Hungary - Budapest: Dental X-ray

Release

ID
ocds-pyfy63:2021-312739:2021-312739
Date
2021-06-22
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2021-312739
Releases
2021-06-22 (ocds-pyfy63:2021-312739:2021-312739)
2021-09-28 (ocds-pyfy63:2021-312739:2021-488884)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Dental X-ray
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (70)
- Quality: vállalt jótállási idő (hónap) (10)
- Quality: A készülék fali rögzítésű (igen/nem) (20)
Award period
2021-07-20 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, aki a Kbt. 62. § vagy a 63. § (1) bekezdése hatálya alá tartozik.Igazolási mód:A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1–16§ szerint: A 2. §-a alapján a kizáró okok fent nem állása az egységes európai dokumentum benyújtásával igazolandó Az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a formanyomtatvány benyújtásával a következő módon igazolja előzetesen a Kbt. 62. §-ában említett kizáró okok hiányát: a) a Kbt. 62. § (1) bekezdés a) pont aa)–af) alpontokra vonatkozó nyilatkozat tekintetében a gazdasági szereplő a formanyomtatvány III. részének "A" szakaszát tölti ki,b) a Kbt. 62. § (1) bekezdés a) pont ag) alpontra vonatkozó nyilatkozatot a gazdasági szereplő a formanyomtatvány III. részének "D" szakaszában teszi meg,c) a Kbt. 62. § (1) bekezdés a) pont ah) alpontjára vonatkozóan a nem MAGYARORSZÁGON letelepedett gazdasági szereplő a formanyomtatvány a) és b) pontnak megfelelő kitöltésével egyben az ah) alpontban említett személyes joga szerinti hasonló bűncselekményekről is nyilatkozik,d) a Kbt. 62. § (1) bekezdés b) pontjára vonatkozóan a formanyomtatvány III. részének "B" szakasza kitöltésével nyilatkozik azzal, hogy csak az egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulék tartozást és a tartozás lejártának időpontját kötelező feltüntetni,e) a Kbt. 62. § (1) bekezdés c), d), h)–j) és m) pontjára vonatkozóan a formanyomtatvány III. része "C" szakaszánakVonatkozó pontjai kitöltésével nyilatkozik,f) a Kbt. 62. § (1) bekezdés e)–f), k) és l) pontjára vonatkozóan a formanyomtatvány III. részének "D" szakaszában a vonatkozó pontok kitöltésével nyilatkozik,g) a Kbt. 62. § (1) bekezdés n)–o) pontjára vonatkozóan a formanyomtatvány III. rész "C" szakaszának vonatkozó pontja kitöltésével nyilatkozikAz ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a formanyomtatvány benyújtásával a következő módon igazolja előzetesen a Kbt. 63. §-ában említett kizáró okok hiányát:a) a Kbt. 63. § (1) bekezdés a)–c) pontjára vonatkozóan a formanyomtatvány III. rész "C" szakaszának vonatkozó pontjai kitöltésével,b) a Kbt. 63. § (1) bekezdés d) pontjára vonatkozó nyilatkozatot a gazdasági szereplő a formanyomtatvány III. részének "D" pontjában teszi meg.A Kbt. 69. § (4), illetve (6) bekezdésében foglalt esetben az ajánlattevőnek a Kormányrendelet 8–16. §-ában foglaltak szerint kell az igazolásokat benyújtania. Azon alvállalkozók tekintetében, amelyek nem vesznek részt alkalmasság igazolásában az ajánlattevő a Kbt. 67. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozatot nyújt be.

Economic/financial eligibility:

