Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of generators

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-440015:2021-440015
Date
2021-08-31
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-440015

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of generators
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-09-29 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания по чл. 61 от ЗОП.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания по чл. 61 от ЗОП.

Technical/professional eligibility:

Участникът следва да е изпълнил минимум 1 (една) дейност/услуга, с предмет и обем, идентичен или сходен с този на поръчката, за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата. Под сходен предмет с обществената поръчка следва да се разбира интеграция и/или сервиз на генератори и/или агрегати за ток.Участникът декларира съответствието с критерия за подбор чрез посочване на информацията в част ІV, буква В, т. Извършени услуги от конкретния вид от ЕЕДОП, с посочване на изпълнените услуги.

Technical/professional minimum level:

Участникът следва да е изпълнил минимум 1 (една) дейност/услуга, с предмет и обем, идентичен или сходен с този на поръчката, за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата. Под сходен предмет с обществената поръчка следва да се разбира интеграция и/или сервиз на генератори и/или агрегати за ток.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-08-31 - 2021-09-29
Value
29 000.00 BGN
Minimum value
29 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-440015:obj:1
Classification
CPV / 50532300
Description
Предметът на обществената поръчка е: „Абонаментно обслужване и специализиран технически сервиз за 3 броя дизел генератори за автономно захранване, находящи се на територията на Министерство на външните работи (МВнР)”. Избраният за изпълнител участник следва да осигури абонаментно обслужване на три броя дизел-генератори за автономно захранване с променливо токова мощност достигаща до 1000kVa, състоящо се в извършването на периодична профилактика на съоръженията, включваща:- Специализирана поддръжка на дизел-агрегатите, огледи, почистване, измерване, изпитания и настройки и подмяна на консумативи по двустранно съгласуван график уточнен от страните по договора и цени на консумативите предложени от определения за изпълнител участник в обществената поръчка и съгласно условията на възложителя и техническата спецификация (Приложение № 1 към настоящите указания) и проекта на договор (Приложение № 2 към настоящите указания);- Ремонт при възникнали повреди по искане на Възложителя (абоната). Ремонтите на съоръженията ще бъдат извършвани, като избраният за изпълнител участник в обществената поръчка, представи предварително разчет за цените на материалите и труда, както и срока за извършването на ремонтите, които следва да се одобрят от възложителя.

Parties

Roles
buyer
Organization name
MINISTERSTVO NA VaNShNITE RABOTI
Street address
ul. Aleksandar Zhendov No.2
Locality
gr.Sofiya
Postal code
1113
Country
BG
Contact name
Tsvetelina Nikolova - Georgieva
E-mail
TsvetelinaNGeorgieva@mfa.bg
Phone
+359 892297587
Website
Link

Organization data Organization in JSON