Bulgaria - Sofia: Information technology services

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-351374:2021-351374
Date
2021-07-12
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-351374
Releases
2021-07-12 (ocds-pyfy63:2021-351374:2021-351374)
2021-10-22 (ocds-pyfy63:2021-351374:2021-538606)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Information technology services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (70 %)
- Quality: Показател „Б“ – Срок за изпълнение (30 %)
Award period
2021-08-10 - ?
Eligibility criteria
Economic/financial eligibility:

Не се изисква

Technical/professional eligibility:

1. Участникът следва да е изпълнили дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката за последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата.Документите, чрез които в указаните в закона случаи, се доказва съответствие с посочения критерий за подбор са: списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието с поставения критерий за подбор, като попълват Част IV „Критерии за подбор“, буква „В“ от ЕЕДОП.2. Участникът следва да прилага системи за управление на качеството по стандарт ЕN ISO 9001:2015 или еквивалент, с обхват - приложим към предмета на обществената поръчка.Документ, чрез който в указаните от закона случаи, се доказва съответствие с посочения критерий за подбор е: сертификат EN ISO 9001:2008/ ISO 9001:2015 или еквивалент – съгласно поставените изисквания.Сертификатът трябва да е валиден и да е издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, със седалище в други държави членки. Когато участникът не е имал достъп до такъв сертификат или е нямал възможност да го получи в съответните срокове по независещи от него причини, той може да представи други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на система за управление на качеството. В тези случаи участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.При подаване на офертата, участниците декларират съответствието с поставения критерий за подбор, като попълват Част IV „Критерии за подбор“, буква „Г“ от ЕЕДОП.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът следва да е изпълнил минимум 1 (една) идентична или сходна дейност.Под „сходни“ следва да се разбират дейности по:• Изграждане, надграждане и внедряване на софтуерни продукти, свързани с разработване, внедряване и поддържане на уеб-базирани информационни системи, с използване на системи за управление на бази-данни (СУБД), като информационните системи да са обслужвали минимум 1000 регистрирани потребители, които са обменяли информация помежду си;И/или• Разработка на приложен софтуер за агрегиране на данни, представянето им в реално време и последващ оперативен контрол;И• Дейности свързани с интеграция и обмен на информация между няколко уеб-базирани системи.2. Участникът следва да разполага със валиден сертификат за система за управление на качеството по стандарт EN ISO 9001:2015 или еквивалент с обхват – приложим към предмета на обществената поръчка.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-07-12 - 2021-08-10
Value
40 000.00 BGN
Minimum value
40 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-351374:obj:1
Classification
CPV / 72222300
Description
Общата цел на поръчката е подобряване на функционалностите на Информационната система за извършване на предварителен, текущ и последващ контрол по целесъобразност в областта на електронното управление и използването на информационните и комуникационните технологии и Регистъра на проектите с цел по-улеснена и ефективна експлоатация от страна на потребителите.Постигането на общата цел ще бъде реализирано чрез следните специфични цели, съответстващи на планираните по поръчката дейности:— Разширяване на обхвата на Информационната система за извършване на предварителен, текущ и последващ контрол по целесъобразност в областта на електронното управление и използването на информационните и комуникационните технологии (ИСБК) чрез създаване на нови и актуализиране на съществуващи функционалности,— Разширяване на обхвата на Регистъра на проектите (РП) чрез създаване на нови и актуализиране на съществуващи функционалности,— Реализиране на интеграция с порталa за разработчици (https://dev.egov.bg/) с цел бърза проследимост на реализираните по проектите в обхвата на РП видове елементи на софтуерните разработки по Изпълнители,— Реализиране на интеграция с надградената хоризонтална система за е-Автентикация с цел осъвременяване на реализирания процес по идентификация на потребителите,— Реализиране на интеграция с ЦАИС ЕОП,— Реализиране на интеграция с Документо-оборотна система EVENTIS R7,— Усъвършенстване на функционалностите на съществуващата система.Описаните цели се осъществяват с изпълнението на следните основни дейности, които формират обхвата на поръчката:1. Дейност 1 „Надграждане на ИСБК“;2. Дейност 2 „Надграждане на РП“;3. Дейност 3 „Интеграции с Портал за достъп до ресурси за разработка на софтуерни системи за електронно управление и надградената система за е-Автентикация“;4. Дейност 4 „Допълнителни разработки за подобряване на функционалността, неизискващи промяна на архитектурата и логиката на реализираната система“.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Darzhavna agentsiya „Elektronno upravlenie“
Street address
ul. „Gen. Y. V. Gurko“ No. 6
Locality
gr. Sofiya
Postal code
1000
Country
BG
Contact name
Ventseslav Zdravkov Yankov
E-mail
vyankov@e-gov.bg
Phone
+359 29492357
Fax
+359 29492433
Website
Link

Organization data Organization in JSON