A Kbt. 67. § (1) és (3) bekezdése, továbbá a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdése és 3. §-a szerintAz ajánlattevőnek az ajánlatában az egységes európai közbeszerzési dokumentum benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy megfelel az alkalmassági követelményeknek. Az egységes európai közbeszerzési dokumentumban ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.Ha az előírt alkalmassági követelményeknek az ajánlattevő más szervezet kapacitására támaszkodva felel meg, az ajánlatban be kell nyújtani a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet részéről az előző bekezdés szerinti nyilatkozatot, az igazolások benyújtásának előírásakor pedig e szervezetnek – kizárólag az alkalmassági követelmények tekintetében – az előírt igazolási módokkal azonos módon kell igazolnia az adott alkalmassági feltételnek történő megfelelést.Ajánlatkérőnek a Kbt. 69. § szerinti felhívására a felhívott ajánlattevőnek csatolni kell: Az előző három lezárt üzleti évre vonatkozó teljes – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevételről szóló nyilatkozatot attól függően, hogy az ajánlattevő mikor jött létre, illetve mikor kezdte meg tevékenységét, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak (321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (1) bekezdés c) pont).Ha az ajánlattevő fenti irattal azért nem rendelkezik, mert olyan jogi formában működik, amely tekintetében az árbevételről szóló nyilatkozat benyújtása nem lehetséges, az e pontokkal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolási mód helyett bármely, az ajánlatkérő által megfelelőnek tekintett egyéb nyilatkozattal vagy dokumentummal igazolhatja pénzügyi és gazdasági alkalmasságát. Az érintett ajánlattevő kiegészítő tájékoztatás kérése során köteles alátámasztani, hogy olyan jogi formában működik, amely tekintetében az árbevételről szóló nyilatkozat benyújtása nem lehetséges és tájékoztatást kérni az e pontokkal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolási mód helyett az alkalmasság igazolásának ajánlatkérő által elfogadott módjáról.

Economic/financial minimum level:

Alkalmatlan az ajánlattevő, ha az előző három mérlegfordulónappal lezárt üzleti évben a teljes – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele nem éri el összesen a 7 000 000 HUF összeget.Amennyiben az ajánlattevő a felhívás feladását megelőző három mérlegfordulónappal lezárt üzleti éven belül jött létre, vagy kezdte meg működését, alkalmatlannak minősül, ha a működése megkezdése óta a teljes – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele nem éri el összesen a 7 000 000 HUF összeget.

Technical/professional eligibility:

A Kbt. 67. § (1) és (3) bekezdése, továbbá a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdése és 3. §-a szerint.Az ajánlattevőnek az ajánlatában az egységes európai közbeszerzési dokumentum benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy megfelel az alkalmassági követelményeknek. Az egységes európai közbeszerzési dokumentumban ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.Ha az előírt alkalmassági követelményeknek az ajánlattevő más szervezet kapacitására támaszkodva felel meg, az ajánlatban be kell nyújtani a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet részéről az előző bekezdés szerinti nyilatkozatot, az igazolások benyújtásának előírásakor pedig e szervezetnek – kizárólag az alkalmassági követelmények tekintetében – az előírt igazolási módokkal azonos módon kell igazolnia az adott alkalmassági feltételnek történő megfelelést.Ajánlatkérőnek a Kbt. 69. § szerinti felhívására a felhívott ajánlattevőnek csatolni kell: Ajánlattevő, ill. az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezet nyilatkozata vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolás az alábbi minimum tartalommal:— szerződést kötő másik fél megnevezése,— a szerződés tárgya, oly módon, hogy abból az alkalmassági követelménynek való megfelelés egyértelműen megállapítható legyen— a szerződés mennyisége,— a teljesítés ideje (kezdés, befejezés),— szerződésszerű volt-e a teljesítés (321/2015. (X. 30.) Kormányrendelet 21.§ (1) bekezdés a) pontja és a 22. § (1) és (2) bekezdés)

Technical/professional minimum level:

Alkalmatlan az ajánlattevő, ha nem rendelkezik az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben összesen legalább 1db radiológiai berendezés szállítására vonatkozó szerződésszerűen teljesített referenciával.Ajánlatkérő a vizsgált időszak alatt befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett szolgáltatás megrendeléseket veszi figyelembe (321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1a) bekezdés a) pont).
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2021-06-22 - 2021-07-20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2021-312739:obj:1
Classification
CPV / 33111500
Description
1 db fogászati panoráma röntgen beszerzése a dokumentációban részletezett műszaki feltételek szerintCsak új eszköz ajánlható meg!Nyertes Ajánlattevő feladata az eszközök szállítása, üzembe helyezése a vizsgáló helyiség kivitelezőjével összhangban, betanítás és adaptációs terv készítés, mely feladatok ellátását az ajánlat árnak tartalmaznia kell.Nyertes ajánlattevőnek továbbá biztosítania kell jótállási időn belül a készülékek szervizelését adott készüléktípus vonatkozásában a gyártó által betanított szakember útján.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Dél-budai Egészségügyi Szolgálat Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Street address
Káldor Adolf utca 5–9.
Locality
Budapest
Postal code
1221
Country
HU
Contact name
Dallos Zsolt
E-mail
dr.dallos@t-online.hu
Phone
+36 209663570
Fax
+36 13540059
Website
Link

Organization data Organization in JSON