Bulgaria - Sofia: Accumulators, primary cells and primary batteries

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-399662:2021-399662
Date
2021-08-06
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Accumulators, primary cells and primary batteries
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2021-09-01 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

не се изисква

Economic/financial eligibility:

не се изисква

Economic/financial minimum level:

не се изисква

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да прилага система за управление на качеството EN ISO 9001:2015 "или еквивалентно/и" с обхват на дейност идентичен или сходен с предмета на поръчката. Под сходни с предмета на поръчката се разбират дейности по доставка и/или производство на акумулаторни батерии.Информацията за съответствието с изискването участникът посочва в Част IV:, раздел Г: „Сертификати от независими органи, удостоверяващи стандарти за осигуряване на качество“ от еЕЕДОП.Съответствието с изискването се доказва с валиден сертификатът за управление на качеството EN ISO 9001:2015 "или еквивалентно/и", издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от ИА „БСА” или от друг национален орган за акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5a, ал.2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието, с обхват на дейност идентичен или сходен с предмета на поръчката.2. Участникът да разполага с инструменти, съоръжения и техническо оборудване, необходимо за изпълнение на поръчката: сервизни бази на територията на страната за извършване на гаранционната поддръжка на акумулаторните батерии - предмет на поръчката.Информацията за съответствието с изискването участникът посочва в Част IV, Раздел В "Технически и професионални способности" -„Инструменти, съоръжения и техническо оборудване“ от еЕЕДОП.Съответствието с изискването се доказва с декларация за сервизните бази на територията на страната, които ще бъдат използвани за изпълнение на поръчката, съдържаща списък с адрес, телефон, е-мейл, лице за контакт, отговорник на сервизните бази.Доказателствата за съответствие с изискванията по т.1 и т.2 се представят в случаите по чл. 67, ал. 5 и чл. 112, ал.1, т.2 от ЗОП, а именно: Възложителят може да изисква от участниците и кандидатите по всяко време след отваряне на офертите да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата. Преди сключването на рамково споразумение и договор за обществена поръчка, възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да предостави документи, удостоверяващи липсата на основанията за отстраняване от процедурата, както и съответствието с поставените критерии за подбор, включително за третите лица и подизпълнителите, ако има такива. Когато участникът е посочил, че ще използва капацитета на трети лица за доказване на съответствието с критериите за подбор или ще използва подизпълнители, за всяко от тези лица се предоставя отделен еЕЕДОП. При участие на обединения, които не са юридически лица, да се спазват изискванията на чл. 59, ал. 6 от ЗОП и чл.67, ал.6 от ЗОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да прилага система за управление на качеството EN ISO 9001:2015 "или еквивалентно/и" с обхват на дейност идентичен или сходен с предмета на поръчката.2. Участникът да разполага с минимум една сервизна база за изпълнение на гаранционната поддръжка във всеки областен център в Република България.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Participants: 20
Tender period
2021-08-06 - 2021-09-01
Value
1 000 000.00 BGN
Minimum value
1 000 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-399662:obj:1
Classification
CPV / 31400000
Description
„Доставка на стартерни акумулаторни батерии". Конкретните видове и количества ще бъдат посочени в писмените покани/искания на Възложителя при провеждане на процедури за сключване на договори по чл. 82, ал. 2 и ал. 3 от ЗОП.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Direktsiya Upravlenie na sobstvenostta i sotsialni deynosti /DUSSD/ kam Ministerstvo na vatreshnite raboti - MVR
Street address
ul. "Knyaz Boris I" No. 124
Locality
Sofiya
Postal code
1301
Country
BG
Contact name
Mariyana Asenova
E-mail
mmasenova.82@mvr.bg
Phone
+359 29820914
Fax
+359 29813010
Website
Link

Organization data Organization in JSON