Bulgaria - Sofia: Parts and accessories for vehicles and their engines

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-436208:2021-436208
Date
2021-08-27
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Parts and accessories for vehicles and their engines
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2021-09-29 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност (правоспособност) за упражняване на професионална дейност.

Economic/financial eligibility:

Участникът да е реализирал минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, изчислен на базата на годишните обороти за последните три приключили финансови години, в зависимост от датата, на която е създаден или е започнал дейността си.

Economic/financial minimum level:

Участникът трябва да е реализирал минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, изчислен на базата на годишните обороти за последните три приключили финансови години, в зависимост от датата, на която е създаден или е започнал дейността си в размер на 250 000 (двеста и петдесет хиляди) лева, общо за двете обособени позиции или по 125 000 (сто двадесет и пет хиляди) лева, за всяка обособена позиция поотделно.Преди сключване на договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител един или няколко от следните документи (за доказване на икономическото и финансово състояние):1. Годишните финансови отчети или техните съставни части, когато публикуването им се изисква от законодателството на държавата, в която участникът е установен. Годишен финансов отчет не се изисква, ако същият е публикуван в публичен регистър в Република България и участникът посочи информация за органа, който поддържа регистъра.2. Справка за оборота в сферата, попадаща в обхвата на поръчката. Данните за оборота могат да обхванат най-много последните три приключили финансови години в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си.В случай че участникът е чуждестранно лице, той представя еквивалентен документ, издаден съгласно законодателството на държавата, в която е установен и/или извършва дейността си.

Technical/professional eligibility:

Предлаганите от участника стоки да са сертифицирани от акредитирани лица за контрол на качеството, удостоверяващи съответствието им с посочените спецификации или стандарти (чл. 63, ал. 1, т. 9 от ЗОП).

Technical/professional minimum level:

Участникът трябва да предлага стоки, сертифицирани от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган за акредитация, който е страна на Европейската организация за акредитация за съответната област или да отговаря на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закон за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-08-27 - 2021-09-29
Value
250 000.00 BGN
Minimum value
250 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-436208:obj:1
Classification
CPV / 34300000
Description
Изпълнението на предмета на настоящата обществена поръчка включва дейности по доставка на възли и детайли за автоматични предавателни кутии VOITH“, отговарящи на изискванията на Възложителя, подробно описани в Техническа спецификация (Приложение № 1.1., неразделна част от настоящата документация).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-436208:obj:2
Classification
CPV / 34300000
Description
Изпълнението на предмета на настоящата обществена поръчка включва дейности по доставка на възли и детайли за автоматични предавателни кутии ZF, отговарящи на изискванията на Възложителя, подробно описани в Техническа спецификация (Приложение № 1.2, неразделна част от настоящата документация).

Parties

Roles
buyer
Organization name
STOLIChEN AVTOTRANSPORT EAD
Street address
ul. ZhITNITsA No..21
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1618
Country
BG
Contact name
Stefka Yancheva Dokovska
E-mail
dokovska.stefka@gmail.com
Phone
+359 29554132
Fax
+359 29554067
Website
Link

Organization data Organization in JSON