokban foglalt tény, illetve adat tartalma valós. Az AK - ellenkező bizonyításig - az adat valóságtartalmát az AT erre vonatkozó külön nyilatkozata nélkül vélelmezi.A Kr. 13. §-ában foglaltak szerint AT-nek/közös AT-nek folyamatban lévő változásbejegyzési eljárás esetén az ajánlathoz csatolni kell a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és annak érkeztetését igazoló cégbírósági dokumentumot (másolatban). Amennyiben változásbejegyzési eljárás nincs folyamatban, az erre vonatkozó, nemleges tartalmú nyilatkozatot kell az ajánlathoz csatolni. Az EKR-ben AK a közbeszerzési dokumentumok között elektronikus űrlapként létrehozta a Változásbejegyezésre vonatkozó nyilatkozat mintáját, amelyet AT elektronikus űrlap formában köteles kitölteni.A Kbt. 69. § (11a) bekezdése irányadó.

Technical/professional eligibility:

A Kbt. 67. § (1) bek alapján ajánlattevőnek/közös ajánlattevőknek ajánlatában az EEKD-ben foglalt nyilatkozatát kell benyújtani. A Kr. 2. § (5) bek alapján ajánlatkérő előírja, hogy az EEKD IV. részének az α (alfa): „Az összes kiválasztási szempont általános jelzése” pont kitöltésével kell előzetesen igazolni a felhívásban meghatározott alkalmassági minimumkövetelménynek való megfelelést.Az alkalmassági követelményeknek való megfelelés ellenőrzését az Ajánlatkérő a Kbt. 69. § rendelkezéseinek megfelelően, két körben végzi: első körben az EEKD-ban tett nyilatkozatot, második körben a Kbt. 69. § (4) bek szerinti felhívás alapján benyújtott igazolásokat ellenőrzi.Közös ajánlattétel esetén a közös ajánlattevők mindegyikének vonatkozásában az ajánlatot benyújtó ajánlattevőnek külön EEKD űrlapot kell benyújtania a Kbt. 41/A. § (5) bekezdés figyelembevételével.A Kr. 3. § (3)-(4) bek értelmében ajánlattevőnek a kapacitást nyújtó szervezetek vonatkozásában is be kell nyújtania a külön EEKD űrlapot az ajánlatban, amelyben csak azon alkalmassági feltételek vonatkozásában kell nyilatkozni, melyeket ajánlattevő igénybe kíván venni alkalmassága igazolásához.A bírálat során megkövetelt igazolásmód [ajánlatkérő Kbt. 69. § (4) bek szerinti felhívása alapján].M.1.: A Kr. 21. § (1) bekezdés a) pontja alapján mutassa be a felhívás feladását megelőző 3 év (36 hónap) közbeszerzés tárgya szerinti legjelentősebb szállításait a Kr. 22. § (1)-(2) bekezdés szerint meghatározott formában igazolva. A referencianyilatkozat vagy referenciaigazolás tartalmazza legalább a következő adatokat:a) a szerződést kötő másik fél megnevezését és címét;b) a teljesítés idejét (év-hónap-nap pontossággal feltüntetett kezdési és befejezési dátum megadásával);c) a teljesített szállítás tárgyát olyan részletességgel, hogy az alkalmassági követelménynek való megfelelés megállapítható legyen;d) a teljesített szállítás mennyiségét;e) nyilatkozatot arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e;A Kr. 21. § (1a) bek a) pontja alapján, ha ajánlatkérő három év teljesítéseinek igazolását írja elő, az ajánlatkérő a vizsgált időszak alatt befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett szállításokat veszi figyelembe. Amennyiben a referencia követelményben foglalt eredmény a szerződés részteljesítéseként valósult meg, úgy a Kr. 21/A. § is irányadó.A Kbt. 65. § (6), (7), (9), (11) és (12) bek. is irányadó.A Kbt. 67. § (3) bekezdés alapján a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet az előírt igazolási módokkal azonos módon köteles igazolni az adott alkalmassági feltételnek történő megfelelést.

Technical/professional minimum level:

M.1.: Alkalmatlan az ajánlattevő, amennyiben nem rendelkezik az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított három évben (36 hónapban) az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően teljesített, 1 db röntgen fluoreszcens spektrométer szállítására vonatkozó referenciával.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-09-17 - 2021-10-14

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-468279:obj:1
Classification
CPV / 38900000
Description
Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft., mint Ajánlatkérő részére 1 db hullámhossz diszperzív röntgen fluoreszcens spektrométer beszerzése. Felhasználási terület: cementek elemösszetételének meghatározása.Nyertes ajánlattevő feladatát képezi a megajánlott termék telepítése és üzembe helyezése is, valamint a betanítás egy alkalommal 4 órában, 4 fő részére.További részletek, valamint egyéb szakmai követelmények a közbeszerzési dokumentumokban.

Parties

Roles
buyer
Organization name
ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.
Street address
Dózsa György Út 26
Locality
Szentendre
Postal code
2000
Country
HU
Contact name
Darányi Ákos
E-mail
daranyia@emi.hu
Phone
+36 26502300
Fax
+36 17896943
Website
Link

Organization data Organization in JSON